pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
lu ak sa stale takto stravujes, ze len kavu cigu a jogurt tak sa uz necudujem, ze tvoja vaha nejde dole.
Kde mas ranajky? Celozrnne pecivo so sunkou, maslom a zeleninou Ti urcite pomoze. Treba jest cim menej budes jest tym horsie. Musis zistit svoju idealnu porciu. Ani nie vela ani nie malo. Ked budes jest 5 az 6krat za den a vela vody pit urcite to pojde dole. Mam to vyskusane. Desiatu a olovrat si daj len ovocie doobeda zeleninu poobede alebo jogurt. Pohyb staci pol hodinu rychlejsej chodze denne.
Drzim paste ... doschudnutia.
stale mam 75 kilo a uz som zufala a nervozna zaroven...........
cafte baby zlate hehe......stale mi stoji ta vaha, neviem uz co mam robit....dnes som zatim dala len kavu cigu a jogurt zvolensky....slach ma z toho triafa.....som uz zufala, chcem aj ja okolo 65 aspon, takze este 10kg dole musi ist......pomozte, poradte, dajte typy.......dakujem vam kocky a prijemny weekend.....
ahojte dievcata,tak ja som tiez uz na svadbu nachystana dala som si spravit obocko a dcera mi spravila nechty gelove dufam ze sa s nimi najem hi hi budem pit moj ma tiez novu kravatu aj s vreckovkou ale ja som mu ju isla dat zaviazat do obchodu kde som ju kupila lebo to nevieme doma nikdo a minule som lietala po susedoch a nikdo to nevedel az som natrafila na kamosku a ta sa odstahovala ,manzel nam spravil rano dnes celej rodinke ranajky ako dobre aj tak so akasi nervozna v noci ma aj brucho pobolievalo a manzel ze ved ty nie si nevesta tak nech sa dobre zabavime LIGHT89,posledne prejedane moje hi hi vsak ma smiech prejde ale spomienky ostanu a ostatnym dievcatam prajem peknu nedelu Helus tebe sice pracovnu ale ved niekdo aj musi robit tak doschudnutia musketierky
kocky ale vam bude dobre ,ja som dovarila,doupratovala a nachystala vsetko a hajde hajat,vikend je pracovny,peeknu zabavu vam prajem.
ahojte,moja vaha je 70,5 ma menej o 1,5 kg, ale si myslim ze koli menzesu,cely den sa pekne drzim a vecer,mi pride taka chut na nieco sladke tak si kusok dam a pokazim si to a vecerom :( snad to bude lepsie a uz ziadne chute na sladkost.
Vlasy urobene.Trenink splneny = to znamena ze som viac jedla...pochodila v novych topankach ale este mi treba drahemu pripravit veci aby mu to bolo na ociach a rovno pred nosom = aj tak sa bude pytat co ma obliest a ma novu kravatu tak nech sa stara o jej zaviazanie...,schvalne mu to nepripomeniem = nech aspon daco urobi sam..hihi.TAK PA MUSKETIERKY a prajem krasny vikend.
Ahojte kocky,ja som prisla z roboty a pijem kavu.Inac ten chlebik ked je teply,mnam,ale ked je studenny na ranajky v praci nemdobre.Ale skusim si ho teraz zohriat v mikre trochen,a dam si ho s ramou+ kopec zeleninky,namiesto obeda .DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY,A PEEEKNU SVADBU.
ahojte dievcata,tak odkedy som prisla z dovolenky tiez vahu neriesim az ked pridem zo svadby dnes rano 72 kg ale citim to aj na sebe tych 68 bolo super po svadbe to musim dat lebo zachvilu by som mala 75 to uz poznam takze dieta zas bez akychkolvek pokuseni ziadne prehresky po svadbe ,dnes som upiekla na zahradku ceresnovu bublaninu a na obed palacinky plnene spenatom a vajickom natvrdo mnam uz sa tesim HELUS ty ten chleba nielenze upecies ty ho budes aj vylepsovat k samej dolonalosti ale co ved to je dobra zaluba alebo zavislost to ako tie nase caje a co aspon je sranda chudnut z usmevom je super tak doschudnutia musketierky