Luba Albertová

Marosko-n

Prepáčte že sa do tejto témy miešam ale ak GGW-BLV liečíva voda vyliečila za 17 rokov hodne chorôb asi 30 druhov a každému pomohla čo ju začal užívať, a je to najlacnejšia tak treba skúsíť užívať.
Kto chce byť zdravý na GGW-BLV vodu si chodieva a má sa dobre.

Nechcem nikoho presviedčať ale táto BLV voda je zázrak tisícročia.
Nikde na svete sa nevyrába len na Slovensku.
Je totálne neškodná a lieči komplet celé telo.

XL48

Ano, je to ako píšeš. Druhý raz sa tam už nedostaneš. Celkom sa to tam zmenilo. Pani Albertová robí už len pár dní za mesiac to sa asi už pripravuje plynule na dôchodok. V minulosti nás zobrali postupne celú rodinu ani sme dlho nečakali na termín. Teraz som sa po 8 rokoch chcela dať len preventívne vyšetriť a termín mám až v septembri. A bratovi napísali že ak nemá problém tak termín mu dať nemôžu. Ale nerozumiem takýmto ludom že ide tam, vyšetria ju, začne s terapiou a potom sa na to vyprdne. To má aký význam toto? Tam mohol ísť miesto teba niekdo kdo to naozaj potrebuje. A ked to človek potrebuje tak môže byť rád že sa k nim dostal a nech to už vydrží ved to neni nič strašné tá liečba neni žiadny zabijak ani od človeka nič veľmi nevyžaduje. A človeka to postaví na nohy máš niekedy celé roky pokoj a kdo je múdry tak sa podľa ich rád zariadi a môže byť zdravý do smrti.

Trkvas

Brana a načo si tam teda išla? Tvoja škoda pani Albertová by ti bola určite pomohla. Jasné že už ta druhý raz nezoberú.

Brana

Ja som tú liečbu pokašlala. To nebolo pre mna tak nadlho vzdala som to ale som to olutovala lebo doteraz mám stále problémy. Ešte aj viac než ked som to u nej začínala. Teraz by som už aj chcela sa k nej vrátit ale napísali mi že termín už nedostanem. Teda nie takto nasurovku ale toto som z toho vyrozumela. Ani sa nečudujem neni som si istá či by som to zase nevzdala.

Bordeau

Ametka ak sa pýtaš preto či neskončí skôr ako sa k nej dostaneš tak aj to je možné. Aj ja si myslím že už nemá ďaleko od dôchodku. Ale ludia tu píšu že dostali termín. A ona keď vezme na diagnostiku tak určite aj dolieči.

grill

Ked sa tu pýtate na vek tak pani Albertová už asi dlho pracovat nebude možno do konca roka. Som jej pacientka a raz už spomínala že sa chystá do dochodku. Neviem kolko má rokov ale tak nejako to bude.

Zelena

Záleží na tom? 50 - 60? Načo to chceš vedieť? Dôležité je že je to odborníčka. A predca čím je staršia tak tým má aj viac skúseností. Ak chceš ísť k mladému je ich všade dosť aj psychologov bez praxe máš tu na Slovensku ako maku.