pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
METRACEK jasne ze pokracujeme dalej = v nedelu si chcem dat vodny den,ked mi to vyjde,ak nie tak o dalsie 4 dni po ovocnom dni.PA
Pekne ranko musketierky.Tak ja uz pijem kavicku,dnes idem ku kadernicke,zajtra by som to nestihla.Uz som si pripravila na ranajky grep na obed asi cestovinu(spagety) ale normalne s rodinou ,nerobim osobitne pre seba.Mam kupeny slnecnicovo razny chlebik bio = musi byt v chladnicke po otvoreni = chuti mi velmi s medom,ale mam tiez rada arasidove maslo ,musim si kupit.Tak vcera som mala aj kolaciky ale zjedla som 2 kusky ,tak normalne ,tak ze som rada ze som si zvykla na mensie mnozstvo jedla ,aj na ovocie do obeda som si zvykla.Tak sa majte pekne a zajtra si dam aj za Teba HELUS tych kolacikov a HELUS POCHVALA ZA TEN CHLEBIK . DRZME SA MUSKETIERKY PAAA
musketierky,tak ja samusim pochvalit,dnes som upiekla 1 chlebik bezlepkovy,ktory sa da zjest,zjedla som 2 krajceky tepleho chlebikas arasidovym maslom.Od marca som nemala chlieb jedly,tak som si dopriala,a som spokojna.Vymenila som muku,ale este vyskusam upiect z tej co mam doma,uz ho mam naporcovany v mrazaku.Doschudnutia kocky a hajde spat idem,ale som spokojna,metracek ty ma poznas,aka som povahovo.A to drahy este netusi,ze sa mi podaril,uz spi.
Ahojte musketierky moje.tak ja som zase dnes pokusala osud,a kupila som novu muku,inej znacky,a zase som carovala,teraz som ho vytiahla z truby,takze sa chladi.ale este ho musim zdegustovat,a nakrajat na platky do mrazaku.som velmi zvedava,ach jaj,to moje carovanie.priatel sa mi rehoce,a ja sa zaprisahavam,ze uz nebudem piect,a on sa smeje,ale budes,tebe to neda pokoja.HM ma pravdu,ved ma uz za 4,5 roka pozna.ja zajtra do prace,aj vikend mam pracovny.A vam co idete na svadbu,prajem peknu zabavu,a dobru chut,dajte si aj za mna.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
CAREY = som rada ,ze si rada mojmu ubytku.Neboj aj Ty to das dole .No ja potom dam vediet kolko pojde nahor ,kedze idem na tu svadbu...chch = to je moj hokus pokus = moja metoda = znormalizovat a odnormalizovat PAAAA
ahojte baby = METRACEK tak teraz urcite nedam dole ,uz sa adaptujem skoro na normalnu stravu = jelikoz ponevac nybrz v sobotu idem na svadbu tak nemienim iba pozerat na jedlo a zakusky hihi,a keby ze dietujem tak hned naskocit na svadobne menu = to by ma mohlo riadne vystriet.Ale som docielila co som chcela = 89kilo.Potom zase zdrave stravovanie...HELUS a ten chlebik ked sa Ti podari potom aj ja skusim daco ked das receptik.No baby ja mam od dnes volno = dovolenka aaach jaaj...PAAAAAAAAAAAAAAa
Ahojte musketierky.
Tina ja mam problemove stravovanie som celiaticka+ nemozem nic mliecne,a sunka mi nechuti,len obcas,hydinovu nezjem vobec,a su pre mna strasne slane.mne vyhovuje doobeda ovocie,orechy,semena slnecnice.A burizonove chlebiky uz nemozem ani citit,a bezlepkove mi nechutia,neviem im prist na chut.Ale opisujem dalsie recepty,a budem skusat dalej.prave som uvarila zazvorak.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
tak vitajte nove musketierky,TIha to ovocie na ranajky mame z 90 dnovej diety mne ohromne zabrala a fakt som vtedy nemala chut na sladke cely den a bielkoviny boli kazdy 4 den super strava to bola vyvarala som si kazddy den co som chcela v ramci dovoleneho a jeden den ovocie a zelenina 5krat za den vtedy sa nic nevarilo super dieta a jedina co mi zabrala LAIGHT 89 som zvedava kolko das dole ked budes na konci ale to je len zaciatok nasej cesty nezabudni pokracujeme dalej HELUS je pred nami tak mame motivaciu HELUS ja viem ze ty ten chlebik nevzdas len skusaj dalej ty prides na super recept tak doschudnutia musketierky
Helus, neviem kde si prisla na to, ze ovocie je vhodne ako doobednajsia strava. Kde mas bielkoviny? Nic v zlom, ale takymto stravovanim si tak akurat rozhadzete metabolizmus a jojo efekt mate zaruceny.