pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
odpourucam precitat tento clanok:
www.akv.sk
baby aj ja som A-cko.mne vyhovuje vegetarianska strava,aj to sedi na mna,strukoviny,zelenina,sojove vyrobky,ryza,zemiaky to mi chuti.Ale zjem aj kuracie maso opecene,spekacik ugrilovany.
JESSICAL ja mam A = to by som mala byt vegetarian.No ale ja som strasne pribrala ked som sa zacala zavodne stravovat = vacsinou maso,co ine .Ako mi najviac chutilo.No teraz malo.
LIGHT 90 podla mna je stravovanie podla krvnych skupin blbost. Ja by som napriklad mala jest od cesta a pritom z toho najviac priberam.
Ale sa to tu rozpisalo,len tak dalej.inac dneska som mala kavicku v kaviarni a maresi mliecko v nom,mnaam.A napodiv,ziadny problem traviaci nebol.A zajtra sa chystame do zahradky okopavat,tak pohyb bude.doschudnutia kocky.
Ahoj SONICKAA=dakujem za Tvoj nazor.Ja som uz vylucila take nezdrave = slaninu ,klobasy ,pastety ,zakusky s maslovou plnkou a pod.uz mam odpor k tomu.Este dva tyzdne mam 90 dnovu dietu = ale som si zvykla na ranajky ovocie ,no a chcem vylucit tie jedla co by som nemala podla tych tabuliek .pa.
LIGHT 90 - nie zdravotny styl ale zivotny styl
LIGHT 90
Ze je to blbost ako vsetky diety. Ked chces schudnut raz a navzdy musis si zmenit zdravotny styl. A nie zmenit jedalnicek na mesiac a o mesiac sa vratit k starym zlozvykom - priberies naspat vsetko co si schudla a este aj co to navyse. Zdrava strava, hlavne vela zeleniny, pravidelna konzumacia kazde dve tri hodiny mensie porcie, dostatocne mnozstvo tekutin( voda, citronada bez cukru, zelene caje), VYHODIT sladkosti a zhresit nejakou fakt drobnostou( ovocny kolac, zmrzlina max raz tyzdenne) vo vecernych hodinach uz nekonzumovat sacharidy, ak je to mozne zaradit do zivota hociaky druh pohybu - to je kluc k uspechu!
Ahojte baby = chcem sa spytat = aky mate nazor na stravovanie podla krvnych skupin ?
inak tiež som rozmýšľala, že skúsim stravovanie podľa macingovej. Znama schudla za dva mesiace o dve konferenčne veľkosti. Z L na S a pri tom hovorila že mala pocit že vkuse len jedla a jedla ...
Ja mám dnes alá deň pred krámami :(jedla by som všetko čo sa nehýbe a zastrelila by som sa pre to ale nu čo keď prídu zajtra prejdú ma tie chute a dám si očistný deň :)