ahojte, chcela by som sa vás ženy opýtať či poznáte Lubu Albertovú , venuje sa alternatívnej medicíne . Aké s ňou máte skúsenosti ? Pomohla vám čo sa týka ženských problémov ? ďakujem
Luba Albertová
Dakujem. JaB nevies nahodou ako dlho? (Ci aj tento tyzden este,resp dokedy) Dik.
melasanjaaa bude sa ťa pýtať na všeličo. Jasné že najskor to aký máš problém ale aj aké si mala v detstve choroby podrobne všetko o chorobách rodičov dokonca aj starých rodičov. Aké lieky si užívala či fajčíš piješ ako sa stravuješ nepametám si to všetko ale je toho vela. A ešte viacej ti toho povie čo máš robiť, jedlo životospráva a ked ťa vyšetrí tak ti povie čo vlastne ti je a z čoho to máš a čo sa s tým dá robiť.Veľmi som spokojná s jej prístupom je na nej vidno že toho vela vie že sa vo svojej práci fakt vyzná. A čo je bonus že sa s nou dobre človek cíti je príjemná. Ja mám okrem mojich chorob aj úzkosti a toto bol prvý človek pri ktorom som nemala strach a úplne som sa uvolnila.
Som jej pacientka, dostala som informáciu od sekretárky že majú dovolenku.
Ahoj, a neviete co s nou je? Tyzden nic neodpisala, tak neviem co sa deje...pisala som viackrát.
Ako vlastne prebieha liečba akne u Albertovej ?? Chcela by som sa objednat,ale neviem co vsetko ma čaka a na co sa ma bude pytat...vdaka ;)
Tá liečba u nej netrvala krátko ale musím povedat že to bola tá najdokladnejšia liečba akú mám za sebou. Žiadny doktor sa mi predtým nikdy takto nevenoval. Poradila mi aj v živote, v manželstve, v strave. Bolo to už pred pár rokmi ale stále na nu v dobrom spomínam. Škoda že nemá nejakú nasledovníčku mohla si niekoho vychovať takého jak je ona.
Vanilka, dlho. Má už určite okolo 60 rokov.
A odkedy sa tomuto vlastne ona venuje? Neviete?
Či chceš či nechceš aj tak musíš napísať tej sekretárke. Je ako strážny pes k Albertovej sa dostaneš len cez nu. Preto Albertovej ani nemá význam písat. Ja som poslal mail Albertovej a to nejako automaticky presmerovalo k sekretárke a odpísala mi na ten mail ona.
Ja som dostal termín o dva týždne. Asi preto že sú dovolenky tak sa niektorý objednaný ludia aj odhlásia a tak sa niečo uvolní.