ahojte, chcela by som sa vás ženy opýtať či poznáte Lubu Albertovú , venuje sa alternatívnej medicíne . Aké s ňou máte skúsenosti ? Pomohla vám čo sa týka ženských problémov ? ďakujem
Luba Albertová
Tak to si mala šťastie. Ja som dala na ňu kontakt kolegyni lebo sme k nej chodili tak mám dobrú skúsenosť, ale kolegyňa sa tam nedostala. Pýtali sa jej aký má problém a tá sekretárka jej napísala aby sa obrátila na niekoho iného. Tiež si myslím že sekretárka tam robí stenu.
Ja som sa dnes objednala, zodvihla mi hneď na šup p. Albertová, povedala som čo chcem a cez sekretárku som sa objednala o asi 2 týždne. Teším sa ...
Musím súhlasiť. U doktorky Žabkayovej som bola raz, je to príjemná a sympatická psychologička ale fajčí a je to cítiť. A ja som nefajčiar a toto mi dosť vadilo. A aj to, že sa drží striktne času. Sedenie si nemôžeš predĺžiť ako u Albertovej. Tá sa ti venuje tak dlho ako potrebuješ čo mne veľmi vyhovovalo. Ďalšia vec: Albertová nie je iba klasický psychológ ale venuje sa všetkým problémom aké človek má. Dá ťa do poriadku od hlavy po päty. Robí alternatívnu liečbu čiže aj tvoje zdravotné problémy bude riešiť.
Ale je tu aj jedno mínus v neprospech Albertovej: je ťažké sa k nej dostať. Tá sekretárka je dosť nepríjemná. Keď som sa teraz po dlhšom čase znova prihlásila o termín tak ma odsunula až na august. Keďže Albertová si termíny nedáva sama, nedá sa s tým pohnúť. Sekretárka rozhoduje koho vezmú skôr a koho neskôr.
Tak si myslím že keď ťa odporučili k Žabkayovej k Albertovej asi nemáš šancu sa dostať. Len ak by sa ti podarilo sa k nej priamo dovolať a dohodnúť to s ňou. U sekretárky nepochodíš. Stojí to ale za tú námahu lebo je to výnimočný človek akého som za svojho života ešte nepoznala. Čo je na rozdiel od bežných psychológov obrovské plus že dá veľmi veľa informácií o všetkom možnom o veľmi užitočných veciach ako je stravovanie, rôzne liečebné metódy. Mne kedysi vysvetlila špeciálne cviky na moju chrbticu čo mi nepovedal ani ortopéd. Musíš si u nej zapisovať lebo tých informácií je obrovské množstvo a človek by si všetko nezapamätal. Ale keby som si to chcela pozisťovať sama tak môžem študovať sto rokov. Ona ti to rovno naservíruje a presne to čo práve ty potrebuješ. Veľkou výhodou sú tie mailové konzultácie. Plno ďalších vecí sa tak dozvieš. Môžeš sa s ňou poradiť keď máš nejaký problém. Toto ti nedá žiadny iný psychológ. A to ani nehovorím aký je to príjemný človek. Neviem koľko máš rokov ale pre mladých je to druhá mama. Veď to tu už písalo viac ľudí.
Albertovej sa nikto nevyrovná. Zistíš aj sama.
Mám otázku na tých čo sa liečili u Albertovej. Vypýtala som si termín u nej a ked som napísala že sa v mojom prípade jedná o psychiku tak mi tá jej sekretárka dala kontakt na inú psychologičku Žabkayovú. Chcem len vedieť či je to to isté alebo či mám trvať na tom že chcem ísť k Albertovej. Zatiaľ som ešte Žabkayovej nevolala. Dá sa to porovnať? Je taká istá? Lebo Albertovú ľudia dosť chvália tak nechcem začínat u niekoho a byť potom nespokojná. Už som chodila k psychológovi mužovi, k psychologičke žene, už nechcem znova experimentovať chcem aby to bol ozaj odborník a aby mi pomohol. Takto sa len točím stále okolo toho istého.
písali tu ludia že ešte pracuje ale už pomenej.
Aj ja som sa liečila u pani Albertovej už dávnejšie. Problémy sa mi nevrátili.Predtým som chodila ku Golskej, stálo to strašné peniaze ale vôbec mi nepomohla.
Mala som úzkosti, je to dávno. Brala som lieky od psychiatra, nerobili mi dobre. Zmenila som psychiatra, na chvílu bolo dobre, ale dlho mi to nevydržalo. Začali zase iné problémy - zdravotné, nie psychika. Opúchali mi nohy, držala sa voda v tele, skúšali mi rôzne lieky ktoré ale nezaberali. Bála som sa vysadiť lieky od psychiatra lebo som mávala kedysi hrozné úzkosti. Ale robili mi zle preto som skúsila vysdit, ale znova sa objavili hrozné úzkosti. Zase som sa vrátila k liekom ale velmi sa mi zhoršil zdravotný stav. Bola som aj v nemocnici chceli ma nastaviť tak aby sa dalo brať aj lieky na úzkosti aj na telo. Ale celkom ma to zničilo. Skúsila som homeopatiu, tá mi vôbec nepomohla. Až celkom nakoniec som sa dostala k doktorke Albertovej a tá sa ma ujala. Ale zo začiatku to nebolo nič príjemné lebo tie jej lieky zaberajú veľmi pomaly. Teda aspoň mne tak zaberali neviem ako u iných. Ale dostala som sa z toho a aj zdravotné telesné problémy sa vyriešili. Už sa mi nič z toho nevrátilo. Liečba bola ale veľmi dlhá. Neviem ale či ona ešte pracuje lebo tu ľudia píšu že je na dôchodku.
stalo sa niekomu, kto sa u nej liecil so psychikou - uzkosti, depresie, zeby sa mu po ukoncenej liecbe problemy vratili spat?