Kamarátka na chudnutie

Helus

ahoojte kocky,ja som dneska uz bola na krvi,a potom 2 jablka a cestou domou som nakupila.dnes si spravim leco+svoj domaci bezlepkovy chlebik,ale nechuti mi vobec,co uz.poobede ideme na navstevu k dcere,idem vnucku vybrat zo skoly,a posediet,mala som vcera narodky 48.Ako ten cas leti,len keby ma klby posluchyli.doschudnutia musketierky.
metracek si uziva slniecka a vody ,tak nech sa vrati pekne oddychnuta.

JessicaI

Ahojte dievcata,
ja som sa zatial dole nepohla. Necudujem sa ved pohybu mam malo a s jedlom to tiez prehanam.

Alica24 vitaj...drzim paste.

LIGHT90

Alica ja hladna nezaspim=večer som si dala paru špaldove tyčinky a vyvar len tak čisty a hneď lepšie.PA KOČKY DOSCHUDNUTIA

Alica24

Dobré ránko prajem. Ručička na váhe ukazuje - 3 kg. :-) Včera večer som bola behať no bude to aj 6-7 kilometrov . Dnes sa cítim ako zbitý pes. Čakajú ma ranajky celozrná žemla a rajčina. No len tak dalej . Zatial sa cítim fajn ziadne chute na sladké a tak. Len večer sa mi zle zaspávalo s prázdnym žalúdkom. Držte sa kočeny A dajte vedieť ako idú kilá dolu. Pekný dník prajem.

LIGHT 90

Krasne ranko,jaj sa mi nekce = isla by som dakde k vode.Dnes mam na obed cestoviny a hrachovy krem = tak som zvedava a vecer mozem zakusok ,a vela pit = dnes citronovu vodu.PA

light90

Triedim si veci v skrini,mam kopu co uz nenosim ,plavky cele aj dvojdielne obleciem ale tie kosiky su divne = asi dobre len tak na balkon alebo na zahradku,musim si kupit novee.Normalne pohyb z rebrika a na rebrik hihi.Vy dlho sa rozhodujete ci nechat alebo vyhodit ? No ja mam nervy lebo uz dam akoze vyhodim,potom to este prelozim...mi je luto...AAALE SPRAVIIM RAAZNY KROK A VON = uz ked sa menim z obludy na figuru CLOVEKA ,budem asi vsetko menit postupne.Tak PAAAA

Helus

ahoojte kocky,tak ja som dobre opalena zo zahradky.veru je moc teplo,v noci by mohlo poprsat.
Carey asi myslis tie schody pri kostole,tam som videla,asi sa budem musiet vzdy vybrat na rychlu chodzu,a zakoncit to schodmi.ja byvam pri Retre.
Alica24 vitam ta medzi nami chudnucimi.kocky doschudnutia.