Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Luba Albertová

JaB

melasanjaaa bude sa ťa pýtať na všeličo. Jasné že najskor to aký máš problém ale aj aké si mala v detstve choroby podrobne všetko o chorobách rodičov dokonca aj starých rodičov. Aké lieky si užívala či fajčíš piješ ako sa stravuješ nepametám si to všetko ale je toho vela. A ešte viacej ti toho povie čo máš robiť, jedlo životospráva a ked ťa vyšetrí tak ti povie čo vlastne ti je a z čoho to máš a čo sa s tým dá robiť.Veľmi som spokojná s jej prístupom je na nej vidno že toho vela vie že sa vo svojej práci fakt vyzná. A čo je bonus že sa s nou dobre človek cíti je príjemná. Ja mám okrem mojich chorob aj úzkosti a toto bol prvý človek pri ktorom som nemala strach a úplne som sa uvolnila.

melasanjaaa

Ako vlastne prebieha liečba akne u Albertovej ?? Chcela by som sa objednat,ale neviem co vsetko ma čaka a na co sa ma bude pytat...vdaka ;)

Esc

Tá liečba u nej netrvala krátko ale musím povedat že to bola tá najdokladnejšia liečba akú mám za sebou. Žiadny doktor sa mi predtým nikdy takto nevenoval. Poradila mi aj v živote, v manželstve, v strave. Bolo to už pred pár rokmi ale stále na nu v dobrom spomínam. Škoda že nemá nejakú nasledovníčku mohla si niekoho vychovať takého jak je ona.

paletko

Či chceš či nechceš aj tak musíš napísať tej sekretárke. Je ako strážny pes k Albertovej sa dostaneš len cez nu. Preto Albertovej ani nemá význam písat. Ja som poslal mail Albertovej a to nejako automaticky presmerovalo k sekretárke a odpísala mi na ten mail ona.

Coelho

Ja som dostal termín o dva týždne. Asi preto že sú dovolenky tak sa niektorý objednaný ludia aj odhlásia a tak sa niečo uvolní.