pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
HELUS ja som te chlebi bezne cez tyzden aj 2x s prepacenim zrala ,lebo nechcela som to vyhodit - aka skoda by to bola,aj zvysky som dojedala za rodinou = NO FUJ(hihi) = teraz nelutujem =VYHADZUJEM !Ale ked si clovek urobi raz za cas a zje normalne ,tak jasne ze to je v poriadku.
VITAJ ZKATUSKA medzi nami = jasne ze Ta prijmeme madzi nas :) Tak si sa velmi dobre rozhodla tak ako pises tu stravu a pohyb.
Ahojte,snad ma prijmete medzi vas,chcem sa ku vam pripojit...mam 72,5 kg a chcem schudnut na 65 kg.dnes som si urobila nakup,zajtra idem robit na obed zapecenu brokolicu.Chcem jest pravidelne kazde 3 hodiny v malych porciach a + pohyb.
Ahojte kocky .
metracek neviem kolko mam,ale asi neslo dole nic,zajtra rano sa odvazim.Inac dnes som si spravila na obed chlebik vo vajicku,mala som ten moj,bolo mi luto ho vyhodit,a tak som dostala na taketo chut.nejedla som to asi 5 rokov,pochutnala som si.Aj ked to nie je dietne,nevadi,som si pochutila.Doschudnutia kocky.
ahojte dala som si melon cerveny z tesca ale bol fantasticky a pozeram na joj slnko seno slanina a potom extremne premeny ak nezaspim ako obycajne HELUS ty s riadna poctivka ty uz mas isto 67kg no teba uz nedobehnem a to si dam zas kolace na svadbe no co uz zivot je aj o tom ale potom uz musim schudnut bude dovolenka a pohyb chcem malovat a na zahradke a tak no musim to dat dole tak doschudnutia musketierky
Dievcata neda mi sa nepochvalit dnes som cvicila na rotopede+ brusaky a teraz mam zaliaty zazvorak,a idem si pozriet 30 PRIPADOV MAJORA ZEMANA.DOSCHUDNUTIA KOCKY.
Ahojte kocky tak jka uz doma z prace po 1 dni po dovolenke.rano uz som bola hore o 4-tej takze som sa ani dobre nevyspala.Doobeda nektarinku+ mrkvu s jablkom,a obed cestovina+ koprovy privarok.Doschudnutia kocky.
LAIGHT90 NIE na stredne slovensko,HELUS ja som mala obdobie ked som sa citila na 20 potom zas obdobie ked som sa citila na 90 teraz na 30 takze super uz som si zacvicila a pijem cajik a pozeram joj plus jaaaj ranajsie vstavanie inac vobec nemam svalovicu po tej zahradke az sa cudujem a dnes som tam nic nerobila aj som myslela ze dceru zapriahnem nech mi pomoze ale robota neni zajac neutecie treba si aj oddychnut ved spravym v tyzdni ak nie tak na dalsi tyzden co som chcela to mam jahody pockaju pa dievcata
METRACEK ides na VYCHOD ? na tu svadbu...
ahoj HELUS jaj slize s makom a dzemom to je papina nedrazdite baby,ale mak je top na kosti treba si ho davat a bohato a ten chlebik ked ako sa hovori vychytas tak ten budes rozdavat na forach jedna radost ty budes dovtedy skusat kym nebude ham ham HELUS ty si taka KOCKA a ja to mozem pisat my sme sa uz stretli ty ze sa rozsypas ved ty s tvojim optimizmom a milym usmevom ty by si zbalila aj 30 tnika len nech je rad ze ta ma a nakoniec on si je toho urcite vedomy LAIGHT to by bola sranda keby sme sa stretli na svadbe ozaj kde ides do akeho mesta na tu svadbu ,ja som este hodila do pracky uz druhy krat no este pocvicit a rano do prace zajtra sa tu stretneme musketierky pa