Luba Albertová

Bambinko

Aka dlha liečba je u dr. Albertovej? Či závisí od toho čo komu je? Lieči aj psychicke veci ked je psychologička? Trva to dlho?

ladycat88

Brumka - prve 2 dni sme fungovali cez mail normalne, potom uz nic. Len ta sekretarka mi raz odpisala na mail, ze objednala lieky a poslat jej mam adresu, a odvtedy nic...pisem pisem pisem,..aj tam, aj tam.
Ok, skusim este tak. Ďakujem pekne.

Brumka

Ak aj nie je pri počítači, mobily ľudia nosia so sebou aj do zahraničia. To pokladám za najistejšie riešenie.

ladycat88

Je niekto, komu sa tiez nedarí kontaktovať? Dalsi tyzden, lieky stale nikde :-(
Je to uz 6 týždňov. Síce píšete, ze ma dovolenku, beriem, len moj stav sa zhoršuje a neviem co robit...

dianka.1

datum, ja sa s pani Albertovou poznám už dlhé roky. Vždy keď som mala akýkoľvek problém išla som už len za ňou. Asi sa dá ťažko určiť čo z jej liečby je účinnejšie, či sú to tabletky z čínskej medicíny, alebo kvapky Joalis alebo kvapky z lekárne ktoré zarábajú na jej recepty. Ale podľa seba môžem povedať, že keď som kedysi brala len Joalis ešte od jedného doktora z Čiech neviem či to dokonca nebol ten čo ich vyrába, tak mi to teda absolútne neúčinkovalo. A keď mi potom pani Albertová tiež ich odporučila sprvu som sa zdráhala. No a prekvapenie nastalo keď som ich potom začala užívať spolu s jej kvapkami. Vždy som sa dostala zo všetkých problémov ktoré som mala odkedy sa s ňou poznám. A pravdou je aj to, že ak sa teraz niečo objaví a obrátim sa na ňu, tak mi predpíše len kvapky, zarobia mi ich v lekárni a problém je onedlho vyriešený. Brala som na jej odorúčanie aj iné prípravky, aj ajurvédske a čínske čaje. Ale Joalis už veľmi dlho nie. Myslím, že pani Albertová sa v tých bylinách dobre vyzná veď čo viem jej babka bola bylinkárka. Takže ja sa na ňu vo všetkom úplne spoľahnem a nikdy som sa nesklamala. Keď som bola v zahraničí niekoľko rokov, tak tam mi vždy len napísala čo si mám zohnať alebo mi poslala recept a podľa toho som si dala lieky zarobiť v lekárni. A vždy to pomohlo.

marlenka88

Keby si bol pozorny, pisala som, ze som v minulosti brala joalis od inej terapeutky 3 kury konkretne a necitila som zlepsenie.

datum

tiez beriem kvapky joalis a k tomu aj kvapky, ktore dava zarabat do lekarne a zaujimalo by ma podla coho ste usudili ze vam lepsie robili zarabane kvapky nez tie od joalisu. V com ste spoznali rozdiel? Pretoze uzivam zarabane kvapky aj joalis kazdy den (dokopy 7 druhov kvapiek) a neviem podla coho by som mala posudit vacsiu ucinnost. Ci ste si nahodou nevsugerovali, ze albertovej zarabane kvapky su lepsie. Liecim sa uz 9 mesiacov, ale fakt by som nevedela povedat, ktore su ucinnejsie. Dik za odpoved