Pekný večer. Ako vidíte reálne šance škaredého chalana (19r) na zaujatie dievčaťa: a) bežného, b) fakt pekného, ktoré si svoju krásu aj uvedomuje? Som z tých, ktorých keď na fotke uvidíte si určite hneď všimnete a poviete, že je škaredý. Čo už, ale asi nikto z nás za to nemôže... Je pravda to, čo sa bežne hovorí "na vzhlade nezáleží" alebo to platí len v obmedzenej miere? Viem s istotou, že svojim vzhladom určite neohúrim a prídám si ním body do mínusu. Má zmysel sa vôbec o niečo pokúšať, alebo je to márna snaha a musím vyberať z toho čo ostane? Ď za odpovede.
Škaredý chalan - šance?
A aj tak budeme zachvílu žiť vo virtuálnom svete kde budeme mať svojich avatarov, tak je to už úplne jedno ako vyzeráme ;)
vidim zasadny problem v tom, ze v podstate vsetci v diskusii vratane autora temy robia z ludi jednoducho obycajny, mrtvy tovar - nejaky subor vlastnosti a znakov = "to je ten nejaky clovek". a dosledky takehoto posudzovania sa skor ci neskor dostavia, pretoze clovek nie je tovar a nahliadat nan takto obmedzene bude vzdy viest len k dost pokrivenym vztahom ktore sa skor ci neskor rozpadnu.
btw autorovi temy neverim, ze z toho nema komplexy, pretoze cloveka bez komplexov ani nenapadne sa podobnu vec pytat. a to ze "ci si bude musiet vybrat z toho co ostalo", to je asi uz vrchol tohto obmedzeneho nahliadania na svet;)
este k tomu: "A pytam sa, prestali by ste si s danym clovekom pisat/komunikovat celkovo, lebo by vas vystrasil s fotkou?"
jednoznacne nie. kto povedal, ze som pekny? vazim si na ludoch ze si vobec pisu so mnou :D
Takze, asi ste ma zle pochopili. Stacilo si len odpovedat ano/nie, ci jestvuje niekto, kto by chcel mat skaredu zenu. Viete si predstavit cloveka ktory by odpovedal ano?
Ano, chcem - CHCEM - mat skaredu zenu...???
Nepytal som sa, ci jestvuje muz, ktory chce peknu, ale retardovanu osobu.
Myslim tym, ze ak mame dve vyspele osoby, obe "vhodne" po "dusevnej a psychickej" stranke, urcite si kazdy normalny muz vyberie tu krajsiu. Iba ak by islo o kompenzovanie maleho sebavedomia, kedy by si niektory mohli vybrat i tu menej peknu. To uz je strach z mozneho sklamania, strach z nerovnovahy vo vztahu. A sice je to prirodzene, no... normalne? mozno aj to :D
Dakujem za pochopenie :)
vela stastia :D
Inac forum a celkovo neosobna vymena nazorov je zaujimava, vela krat sa moze stat,ze cloveka sokuje ako inak vyzera ten dotycny ako si ho predsatvoval :)
A pytam sa, prestali by ste si s danym clovekom pisat/komunikovat celkovo, lebo by vas vystrasil s fotkou?
Otazka mierena hlavne na sensei_K a spol. :)
Inac tiez som skor realista, aj napriek extrej optimistickej povahe (jeden by povedal ze az chorobne :D a myslim ze na vzhlade zalezi a kompenzuje sa to tazko.
No tak isto si myslim, ze vzhlad nevykompenzuje retardovanu povahu a spravanie (a v tom mame my skaredi typci vyhodu nad masou krasavcou co zjedli vsetku mudrost (a drzost) sveta :D ) :P
Pekny byt clovek nemusi, staci mat peniaze.
Myslite si, ze jestvuje niekto normalny, kto by chcel spatnu zenu?
Dobre sa nad tym zamyslite. Ano, alebo nie. Ina odpoved nie je v ponuke.
Druha vec je, ci so spatnou zenou napokon neskonci...
Vzhlad je EXTREMNE DOLEZITY, no nie je to jedine meritko. Ale je extremne dolezite. :)
Tvrdis ze na vzlade nezalezi a ze nikto za to nemoze, ale evidentne to u teba plati len na chlapov. Zeny musia byt pekne a taku si si aj vybral, krasavicu. Co keby si zalovil v inych vodach? U skaredych dievcat mas ovela vyssie sance, nebudu mat take vysoke naroky. Tazko zaujmes nejaku dokonalu sexicu ktora si je svojich kvalit vedoma, ked nie si ani pekny ani bohaty.
Shy ja som tiež rozmýšľala nad tým, ktorí ľudia sú tu na fóre zaujímaví. Chcela by som vedieť či myslíme aspoň z časti na tých istých :) Napíšeš mi, ktorí sú zaujímaví pre teba, keď ti ja napíšem, ktorí zaujali mňa? Ale muselo by to zostať medzi nami, lebo sem by som to tiež nenapísala...
Nebudem tu vypisovať, ktorý ludia sú tu zaujímaví, ešte by sa niekto urazil :P
a prečo som si dala nick shy? No lebo som shy ;)