Luba Albertová

Brigita232

ja by som sa len vrucne podakovala, podala ruku, objala ju,myslim, ze to bude pre nu najlepsi darcek. ak sa mozem spyatat, s cim si sa liecila?

Tai-chi

O pár dní sa moja liečba u dr. Albertovej končí. Rada by som jej na pamiatku niečo venovala, lenže ludia tu písali že žiadne dary nevezme a že dokonca ani rezané kvety nemá rada. Tak teraz neviem či mám kúpiť nejakú kvetinu v kochlíku. Vedel by mi niekto poradiť? Nechcem sa jej len sucho podakovať, venovala sa mi skoro dva roky a cítim voči nej naozaj velkú vďačnosť. Som už objednaná na posledné stretnutie a nič ma ohladne darčeka nenapadá.

Aleluja

Enny máš pravdu ale ja by som zdôraznila hlavne to, že Albertová dokáže zistiť PRÍČINU choroby. A toto je podla mňa to najdôležitejšie. Hlavne pre človeka ktorého si lekári pohadzujú a liečba tým pádom stagnuje lebo sa nevie kde je problém. V mojom prípade by len sám rozhovor s psychológom nepomohol keby sa nezistila príčina. Takže podla môjho názoru bonus je nie to že pani Albertová je psychológ ale to že je odborníčka na určenie príčiny choroby. A samozrejme s tým súvisí aj správna liečba.
Inak vo všetkom súhlasím s tým čo tu už bolo povedané že je to výnimočný človek. Škoda že nemá nejakých 30 rokov aby mohla čo najdlhšie pracovať.

Enny

Úžasná žena je to, odporúčam hlavne ludom ktorý sú v zložitej situácii alebo si s niečím v živote nevedia radi. Ukáže situáciu úplne z iného uhla a perfektne poradí. Naozaj fantastická psychologička. Ak sa potrebujete aj liečiť z nejakej choroby tak je to ešte výhodnejšie lebo sa bude zaujímať nielen o chorobu ale aj o všetko čo vás trápi.

skorica

ničoho sa neboj, dodržiavaj čo ti povie. velkou výhodou je že je psychologička a možeš sa jej zo všetkym zdoveriť. a vypočuje si ťa nečumí stále na hodiny kedy už vypadneš ako je to u druhých.a je to odborníčka veľa sa od nej dozvieš. píš si čo hovorí lebo si to nezapamatáš aj keby si chcela. nahrávat sa tam nedá kvoli prístrojom musíš vypnúť aj mobil.

Rembrandt

hrudka neviem čoho sa obávaš. Pani Albertová nie je vôbec prísna, je veľmi milá a ak s ňou budeš hrať fér hru, nemusíš sa ničoho báť. Nezabúdaj, že je to psychologička, fintami sa na ňu ísť nedá. Nevidel som ju pár rokov, chodili sme k nej s manželkou pred časom, ale neviem si predstaviť, že by sa zmenila na Xantipu. Možno tu mal niekto nepríjemnú skúsenosť ale určite nie kvôli samotnej pani Albertovej. Ľudia sú rôzni a niektorým sa nemusí páčiť jej otvorený prístup. My naopak sme boli veľmi spokojní. S pacientom hovorí na rovinu, je erudovaná, trpezlivá, dokáže všetko zrozumiteľne vysvetliť. Liečba u nej je dosť dlhá čo každému nemusí vyhovovať. To ale súvisí s jej dôslednosťou. Kto chce byť naozaj zdravý, ten takýto prístup dokáže oceniť. Určite sa jej netreba báť. Ak máš otázky, pokojne jej napíš, tu na fóre ti na tie otázky aj tak nikto neodpovie. Inak som milo prekvapený že ešte pracuje, počul som že už je na dôchodku.

hrudka

Mám otázku na niekoho kto sa liečil u Dr. Albertovej a vie ako to u nej chodí. Ja som sa začala liečiť pred pár dňami som nadmieru spokojná s jej prístupom len nerada by som urobila nejakú chybu. Totiž pár ludí tu písalo že je dosť prísna a že vyžaduje dodržiavanie nejakých postupov. Ale mne nič také nepovedala len že ju mám informovať o prejavoch, ako na liečbu reagujem a tak. Ako často jej to treba písať? Pri tom vyšetrení mi povedala veľmi veľa informácií, všetko som si to nezapamätala. Mám sa jej to znova spýtať mailom? Možno som na niečo zabudla. Nechcem aby ma z tej liečby pre nejakú chybu vyradila. Mne sa pri tom vyšetrení nezdala vôbec prísna práveže skôr naopak bola veľmi priateľská a ústretová.Takže ked tu teraz čítam že je prísna ma to prekvapilo a troška som sa aj vyľakala. Na čo si treba dávať u nej pozor? Nerada by som tú liečbu u nej nedokončila, začalo to veľmi sľubne.