Kamarátka na chudnutie

metracek

Laight90 mas pravdu zelerove hranolky od macingovej su vyborne aj ja som vyskusala urcite jedla od nej, Helus ty sa mas ked ti sladke nechyba pa

LIGHT90

Te hranolky = perfektne,každy prekvapeny aka chuť :-)=k tomu uhorka paradajka a zeleny šalat +ražny chlebik.pa

LIGHT90

No KOČKY STE ZLATE DIK ZA PODPORU :-) No ja som si už rano robila zelerove hranolky=potom napišem ,som v robote=tak za hoďku mam obed.pa.

Helus

metracek vies jak na mna pozerali,ked som vytiahla krabicku,bola som cely den u nich,ale zvykli si a druhy krat uz nic nepovedali,ale dala som si u nich grilovanu cuketu+ grilovcanu kukuricu.kukuricu som jedla1x ale bola dobra.
light ja mam tu knihu uz 2 roky,aj cd je dobre,jej jedla mi chutia,len cvikovy salat ma napina a ten nemozem.ale milujem jejn perkelt+struky.ja som zistila ze nerobi mi problem sa zdravo stravovat,a na maskrtenie nemam vobec chut,a ked ano tak sojove tycinky,alebo take kokosove s prichutou rumu.na veceru idem vyskusat pohankovu polievku s kuracim masom,tak som zvedava potom hodim receptik.obed bude leco mam na neho chut.Doschudnutia musketierky.

metracek

ahojte dievcata,citam a musim si ist po papier fajn ze ste dali receptiky,Helus ako by si mi zo srdca hovorila aj ja som stratila disciplinu necvicim a dnes na ranajky 2 rozky zo syrom no tak to to nepojde rano predsa len treba mi zacat ovocim a priznam sa vecer som zozrala balik karamelovych cukrikov no a z tochto je presne jojo efekt rano 71 kg a sprejedanim je konec ja tu budem rady rozdavat a sama robim somariny s tym je dnesny den konec idem hned cvicit uvarim pol litra caju a tych 68kg musim dat,LIGHT90 potom napis za 2 tyzdne kolko si dala dole z tej 90 dnovky mne sadla vtedy vyborne a urobila si dobre ze ides pokracovat v macingovej uvidis ja ti verim ty si tu urcite napises LIGHT80 ides na to velmi dobre JESSICAL tak podme spolu do toho lebo aj ked mam uz zhodene kila je to celozivotny boj ale ono to pre mna vlastne nema byt boj ale prirodzene a to presne potrebujem aby som sa zacala stravovat ako ty HELUS ty si v tom jednicka uz to mas v krvi a preto sa tak pekne drzis s kilami ty ked ides aj na navstevu tak myslis na seba co budes jest a nie ako ja ze vsak si dam no a co ved to potom zhodim ved uz nemam ziadnu dietu ale toto ani nie je o diete len o zdravom stravovani a to potrebujem dostat do krvi tak doschudnutia musketierky

LIGHT90

ČAVTE=EŠTE 2TYŽDNE 90tka,potom sa stravujem podľa MAČI****EJ=PODĽA KRVNYCH SKUPIN-POZVOĽNE :-).KUPILA SOM SI KNIHU,JE TAM AJ DVD=SUPER.PA

Helus

ahojte kocky ja pijem kavicku+ zelennny cajik,a priatel tu ranajkuje prazenicu so sampionmi.
Jessical ty sa vracias do starych kolaji,neboj ty to zvladnes,u mna pri 68 kilach je problem cvicenie,a tak by som poptrebovala,pravidelnu drezuru.doschudnutia kocky,a pekny den vam prajem.

JessicaI

Dobre rano,

dievcata dakujem za podporu.
Znovu zacinam na 98kg.

Carey a Alicka dakujem za odpovede. Zaujimaju ma VS pretoze ked sa vrati dcera z Anglicka este nevieme co dalej...ci studovat alebo hladat pracu.

LIGHT90 prepac... medzi tolkymi dievcatami s nizsou vahou si sa mi nejak stratila.:-)

Doschudnutia musketierky.

Helus

Ahojte kocky ja som mala na veceru polievku zo zeleneho hrasku rozmixovanu+1 platok chlebika ale uz ten chlebik nebudem piect,neni chutny,tak radsej bez neho.CHodim spavat o 23 taj aj kusok sacharidu bol dnes.doschudnutia kocky.

dreamerka

Heluš hej, tie slovenské su grc. Tu je dobrý akurát tak sójový puding alpro soya, ale energetickou hodnou nie je až tak priateľný. Ale raz za čas treba aj niečo sladké a toto je menšie zlo.
Určite odporučam nájsť niekoho a vyraziť tam na nákup. Nedá sa porovnať chuť mrkvy, kalerábu, jahôd, jabĺk a keď už sme pri tých sójových výrobkoch. Sojove mlieko tu stojí +- 3 eurá. tam do 1,50 a je oveľa chutnejšie :)

Nemáš začo ja mám viac takých zdravých receptov :) Aj na zdravú ovsenu tortu. :)

Inak od dnes začínam cvičiť. (konečne po viac ako pol roku snáď nájdem stratenú kondičku :)