Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Peknu nedelu dievcata.

Tak mne sa nedari teraz zhadzovat kilecka vobec. To viete kazdy den zmrzlinka a aj v jedeni sa nejak velmi nekontrolujem.

Dievcata Alicka a Carey na ake skoly chodite alebo ste prave spravili? Bolo to tazke na tych skolach?

Majte sa pekne musketierky ... doschudnutia.

Helus

ahojte kocky,dobre ranko vam prajem.ja vypijem kavicku+ ovocny cajik,a idem na autobus,k otcovi mimo Ba,vecer sa vratim,a precitam si vas.prajem vam pekny vikendik,a uzijte si ho.

Alica24

LIGHT 90, nie nevydávam :-( aj ked by som rada. Len som sa rozhodla, že si po deviatich rokoch oblečiem šaty. ktoré i ušila moja maminka. Teraz mám o 9 rokov viac a chcem si ich dať v deň promocií :-) No musím sa nejako motivovať :-)

A kočeny ako sa darí so zhadzovaním prebytočných kíl?

carey

Ahojte ja som sa bola s priatelom najest a kupil mi taku vrtulku k pc aby mi nebolo teplo, ked uz vacsinu dna sedim pri pc a pisem :))) sranda to je, taky vanocek.
Zajtra sa ideme asi kupat, tak sa tesim, snad bude dobre pocasie.

Helus

Ahojte baby ja som bola poobede s priatelom na kupaliske,dobre som si zaplavala,a zajtra zase idem prec,rychlo mi uteka ta dovolenka.Inac dnes som si kupila zeleny cajs citonom,nevydrzala som,taku znacku som este nemala.pekny vikend vam prajem musketierky.

Alica24

Ahojte Dievčatá, môj deň D sa blíži už mi ostáva len 7 dní. musím teraz na sebe poriadne zamakať aby som v ten svoj deň sa dokázala na vliecť do tých šiat. Držte palec

Alica24

Heluš nechce mi to zobrať odkaz na ten chlebík Pošli mi mail a pošlem ti to tam. Možeš písať na margareta5555@gmail.com