Kamarátka na chudnutie

Kimmy

xdanielax

Stranky typu dkjhcjdheduz.sk nestudujem. Odporucam blog Vlada Zlatosa o ktorom si dovolim tvrdit ze je to odbornik. Mam od neho nacitanych clankov a clankov.
Tych 70g na den je mnozstvo, ktore cloveku ktory nepodava vyssie sportove vykony absolutne staci.
Ja netvrdim ze uz nikdy nebudem jest ryzu(ked uz tak ale hnedu) alebo cestoviny(taktiez ked uz spaldove). Ale v momentalnej situacii kedze nevykonavam absolutne ziadny pohyb urcite ano. Ale aj ked, potom si na ranajky nedam vlocky, ale radsej omeletu so zeleninou a na obed teda cestoviny alebo ryzu.
Na veceru by sa sacharidy v ziadnom pripade konzumovat nemali (teraz hovorim o ludoch kt. chcu chudnut alebo si udrziavat stihlu postavu a nemaju vyhodu vo vynikajucom spalovani) Cize na veceru zelenina+ syr alebo zelenina+ryba alebo zelenina+chude maso alebo strukoviny..moznosti je vela. Ja som nikdy vyslovene tucna nebola, ale upravila som si stravu - schudla prebytocne sunky a teraz sa citim vynikajuco a to len a len vdaka strave. Ked mam chut na sladke dam si ovocie(ale aj to len dopoludia, poobede by sa uz nemalo).

xdanielax

Kimmi -
Biela muka a rafinovany cukor, to beriem. To netreba. Ale nerozumiem preco nejes ryzu, zemiaky a celozrnne pecivo.
70g sacharidov to neviem kde si nasla. Asi na nejakej stranke "akobytfitdoplaviekzatyzden.sk" (bez urazky).
A ty si dokazes predstavit jest takto cely zbytok zivota bez toho znameho "ved co,raz za cas nezaskodi" ? - ako to tu vidim v mnohych pripadoch? :)

vela uspechov kocky.

Kimmy

xdanielax

neviem ci vidis do tejto problematiky, ja si dovolim tvrdit ze trochu aj ano. Odporucana denna davka sacharidov je maximalne 70g. Toto mnozstvo dodrzujem kedze KAZDE ranajky mam tie iste a to: dve PL ovsennych vlociek, 2PL ovsennych otrub, za hrst orechov, 1 PL kokosoveho oleja, lanove semiacka, skorica, trocha stevie a zaliat vriacou vodou. Toto su jedny z najplnohodnotnejsich ranajok ake vobec existuju. Ked si este zoberes ze sacharidy sa nachadzaju aj v niektorej zelenine a strukovinach mam ich za den dost - takisto pomer tukov a bielkovin, preto ich treba brzdit tukmi (cize napriklad ked si na obed date kuracie maso so zeleninou, treba tam pridat trocha orechov) To ze som uplne vylucila rafinovany cukor a bielu muku nieje ZDRAVIU SKODLIVE prave naopak. Dokazes si vobec predstavit ako nenormalne telu ublizuje ked mu neprestajne vyskakuje a klesa inzulin? Mala by si si prestudovat co to znamena glykemicka naloz.s Takze treba si najprv nastudovat problematiku a potom sa vyjadrovat na margo zakladnych zloziek potravin a co su to hluposti.

LIGHT90

XDANIELAX JA chcem vyskušať stravovanie podľa krvndej skupiny a tam treba vylučiť...dosť často mam až v krku tie kyseliny.Touto zmenou by sa to malo upraviť....pa

LIGHT90

KIMMY u nas v praci mame mladu kolegynku čo stale si dava zväčšovať..../len o tom keca/asi to bude poriadne drahe.NO DRŽIM TI PALCE A RÝCHLE ZOTAVENIE.PA

LIGHT90

Ahoj KIMMY = TO SI NA PEENKE? > určite pomôže keď sa vylučia te jedla čo si napisala...ja tiež postupne chcem vylučiť...musim schudnuť = PRE ZDRAVIE=krasa je až potom,pochopiš keď budeš staršia.PA

Kimmy

Ahojte baby

tak ja sa s vami chcem podelit, po zime som si povedala ze chcem schudnut lebo som vazne nebola spokojna so svojou postavou. Ono to strasne ide na psychiku, uplne inak sa clovek citi, sprava ked je spokojny so svojim telom ako ked nieje...tak som sa teda do toho dala. Pri 165cm som mala 58-59 kil, mozno si poviete, tato tu co riesi? Ale ja som proste bola nespokojna mala som sunky na bruchu, velky zadok, boky, stehna, lytka...(mne sa vzdy pacili chudsie zeny a vzdy ked som sa pozrela do zrkadla mala som depku) tak som zacala behat...stravu som si moc nezmenila..beh pomohol dala som to dole na 55 kil. S behom som pred mesiacom aj pol musela prestat - isla som na operaciu(zvacsit prsia) no samozrejme, po operacii ziadny sport nic..velmi som sa bala ze zas priberem spat to co som schudla a tak som sa rozhodla ze zmenit stravu! Lebo ved hovori sa ze 70% je strava a 30% pohyb. Baby ono to fakt funguje. Vysadila som chlieb, ryzu, zemiaky cestoviny a sladkosti. Uz tak fungujem viac ako 3 tyzdne a mam 51 kil - a pritom stale lezim v posteli alebo sedim lebo proste po operacii sa nemozem namahat...Citim sa uzasne, psychicky uplne vsetko...stale sa usmievam, uz niesom mrzuta...uz ani ta cokolada ma nelaka..viem ze aj ked uz budem moct zas sportovat a behat..k zlym zlozvykom sa nevratim. Baby da sa to len treba chciet...Moj ciel je mat 48-49 kil. A hlavne kocky, nemozte hladovat..jedlo kazde dve tri hodiny musi byt!