Luba Albertová

tana11

Dobrý deň,pekne prosím o kontakt na pani doktorku Albertovú,dcérka má neurogennu boreliozu,neviem si rady atb.nepomohli

ladycat88

Silverka veľké DAKUJEM! Si poklad !! ;-)
Ja uz som si aj myslela, ci sa nieco nestalo...ale teraz aspon viem.

Silverka

Teraz som zistila že majú do konca tohto týždňa dovolenku. Volala som rovno pani Albertovej. Aj tá Iveta má dovolenku. Ale vraj ona niekedy aj napriek tomu ide k počítaču a vybavuje. Pani Albertová je niekde mimo ale netuším kde bolo mi blbé sa jej pýtať. Tak už to vydrž tých pár dní ak ťa zobrala tak si v dobrých rukách.

ladycat88

Tak potom ta asistentka je nejaká mimo. Pred 2tt mi pisala, ze p. Albertova ma dovolenku do konca toho týždňa... Ja viem, ze ich nevyrába ona, asistentka pisala, ze ich objednala, len stale nedošli - overovala som si to opat u nej, ci mam čakať, aby som vedela (su to prve lieky od nej), takze preto, a nepíše ani ta asistentka uz nic.
To o tej detoxikacii som citala priamo v článku, ktorý napisala ona sama, takze sa nemýlim ...
Ja jej ale verim, co sa týka môjho problému, lebo keby mi nevedela pomoct, myslim, ze prave ona by mi to povedala hned ;-)

Silverka

Ano, je normálne že toľko čakáš na lieky. Oni tie lieky nevyrábajú a sú dovolenky, ja som si objednala v lekárni špeciálny prípravok a čakám naň už vyše mesiaca. A pani Albertová má dovolenku do konca augusta. Mne prišli lieky poštou tiež dosť neskoro. A nie je to "len nejaká detoxikačná kúra", to sa veľmi mýliš. Jej liečba je veľmi účinná. V mojom prípade zabrala na chronický problém trvajúci 11 rokov s ktorým ma naša zlatá doktorka "učila žiť". Vraj sa s tým aj tak nič robiť nedá.

ladycat88

Akoze vazne nikto nic neviete??? Pisem aj jej aj tej sekretárke, a nic, žiadna odozva, proste ticho...nerozumiem tomu, vobec.

ladycat88

Atarax - tak platil ti ten termin? Lebo mne písali, ze cely tyzden mala dovolenku...
Ozaj, a je normalne, ze 3tt čakám na lieky???? Inak som sa docitala, ze to je len nejaká detoxikacna kura :-/

Bassska

Nikdy som nemala mykózy ani nič podobné ale stalo sa mi ešte horšie. Moj vlastný snúbenec mi daroval herpes tam dole, asi za odmenu že som sa s ním rozišla. Pritom som sa s ním rozišla preto, lebo som zistila, že ma viackrát podviedol. Len žena ktorá túto pliagu niekedy mala si vie predstaviť čo to s človekom urobí. Ja som sa úplne odvrátila od mužov odmietala som zblíženie cítila som sa ako nejako poškvrnená nečistá strašne ponížená. Moj gynekolog to bagatelizoval že to má každá druhá a žit sa s tým dá. No nedalo sa nebol to žiadny život v takomto stave. Nebyt tohto fóra nikdy sa nedozviem o pani Albertovej. Naštastie som ju vyhladala a po strašne dlhých mesiacoch hádam aj tri roky to trvalo už si ani nepamätám som sa toho darčeka zbavila. Celkom ma to zmenilo začala som byť velmi opatrná čo som predtým nebola a bola to veľká chyba. Dôveruj ale preveruj. Odvtedy sa tým stále riadim. Vydala som sa, mám syna ale manžel musel íst pred prvým sexom na vyšetrenie a nielen také obyčajné u urológa kde sa nič nezistí. Všetko som mu na rovinu povedala a pochopil. Dnes si ludia vôbec neuvedomujú aká dôležitá je vernost a čo všetko sa im môže stať keď na to kašlú.

ladycat88

Ja som tam bola ten predtym tyzden, a nic nespomínala, ze bude mat voľno, este sme komunikovali aj cez mail.
Ararax daj vediet prosim.

Atarax

Ja mám termín na tento týždeň. Tak neviem, nepísali mi že majú dovolenku, tak dúfam, že to platí. Idem tam napísať.