Kamarátka na chudnutie

Helus

Light ja uz som smejdila na nete,a veru zajtra si spravim take ryzoto na utorok do prace.Light ty si aj sladis slize,medom,alebo cukrom.ja medom ked si varim sladke jedla.
Metracek ja sa citim tiez na 20,len telo vravi nieco ine.A priatel mi stale ze sa uz rozsypavam.Inac mi je dost tazko po tom chlebiku,citim v nom stale drozdie.Ale ved uvidim casom.Nachystat veci na rano,a porobit este co treba a hajde do postele.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

metracek

musketierky ale sme sa tu zisli narovnako a ja ze co ma nechce ten pocitac pustit na tuto stanku nasu a zrazu pozriem a to sme pisali vsetky no a vikend mame za sebou rano sa vazim ja este dopijem kavicku dam si pol litra caju a idem pocvicit nech tie saty mi do soboty vydrzia ved to mam najdrahsie saty v satniku co mam teraz 4 novych a este som ich nemala na sebe to vydrazdim susedky v panelaku ved najlepsia radost skodoradost ale noe ja nie som taka ale sama sa citim super laight aj ked som taka neni ale ten pocit moj mi za to stoji ja si pripadam jak sisi pubertiacka ale nevadi lepsie ako mrzuta stara zenska tak to berme s usmevom to nase chudnutie pa musketierky

Helus

Ahojte musketierky.
takyto receptik robievam aj ja s ryzou,len som nevedela,ze to ma taky nazov,ale dakujem.
Metracek chlebik je lepsi,ako predosle,ale nie je to vobec ono,ale este budem skusat,presne,ako si pisala.cez tyzden pojdem k dcere ona ma pekarnicku,tak aj u nej vyskusam.a objavila som aj v obchode krabicovy,len treba zmiesat,len som si neprecitala o nom nic,ponahlala som sa.ja toho chlebika moc nepotrebujem,len sem tam.A hned som si spravila o 17 vajickovu omeletu,a chlebik natrety horcicou+kapustovy salôatik.aj ked to nie je moc dietne na veceru,bola chut,na taky cerstvy chlebik,len som zvedava,aky bude zajtra.MAM aj naporcovany v mrazaku z neho.Doschudnutia musketierky moje zlate.

LIGHT 90

HELUS = Cestoviny s makom ZBOZNUJEM asi si urobim zajtra,tiez si ma inspirovala =mam treti den 90tky. JEEEEJ METRACEK kak si to KRAAASNE napisala.ANO UZ SME V TOM = HIHI.Tak drzme si palce MUSKETIERKY.PAAAAA

lu

dreamerka.....aha, tak to mi je luto, co sa ti stalo, dufam, ze to pojde uz len k lepsiemu....kolko mas teraz kilo?? a kolko merias?? ja som sa rano vazila a mam 74,4 ale dostala som menzes, tak zase to bude skakat....inac stravujem sa strasne zle a to ma mrzi...no musim to zlepsit..............zatim kocky

LIGHT 90

HELUS =ja som robila len na cibulke s olivovym vyvarom(z bujonu)=gulatu ryzu preplachnut-cibulku podusit+pridat ryzu a miesat asi 5min,este som pridala vegetu a morsku sol a zaliala som tym vyvarom(vriacim)-potom som uz dala na slaby ohen a nechala prikryte este 15min.A na nete je toho kopu = vegetarianske mi viac chutia,maso radsej so zeleninou.PAAA

metracek

ahojte kocky,LIGT90 daj podrobny navod na to talianske rizoto a ten cajik mas pravdu niektore si ja len tak omocim a hned vyberiem lebo su silne a niektore mocis a farby nikde,HELUS ty isto prides na super chlebik na tu tvoju dietu ty budes dovtedy skusat kym to nebude na jednotku chutit ja som mala rano 70kg ale sme opekali na zhradke a dala som si sampanske a tokajske vinko na PETRA no co uz rano mi sedeli saty na svadbu super cez tyzden ziadne prejedanie az zas na svadbe a potom uz do vianoc mame dake meniny a narodeniny ale to zvladnem no musim si vahu drzat aspon desatinku pod 70 kg jaaaaaaj dievcata ved to je tazsie ako schudnut z83kg a to kazdy este pokukuje kedy pride jojo efekt aby mohol sa tesit vidite tak nakoniec to nabrala naspat a figu borovu tu radost im neurobim to je motivacia ja si pockam a dockam sa na moju kamosku musketierku LIGHT 80 UZ SA TESIM KED SI TU BUDEME PISAT TY SA BUDES TESIT A JA V UVODZOVKACH TRAPIT ABY SOM TA CAKALA AKO METRACEK 70 a pritom vynalozime usilie rovnake tak mysli na to ze aj ja to mam tazke a nezabudni ja ta cakam a JESSICAL tiez ideme na to musketierky doschudnutia

Helus

light90 ako si robila to talianske ryzoto,zaujalo ma to normalne.ja som si dnes urobila bezlepkove cestoviny posypane makom.Robila som si ich 1x,a celkom mi chutili.davno som nemala sladke jedlo.A piekla som novy chlebik,tak idem zachvilu ochutnat,co je to za zazrak.doschudnutia kocky.