Luba Albertová

Harta

Čo, jaká stará téma? Sak problémy máme furt dokola. Raz jeden raz druhý. Alebo aj ten istý. Kolko je takých čo su stále zdravý? Sem ani taký nepride.

Zelena

Stále tvrdím že poctivosť je najlepšia taktika. Nijaké vymýšľanie chorôb stačí napísať pravdu a keď nič iné aspoň vám odpíšu. Ja som sa síce nedovolala ale poslala som SMS priamo Albertovej a ona mi poslala odpoveď s mailovou adresou sekretárky. A tá mi dala termín na vyšetrenie. A nemusela som si nič vymýšľať. Čo je to za taktika ísť k psychológovi a hneď na začiatok klamať :D.

Merkel

Ste sa do mňa pustili - ale úplne neprávom. Tak za prvé som muž a Merkel je moje priezvisko. A kvoli Angele sa určite premenovať nedám. Ja sa nemám za čo hanbiť.
No a k tým fintám: ja tam neposielam ludí s "prkotinami" a vobec neľutujem že som ich tam poslal lebo vdaka tomu sa ich problémy vyriešili. A neboli malé.

Temma

Kto ide slušným spôsobom tak ten termín dostane. Ale naozaj nie s prkotinami. Napríklad keď máš akné, tak ak to dlho trvá tak ťa neodmietnu. Alebo povedzme permanentne zapálené hrdlo atd. Skrátka chronické veci, to je už vážnejšie ako nejaká trojdňová nádcha. Preto sa aj pýtajú čo komu vlastne je, aby dali termín chorému človeku a nie len niekomu čo ho kopol komár.

TheLord

Merkel takéto finty sú dosť úbohé. Som toho názoru, že kto má na to nárok, tak sa tam dostane legálnou cestou. Lebo pretlačiť sa tam špekuláciou je trápne. Len to naďalej odporúčaj svojim známym, až raz sa na to príde. Oni predsa vedia prečo to selektujú.

Brigita232

Merkel ty si ale vychcana jak diera do snehu, to si vymyslela uplne sama? Aj ten tvoj Nick vravi sam za seba....

Merkel

Ja mám na to fintu: keď Albertová nedvihne telefón treba jej poslať smsku. Ona potom odpíše adresu na tú sekretárku. Tú adresu totiž nemajú na stránke a asi aj viem prečo. Ked im tam vypisuje pol Slovenska lebo slovač je už raz taká že ked sa nájde niekto ochotný tak každý chce rady zadarmo. Tak sa nečudujem že neberú telefón. Ale ked potom dostane človek od pani Albertovej tú sekretárkynu adresu tak jej treba napísať že adresu má od nej a že chce len termín. A sekretárka si myslí že je s Albertovou vlastne dohodnutý a ona už potom do toho nezasahuje.Takto sa tam dostalo pár mojich známych. Kto len napíše rovno sekretarke tak tam to ide cez sito. A fakt je že pani Albertová si stráži množstvo čo je pochopitelné ak chce zachovat kvalitu.