Kamarátka na chudnutie

dreamerka

Ahojte :)
tak ja od dnes začínam plnou parou KONEČNE aj cvičiť aj jesť. Potrebujem, aby sa to tento mesiac rozbehlo poriadne, lebo 31.jula odchádzam na dovolenku a chcela by som si ju užiť. A však keď dovtedy čo to nepochudnem, nebudem si užívať slnko more a ani ten pokoj.

lu- inak ti gratujlujem už je to pekný úbytok. Kedže to tak dlho stojí myslím si, že máš nepomer medzi pohybom-stravou. Buď sa až príliš veľa hýbeš a málo ješ, alebo naopak. Alebo máš možno správny energetický príjem aj výdaj, ale biologický, teda zloženie stravy by si mala pozmeniť :) ..

Heluš- skús si pozrieť chlebíky z ovsených otrúb, z dukanovej diety. Nájdeš ich na nete eľa apodľa mňa sú aj dosť chutné.

metracek

ahojte musketierky,tak ja dnes pecene jaternice a calamada inac tiez sa chystam plet burinu v zahradke tak sa aspon poohybam zajtra sa rano odvazim ci islo aspon daco dole,pitny rezim som vcera aj dodrzala v praci som dala 1,5l vody dnes tiez dam uz pijem cajik kombinacia s vodou no hadam dam ked je teplo aj 2,5 litra tak doschudnutia dievcata

Helus

Ahojte musketierky moje,ja pijem kavicku+ zeleny cajik,a idem chystat veci na grilovacku.ten chlebik co som piekla hruza skoda muky,stred sa da jest,ale okraj je tvrdy.Asi ostanem na strave bez chleba,zlate a chutne burizonove chlebiky.Dievcata nech sa nam dari sa zdravo stravovat,a DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

Helus

Ahojte kocky ja mam zajtra grilovacku,ale mame nalozene kuriatko,prsia,aj cuketa je zbalena,aj platok pangasia,ostatni budu mat chlebik,a ja este neviem,teraz som si piekla,ale je jak beton,novy recept mam.A samozrejme ze aj zeleninka bude.syn pride oslavit moje narodky,a ja budem pekne popri grilovacke okopavat.pekny vikend vam prajem musketierky.

metracek

ahojte musketierky,LAIGHT90 presne ako pises jedz jedla ktore ti vyhovuju a nesposobuju zdravotne problemy drzim ti palce a ved vies ja tento rok napisem LAIGHT 80 ,LU no super tvoja vaha presne viem aky pocit prezivas je to uzasne ja som teraz tiez v takej euforii stastia tiez som mala 83kg a uz som mala pred tyzdnom aj 68 ale dovolenka v turecku plus 4 kg ale davam naspat dole a cakaj tvoje telo si musi tiez zvyknut na tvoju vahu ono je v soku ale nech si zvyka ja pojdem maximalne na 67kg a dole uz ani gram dole lebo mam odskusane ze to je moja super vaha kde sa citim zdravotne dobre ved uz nemam 20rokov aj tak som stastna ze som to dokazala a mam zmenu vlasov aj to patri k postave to je ta korunka co doda ten spravny smrnc nam zenam ,inac ked ma clovek stres a vybavovania a nema kedy ani jest ja som taka dnes unahanana a nemala som sa kedy ani napit rano iba pohar vody a kava ta sa nepocita ale vzpruzila ma a teraz druhu kavu a bezim do prace v robote budem pit cistu vodu no to sa zas nachodim na wc ale nevadi tak nec nam idu kileska dole musketierky a pozor blizi sa vikend 2 dni pokusenia rodinke doprajme a my odolajme doschudnutia

Helus

ahojte kocky,tak mne uz dovolenka konci pomaly,a v pondelik hajde do prace.Metracek mas pravdu,my sa musime uz stale strazit,s tym co spapame,inac ide hned vaha hore.Inac dnes budem mat na ranajky kukuricne lupienky zaliate sojovym mliekom+ rozmizovane varenne jablka.trosku zmenu,a vyskusam,co na to povie moje travenie.doschudnutia musketierky.

lu

ahojte musketierky, dlho som tu nebola, nemala som cas a pravdupovediac sa mi ani nechcelo s compom zaoberat.....vo februrary som mala este 86kg, teraz mi vaha stoji na 75kg, pomaly uz 3 tyzden.......bambulky poradte daco....jessika mi poradila, ze mam pockat, nic nemenit, ale pockat....len vas prosim este o dake typy.....dakujem kocky....inac, mala som uz aj 73kg, ale vratilo sa mi na 75....a mam strasne paradny pocit z toho, ze uz mam tolko kg dole....obliekam veci, co som neobliekla hehe...a mimochodom, nedietujem ani tie 90dnove, proste nic......!!!!!!!!!!!!! makam v praci, ze sa ozaj nezastavim, 8hodin proste beham, potim sa ako svinka hehe......drzim palce krasky....papa

LIGHT 90

Metracek este som zabudla = ze pri tej 90tke som fakt disciplinovana = v nedelu som mala sladke a som robila piskotovo smotanovu tortu s jahodami a nechala som si jeden kus na dnes = aaVYDRZAAAL!to predtym som stale vsetko s prepacenim pozrala :( a este som nigdy nemala takuu fajnu presiaknutu = bola super.PAAAA musketierky

LIGHT 90

Ahojte...... METRACEK MAS UUUPLNUU PRAVDU. Ale mne bolo nejako tazko lebo som jedla sampinony,potom aj z paradajky=som mala kyselinu v krku,banan tiez mi nerobi najlepsie .....no zistujem a hladam co vhodne pre mna ,ale ked Macing--- pise ze nevhodne a co velmi zboznujem = tak to neznamena ze si to budem nasilu odopierat.Ja aj tu 90tku na 100percent nedodrziavam a pomaha.Najlepsia vlastna intuicia .

metracek

ahojte dievcata LAIGHT 90 DNOVKA je pre teba vyborna clovek sa nauci kontrolovane jest a nazor na macingovu podla krvnych skupin no neviem kde to tato zena nabrala ja som 0 a otvorila som si knizku takze nemozem kefir,emental,cottage,makke syry,jahody,pomarance,mandarinky,kukurica ,kapustafazula,sosovica no a to som vybrala len kusok z toho co zboznujem a nebudem bez toho a z coho som schudla ved na rano som mavala pomaranc,mandarinku teraz jahody a mak mam zakazany a pritom je to jednotka na vapnik mne velmi pomohol na osteoporozu ani lieky som nemusela brat takze mna nepresvedcila jej teoria o krvnych skupinach myslim si ze nema na to ani kvalifikaciu aby o tom pisala je to len taky navod a jej uvahy ale je na kazdom ako sa rozhodne mne macingova nezabrala ale drzala som ju len 2 tyzdne tie najhorsie potom uz prislo aj hodne kuracieho maska ale vybrala som si z knizky jedla ako su zelerove hranolky a borsc ten som si upravila podla seba a fliacky s kalerabom boli tiez fajn je to tak rano ovocie cukry musia byt potom jedlo zo zeleninkou a lahka vecera pitny rezim a pohyb to je pre zdravy zivot a pri tom budeme kazda stihla doschudnutia musketierky