Kamarátka na chudnutie

zkatuska

dnes si robim i ja vodny den, je nov cize aj z hladiska mesiaca je to vyborne,a od dnes vsetko sa zacina ma nove zaciatky a tak, a zajtra pekne spät 5 x denne jest v malych porciach a bez priloh, len salat.som zvädava ci ma zajtra ranno vaha potesi :)pekny dnik prajem a drzkajte sa, myslite ake budeme kocandy a ako sa budeme dobre citit.

lu

jessical a light 89......dakujem vam...no ten jogurt, kava a ciga nie je furt, len obcas a mate pravdu, zacnem jest 5..6x denne...vcera som si nakupila jablcka a vela zeleninky..ale poviem vam pravdu, jem vela ryze s mrazenou zeleninkou si ju robim, len tak samu a maximalne si k nej dam zavarane nieco....a aj soju jem vela...dakuejem za povzbudenie a vidim,citam, ze vam to z vahou ide dobre...zavidim hihi...hadam sa uz pohnem aj ja...dakujem a doschudnutia baby..

carey

Ahojte kocky, vidim ze ste sa dobre zabavili, tak to ma byt :)
Ja som si bola rano po novy obciansky, neuverite ale mam tam dobru fotku :D som sa smiala, lebo vzdy ked ludia vysli z dveri pozreli na fotku a taky vyraz :D hihi a pojdem pisat a poobede som pozvana na kamoske na promocie. Uz aby som ich aj ja mala, sa mi to zda byt nekonecne, stale robim a stale to nie je hotove :/ Inak moja vaha neviem teraz, odvazim sa zajtra a s kamoskou budeme chodit zas na tu rychlu chodzu.

metracek

ahojte dievcata,tak som rano mala71kg no vpohode mohlo byt aj horsie tak rano krajec chleba s pastekou tu som uz nejedla roky a paprika a k tomu kavicka na obed segedin a najradsej by som si dala zajtra vodny den ten by ma nastartoval ale akosi nemam odvahu vydrzim v praci na vode LIGHT 89 fandim ti vydrz tu vodicku mala by som si od teba brat priklad tak mi treba len vydrzat a nevzdavat sa v chudnuti aby som nesklzla do starych kolaji

LIGHT 90

oprava na LIGHT90 = hihi,nic sa nedeje...chudnem dalej.Uz si idem urobit kavicku = tu nevynecham ,a dnes budu caje a uz si idem urobit citronadu s oranzadou a pijeme do zblbnutia.PAAA

LIGHT 89

DOBREEE RAAANKO = TAK BABY JA SOM SA ROZHODLA ,ZE DNES = VODNYYY DEN = A TYMTO UKONCIM 90 DNOVU DIETU.Po tej svadbe vaha ukazuje 1kg viac takze musim sa nejako odlahcit a teraz mam dovolenku tak nebudem mysliet na ziadne diety ale snazit sa zdravo stravovat= to je moje dnesne rozhodnutie.TAK SA DRZME MUSKETIERKY.PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

metracek

ahojte dievcata,svadba super som vytancovana do sytosti,jedlo akurat maska salat kolaciky jednohubky ale korbacikov som si dala teraz oddychujem to teplo mi nic nehovori ked som bola na dovolenke dnes som jedla normalne segedin knedla aj kolacik od zajtra uz pomenej s zjedlom rano sa odvazim a mozem ist na chudnutie tak doschudnutia musketierky

LIGHT 89

CAAAVTEE MUSKETIERKY = tak ja som sa mala SUPEEEEER = som aj skoro normalne papala ,ani mi nesla zjest cela porcia...uz som zvyknuta na menej ale kolacikov som pojedla habadej ale aj ovocie tam bolo a svedske stoly ,takze super = salatiky a tak som si dala len same zdrave = na to som uz zvyknuta (az na tie kolaciky) a cervene vino.... Este chcem dat posledne dni 90tky a v piatok vodny.Potom pauza ale doobeda ovocie aspon 2 tyzdne . METRACEK s tou historkou o kravate som sa pobavila...HELUS tak to Ta obdivujem jak pracujes do vecera a za sebou 2 dni. LU nebud nervozna lebo stres na chudnutie = NIE ! JESSICAL Ti velmi dobre radi.ZKATUSKA drzim palce = aj tak dobre ,kolko si dala dole.PAAAAA

Helus

ahojte kocky ja som prisla z prace a len kuk,lebo zase vstavam do prace,doobeda si dam broskynove,a na obed mam dusenu kyslu kapustu+ryzu.Priatelovi som vcera varila segedin,a ja som si z neho odobrala masko na kocky+ kapustu.Nase spolumusketierky hodujeu,a zabavaju sa,som zvedava na ich prispevky,ako bolo dobre,a jedla hojne.DOSCHUDNUTIA.