Kamarátka na chudnutie

Helus

CAREY ty si sem volakedy pisala recept na ovsennu placku,len to nemozem najst.Vcera som objavila bezlepkove ovsaky,mozes sem este raz hodit receptik,dakujem.ja som poupratovala,a teraz pijem kavicku.doschudnutia kocky.

carey

Dobre ranko, ja nieco dopisujem a dnes idem do skoly, dufam ze mi to dobre dopadne, normalne mam strach, sice este to nemam dopisane ale snad to nebudem musiet menit. Pocasie hrozne, cvicenie mi skoncilo, tak uz len sama budem chodit prip. s kamoskou co chce schudnut, dufam ze sa polepsim s tym jedlom ale asi som nieco potrebovala, lebo moje telo bolo ako blaznive... dnes zatial ziadne chute.
Pekny den vam prajem

Helus

hojte kocky,tak ja dovolenkujem,ale pocasie nic moc,aspon vyskusam upiect dalsi receptik na chlebik.minuly tyzden sa NAM VYDARIL,ALE nevadi zahradka potrebuje vodu,a ja si posurfujem po nete,a dostala som knizku od dcera DOMINIK DAN UZOL.Je to jeho najnovsia,tak za zacitam.Pekny den vam prajem musketierky.

carey

cavte ja som teraz prisla z kniznice, hroza vonku, nerozumiem ako sa moze ochladit o 15stup zo dna na den, vcera kratke kratase a dnes bunda.
Neviem co mi je ale mam chut stale nieco jest, Alica24 asi nieco ako mas ty, enviem ci to je zo stresu, ale stve ma to... ja si este asi dnes dam melon a uz len lahku veceru.

Helus

Ahojte kocky.
Dreamerka vitaj medzi nami,su tu vsetky chudnuce vitane.Ale fuci,bola som pooibede v hypernove,zhanam hadicu na vysavac,taky cuplik sa mi odlomil,a ze 15 euri,to kupim pomaly novy vysavac.Doschudnutia kocky.

dreamerka

Zdravím váš chudnúce bojovníčky :)
beriete k sebe ešte nové členky ? :) :)
ja som za posledný rok pribrala 15 kg ktoré musím dať dole (175cm,78kg momentálne) kedysi mi táto stránka pomohla schudnúť, ale potom prišli zravotné problémy, tak by som sa k vám rada pridala aby som sa mohla pochváliť, vyalovať a mala väčšiu disciplínu. :)

Alica24

Ahojte kočeny, no ja posledné dni akosi odbočila od diety. Neviem čo to na mna prislo a le stále mám chute na sladké a nedokážem si odriekat. Joj to je hrozne ked vás dokáze ovládať vlastná mysel. Mala by som si daj teraz aspon 2-3 dni detox.
A som zdravotná sestra škola na niečo lahšie niečo ťažšie ale dá sa keď chceš ide to. :-) Do schudnutia kočeny.

Helus

Ahojte kocky.
Metracek vitaj a dakujem za gratulejsn.Ja idem k ortopedovi,som objednana uz 6 tyzdnov,a poobede este neviem,asi do zahradky.pekny den vam prajem.

metracek

ahooooojte kamaratky musketierky,ale ste toho popisali to bolo citania,vidim ze tu mame aj nove dievcata medzi nami tak vas vitam a vydrzte s nami HELUS vsetko naaaaj naj Ti prajem v zivote hlavne zdravie to ostatne pride samo,dovolenka bola uzasna ale aj tu ste mali teplo ale ja som isla hlavne si oddychnut a nabrat novych sil more teple uzasne uzila som si to a je po peniazoch ale co do hrobu si nic nezoberiem ale spomienky mi ostanu,no ale k teme mam o 4kg viac necudujte sa na dovolenka som si dopriala vsetko a teraz ani neviem ako to dam dole ze by len ovocie a zeleninka hodim si 90 dnovku a pocvicim no nejak ich musim dat tie kg dole ale mam vas a mi to predsa spolocne zvladame vyskusam tie nove saty co mam na svadbu a hned budem mat motivaciu ale zajtra este bryndzove halusky a potom uz idem na to chudnutie tak pokracujem s vami musketierky moje doschudnutia

carey

cavte, tak ja som dnes porusila dietu uplne, na obed bryndzove pirohy, lebo sme boli na vilete a poobede rybie file s uhorkovym salatom, ale nevadi, mala som chut na nieco ine a to nejem kazdy den.
Inak pribrala som pol kila a nechapem preco, lebo jem ako doteraz teda okrem dneska, ale nevadi.
Jessical necudujem sa ti ze sa nedari, ako vsade su tie lakadla a teraz v lete este viac, treba to velmi pevnu volu, ja este studujem budem koncit o 2 mesiace obhajenim diplomovky, ale statnice uz mam za sebou, tak moja skola bola dost tazka, ale mozno ako pre koho (Univer.Komenskeho)