ahojte, chcela by som sa vás ženy opýtať či poznáte Lubu Albertovú , venuje sa alternatívnej medicíne . Aké s ňou máte skúsenosti ? Pomohla vám čo sa týka ženských problémov ? ďakujem
Luba Albertová
Asi to bola chyba, ze sme tam kazda napisali co nam je. A ta sekretarka sama urcila co je prioritne - podla seba. Radsej napis nejaku vaznejsiu vec lebo ti mozno inak termin nedaju. Neviem teda co ti je ale z nejakou drobnostou tam nechod. Lebo ked by si sa tam aj dostala tak by ta aj tak nezobrali do liecby. To som uz vyzistila.
Jednu moju kamaratku bolievala hlava a nemohla spavat doktorka jej dala lieky na spanie ale stale jej bolo zle isla k Albertovej ta jej kazala vybavit si magneticku rezonanciu isla tam zistili ze ma nador a uz je po operacii. Keby k nej nebola isla uz je mozno po smrti. Rakovina to nebola ale aj tak bol ten nador nebezpecny.
Diabet - A každá ste napisala aj s akým problémom k nej idete? Ci len, ze sa chcete objednat.
Ja mam pocit ze ta sekretarka to dava od buda do buka. My sme sa hlasili aj z dvoma kolegynami vsetky tri naraz sme pisali a jedna dostala termin o tyzden a my dve dalsie o dva mesiace. Pritom vsetky sme písali v jeden den. Neviem podla coho to rozdeluje.
Baxx - este jedna otazka, ked je teda sestra objednana, ako dlho trva u nej cca, kym dostane clovek termin? Ze aka dlha je ta cakacka :-) dakujem krasne
Baxx - este jedna otazka, ked je teda sestra objednana, ako dlho trva u nej cca, kym dostane clovek termin? Ze aka dlha je ta cakacka :-) dakujem krasne
Baxx - a to je celkom aj strasidelne, ze ak uz nie ona tak nikto :-( Aj ked zdravotný problem je, ale lekári pomoct nedokážu (a nemyslím tym len na SR).... pre mna zle a inak aj dost smutne. A dostala som tip, ze mam osloviť tuto pani doktorku.
Baxx - dakujem pekne :-) aj za pripojenie vlastnej skusenosti
ladycat, pracuje, pracuje. Len dostať sa k nej nie je také ľahké. Ale za pokus to stojí lebo ak ti nepomôže ona tak už potom nikto. Skúšaj volať, písať. Jej alebo sekretárke. Mne svojho času velmi pomohla, moja setra na termín ešte len čaká. Ale aspoň jej už odpísali.
Neviete, ci este pracuje pani doktorka?
No takých liečivých substancií už bolo vymyslených a ludstvo je stále choré. Ja dávam prednosť reálnym veciam. Nič nefunguje na všetko. Každý zme predsa iný a aj liečba sa tomu musí prisposobovat. To tvoje odporúčanie patrí na iné témy alebo si založ na to novú a nech ti ludia napíšu čo s tým majú skúsenosti či im to pomohlo.