Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Helus

Ahojte kocky.
Dreamerka dakujem za receptik,aj carey.Ja nechodim do rakuska,ale musim najst niekoho,kto chodi,nech mi kupi sojove jogurty,na skusku,tie nase mi nechutia.CHlebik bezlepkovy som dnes piekla novy receptik,ale nechuti mi,citim tam to drozdie,tak budem skusat dalej,kym nenajdem jedly chlieb.alebo ostanem na strave z burizonovymi chlebikmi.nazov tej knihy kraska a netvor.idem si hned tie recepty zapisat mam zalozeny blok na receptiky.doschudnutia kocky.

dreamerka

inak pri tej ovsenej placke ma napadol recept na suprové domáce musli tyčinky :)

400g ovsených vločiek, 4 banány, jogurt lyžička medu a ptom podľa chuti sezam, sušené ovocie, postrúhané jablká , horká čokoláda atď.

banány rozmixujeme alebo pretlačíme vidličkou, zmiešame s vločkami, jogurtom a medom. Ja do nich dávam aj sezam a 80% čokoládu. Dáme na plech a pečieme najprv na 250 stupňoch tak cca 10 minút a potom pri 180 stupňoch ešte tak 15-20 minút ale treba to kontrolovať :)

dreamerka

Ďakujem Vám veľmi pekne za privítanie, ste milé :)

Ja som bola na nákup potravín v Rakúsku. Milujem to tam. Je tam strašne chutná zelenina a ovocie. Plus úžasné nízkotučné výrobky a moja srdcovka, veľa druhov sójových jogurtov a lacné sojové mlieko :) Ale neodolala som maroni, ďalšia srdcovka niečo ako gaštanový džam tak som si to dnes dala na raňajky do ovsenej kaše.

metracek- wow pekne sa ti podarilo schudnúť, gratulujem :) Ja som sa pri 63 kilách cítila najlepšie chvíľku som mala aj menej a aj keď to nebola podváha tak ja som pri nižšej váha nemala krámy. Vlastne to bolo preto že som vtedy rýchlo schudla, ale pri 63 sa mi vrátili. Ja by som bola teraz najšťastnejšia aj pri tých 68 :) Tak ja som tu asi najmladšia, mám 18.

LIGHT90

Ahojte VŠETKÉ KOČKY ! Vítajte NOVEÉ SPOLUBOJOVNÍČKY :-) Jessical na mňa si zabudla? veď ja tu mam NAJVIAC BETONU hihi=tiež by som chcela aspoň na 85=ale skôr! Inač príjemne VIANOCE. PA

carey

Ahojte, ja som prisla zo skoly, no tak pracu mi pochvalila, len mi oznamila ze o 10 dní ide na dovolenku tak mam co robit aby som to ako tak do vtedy dokoncila, budem teraz na tom makat ako fretka :D, vsetko ide bokom.

Helus ten receptik: 50g vločky, 1 vajícko, lyžička medu alebo sirupu, sušené ovocie, trošku škorice - premiešať buď dať do mikrovlnky na 2,5minuty alebo na panvičke spraviť

Jessical, presne ako hovori metracek, ono to chce strasne pevnu volu, sebazaprenie a celozitovne zdravo stravovanie a pohyb, u mna to iste, ja som od malicka mala kila navyse, takze u mna to hned vidiet a teraz som aj pod tlakom, takze o to tahsie to je, ale nic vydrzime :)))

metracek

JESSICAL neries kila a nebud smutna niekdo sme si ich nabrali viac niekdo menej ale to na veci nic nemeni hlavne ze sme sa rozhodli zacat davat tie kila dole niekdo to dosiahne skor iny neskor dolezite je neprestat a pokracovat ja to s tebou tu vydrzim lebo pred vianocami budem musiet schudnut aby som sa cez vianoce nemusela obmedzovat ale potom v januari dam tie kila dole boze ved este len leto zacalo a ja uz rozmyslam nad vianocami ale ver mi udrzat tie kila to tiez nie je malickost proste zdrava strava po cely zivot ked chces intenzivne schudnut to sa musis zapriet na tvrdo aspon na 2 az 3 mesiace cvicit kazdy den nic sladke obmedzit pecivo vela tekutin pit a potom to ide riadne dole ale sem tam ked clovek neodola a dopraje si tak to ide pomalsie ale ide o to ze nenaberas kila naviac tak sa drz a nepolavuj si na dobrej ceste tej spravnej ceste ahoj

Helus

Ahojte kocky tak ja sa drzim zo stravou,len to cvicenie je moj problem,ale nejako nestiham,a vecer padam do postele.Alôe dneska si dam bicikel doma a cviky na chrbat.doschudnutia musketierky.

JessicaI

Ahojte musketierky... tusim len ja som tu taka silnejsia s vacsou nadvahou.

Vitaj Dreamerka...drzim paste.

Ja sa snazim zase obmedzovat tak hadam to zase pojde dole. Zatial som si dala ciel do konca roka na 85kg.
Mam co robit...budem bojovat.

Doschudnutia.

metracek

Dreamerka jasne ze si vitana a udivila ma tvoja vaha pri 175cm si mala 63kg super ozaj kolko mas rokov ja ked som tu na nete zacala chudnut v januari pri vyske 175cm som mala tak 83kg podarilo sa mi schudnut na 68kg len teraz mi to dovolenka narusila 4kg hore ale ja to dam naspat na tych 68kg keby som mala mat 63kg to si neviem ani predstavit este nanajvys tak 66 ale to by bolo moje maximum potom by som sa uz asi necitila zdravotne dobre ale to je aj vekom no dievcata mame co robit ale zda sa mi ze v lete sa chudne horsie je viac nastrah tak ale musime bojovat tak doschudnutia

metracek

ahojte kocky na pre mna je to pocasie riadna zmena ale nevadi mam pobednu a treba mi oddychnut,poprat,a varim ale take no nie moc dietne dnes salatovy privarok zemiaky a omeletu so salamou ale rano som mala rybaci salat a veceru dam uz taku lahsiu musim zacat viacej pit inac rano 71kg hadam to dam dole na tych 68kg do tej svadby najlepsie sa mi chudlo po tych vianociach z tej 90 dnovky ale nevadi musim to dat dole a udrziavat a to je asi to najtazsie ale ked clovek musi tak musi a hlavne nechcem sa vratit k starym kilam doschudnutia musketierky