pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
DOROTEA=pozrela som si to pre zvedavost=velmi zaujimave,neviem kolko mas rokov a aku nadvahu ,lebo daco spominas s klbmi.Ja som 55rocna a vazim 90kg schudla som 10kg-este drzim 90dnovu dietu,ktora mi konci 11.7., zo zaciatku som cvicila kalanetiku,ale kedze pracujem aj pobeham po schodoch v praci a dost chodim unavena domov=tak uz ziadne cvicenie,iba cez vikend trochu bicikel.Ale snazim sa aspon dajake prechadzky...Pre zaciatok by bolo vhodne co cvici Kllaudia=moj nazor.PA
Vitaj Simi5...drzim paste. Ja by som chcela mat len 5kg nadvahy.
To by bolo...
Dorotea ja necvicim. Nechcem cvicit.
Zistila som, ze pri cviceni priberam na vahe a moje glby by tiez neboli nadsene kedze mam skoro 40kg nadvahy.
HELUS pripajam sa k gratulantom = VSEEEETKO NAAAAAJ.... NAAAAJ.... (*.*)
Ahojte
Jeej Helus ty si mala narodeniny, tak prajem len to najlepsie, aby si bola zdrava, stastna, spokojna a dosiahla si svoju vytuzenu vahu :), inak a ty byvas pri Retre, no to je kusok ako my chodime ale nie pri kostole, skor zo zadu ako bol byvaly obchodny dom, teraz uz len zburanina v podstate
Strasne teplo a ja biela ako stena, v sobotu sa asi pojdeme kupat :)
Simi ako je možné že po vysadení HAK si pribrala, ono to skor funguje opačne. Veľa žien skor zhodí 2-3 kilá. Myslíš, že za to može len ta antikoncepcia? A 5 kg dáš myslím hravo dolu chce to len pevnú vôlu zaťatosť a trocha viacej pohybu.
Zdravim slecny, panie :D mozno aj nejaki muzi... :D Len yb som sa vas rada opytala, ci mate nejake skusenosti s cvicenim Perfectly fit od Claudie Schiffer. Porpipade, ktore s tomu rozumiete, prosim kuk kusok z videa www.youtube.com a povedat mi. Bo pocula som nato celkom fajn ohlasy. Zacala som to aj cvicit, ale pride mi to skor na posilovanie. Ide o to, ze mam nadvahu a zacala som konecne so sebou nieco robit. A vyhovuje mi to skrz klby a tak, ze mi ich to az tak nezatazuje. Aj ked to cvicenie na spodnu cast tela :), niekedy celkom masaker. Mozete mi prosim poradit? A kedze cvicenie s sklada z dvoch 50 minutovych blokov. Jeden horne partie a druhy dolne partie. Ze ci je to leposie cvicit v jeden den, ci skor vo dva. Alebo to je vlastne uplne jedno. Dakujem za odpoved.
alica ano ja mam bezlepkovu dietu+ bezlaktozovu.
Simi vitaj medzi nami,a 5 kil das dole hravo,predpokjladam,ze si este mladucka,v starsom veku,to ide velmi pomalicky.Doschudnutia kocky.
Ahojte, chcem sa pridať do vašej skupinky kočky, nakoľko som vysadila HAK a nedobrovoľne som pribrala ... Dám spoločne s vami dole 5kíl, hm?
Helus gratulujem k narodeninam.
Prajem Ti vela stastnych rokov v zdravi. Splnenie tvojich tuzob a spokojnost s kileckami v dalsich rokoch.
Ja mám tiež problém zaspať s prázdnym žalúdkom. Keď sa už cez hodinu prevalujem v posteli idem do chladničky a dám si deci nizkotučného mlieka alebo lizicku nizkotucneho jogurtu. No a je lepšie žiadna sláva to sice neni ale dá sa. A Heluš ty máš bezlepkovú dietu ? No mne sa podarilo nabrať tie kila vdaka bezlepkovej diete a od vtedy idu tazko dolu. Kočeny držte sa a nezabudnite veľa piť. Dobrý je aj zelený čaj vychladený s ľadom a citrónom. Osvieži a tiež pomáha redukovať váhu + samozrejme strava. Doschudnutia