pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Peknu nedelu dievcata.
Tak mne sa nedari teraz zhadzovat kilecka vobec. To viete kazdy den zmrzlinka a aj v jedeni sa nejak velmi nekontrolujem.
Dievcata Alicka a Carey na ake skoly chodite alebo ste prave spravili? Bolo to tazke na tych skolach?
Majte sa pekne musketierky ... doschudnutia.
Ahojte kocky prajem vam peknu nedelu,ja si lebedim v posteli pri kavicke+ zelenom cajiku.
ahojte kocky,dobre ranko vam prajem.ja vypijem kavicku+ ovocny cajik,a idem na autobus,k otcovi mimo Ba,vecer sa vratim,a precitam si vas.prajem vam pekny vikendik,a uzijte si ho.
LIGHT 90, nie nevydávam :-( aj ked by som rada. Len som sa rozhodla, že si po deviatich rokoch oblečiem šaty. ktoré i ušila moja maminka. Teraz mám o 9 rokov viac a chcem si ich dať v deň promocií :-) No musím sa nejako motivovať :-)
A kočeny ako sa darí so zhadzovaním prebytočných kíl?
Ahojte ja som sa bola s priatelom najest a kupil mi taku vrtulku k pc aby mi nebolo teplo, ked uz vacsinu dna sedim pri pc a pisem :))) sranda to je, taky vanocek.
Zajtra sa ideme asi kupat, tak sa tesim, snad bude dobre pocasie.
Ahojte baby ja som bola poobede s priatelom na kupaliske,dobre som si zaplavala,a zajtra zase idem prec,rychlo mi uteka ta dovolenka.Inac dnes som si kupila zeleny cajs citonom,nevydrzala som,taku znacku som este nemala.pekny vikend vam prajem musketierky.
Z tej horucavy som dajaka ospala=idem pozerat telku a kavicku si urobim.PRAJEM KRASNY VIKEND PAAAAAAAAA
ahojte baby :) ALICA24 sa vydavas?
Ahojte Dievčatá, môj deň D sa blíži už mi ostáva len 7 dní. musím teraz na sebe poriadne zamakať aby som v ten svoj deň sa dokázala na vliecť do tých šiat. Držte palec
Heluš nechce mi to zobrať odkaz na ten chlebík Pošli mi mail a pošlem ti to tam. Možeš písať na margareta5555@gmail.com