Kamarátka na chudnutie

zkatuska

Mam 31 rokov a meriam 169 cm,moja vaha je dost zla a nejak som sa nekontrolovala este vo februari som mala 63 a teraz? 72 no otras.Ako casto sa vazite? Ja vynecham total sladkosti a ovocie len dobedu.Dnes som si urobila leco mi prislo na chut :)a bolo mnamky.

Janci!

Ja som zacal brat Bio Psenicnu travu na ranajky. Rozmixujem si to s bananom a do obeda vydrzim bez problemov a mam kopec energie a citim sa super sviezo. Je tam mnozstvo latok, ktore telo potrebuje na fungovanie a velmi nizka energicka hodnota. Nakupujem zo -odkaz odstránený- - maju dopravu zdarma na vsetko a su naozaj velmi seriozny, vsetkym odporucam!

Helus

aHOJTE BABY.
CAREY,ani mne nebolo moc dobre po tom maku,ale ved vyskusam parkrat.inac dnes som si zase kupila zmes na chlebik,tak som zvedava,co to bude zase za zazrak,ale uz ma opustaju sily skusat piect,ked je to potom nejedle.mala som teraz 2 hrusky,a obed budem mat dusennu zeleninui+ varene zemiaky.priatel bude mat vysmazany syr+ zemiaky+ tatarku.Takze ja len nieco z toho.A veceru budem mat sosovicovu polievku z cervenej sosovice.

carey

Ahojte, vitam nove baby :)
Ja vas trosku zanedbavam teraz, lebo finisujem s pracou a mam stres hrozny z toho, aj viac jem, aj nezdravo, ja to vzdy musim pokazit, to by som asi nebola ja :/, vstavam teraz skor aby som toho viac postihala, ale sa mi zda ze mne ani tych 15 hod nestaci co tomu denne venujem, som nejak na nervy. zajtra idem do skoly na konzultaciu a dufam ze buduci tyzden to uz pojdem dat hrdo vytlacit :D
Inak som citala nieco o maku, tak ja som mala vcera makove sulance, mnam dobrota, ale dnes mi nie je moc dobre, tak pijem vela caju, vody, na ranajky ovsena kasa a na obed bude asi tofu s tarhonou a zeleninkou.

Light89 super ze sa ti vaha pohla, tesim sa aj za teba :), mne sa tiez pohla ale smerom hore
Zkatuska a kolkom merias? lebo tvoja vaha nie je az taka vysoka

Helus

Ahojte koicky prajem vam pekne ranko,a este krajsi den.ja pijem kavicku,a cajik.Ranajky bude struhana mrkva+ ananas+par marhul,a ked bude hlad tak mam este hrusky.
Light ty ked pises to hi,tak sa vzdy usmejem na tom.ty si nasa krvna skupina blazniva baba asi ako my s metrackom,plna zivota.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

LIGHT 89

Caute baby = tak som sa pohla s vaahou = KONECNEEEE ,aj mieri su mensie = asi z tych reality shov ,co som sa nasmiala hihi,zase som obliekla dalsie veci ,co som uz dlllho nemala.Dnes som mala ovocie zeleninku = 4den 90tky.Zajtra si dam na obed nejaku specialitu(v praci....zavodne stravovanie)O tyzden mi konci 90tka.PA

Helus

Ahojte musketierky.
Zlatuska srdecne ta vitam medzi nami chudnucimi,a v udrziavacke.ja som asi uz v udrziavacke,citim sa v mojom tele spokojna.Ked nic neschudnem uz,nevadi,uz sa len udrziavat,a to budem spokojna,aj teraz som.Viem,ze sa zdravo stravujem,ziadne sladkosti u mna nehrozia,kvoli muke,jedine gumkace,ale tie som uz davno nemala.V poslednom case som zatazena na slnecnicove semienka,vraj su zdrave a obsahuju zinok.Doschudnutia musketierky.

metracek

ahojte dievcata,tak tych dementikov buckovcov som moc nepozerala berem to ako nutenu zabavu lebo to clovek nevymysli co tam davaju ale ked im za to platia nech vyuziju televiziu aspon je vidiet aky ludia tam pracuju slusnou pracou sa nezarabaju peniaze peniaze zaroby len martinka z turca,mojsejka ,buckovci a im podobny no co uz to je nasa slovenska inteligencia troska viacej jem ale po tej svadbe sa dam dopriadku teraz to uz neriesim sa potom odvazim a idem do toho asi si dam potom 90 dnovku tak doschudnutia musketierky

LIGHT 90

METRACEK ja to tiez sledujem =tu SLANINU ,aspon sa nasmejem = ale co furt len ten hnoj davaju...hihi.A na te premeny tiez ku koncu zaspavam .