Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

JessicaI

LIGHT 88 gratulujem to je ubytok na vahe, ktory by som aj ja chcela mat.
To by som vsak musela mat vacsiu disciplinu. Ja mam teraz 98,1kg ale vcera som napr. vazila 99,2kg. Vaha chodi hore dole.

Carey prajem Ti peknu dovolenku uzi si ju najlepsie ako sa Ti bude dat aj s jedlom. Ved aka by to bola dovolenka keby si pozerala na to co mozes zjest. Ja si myslim, ze aj tak tam nepriberies pretoze sa budes dost pohybovat. Ved urcite nebudes len lezat na deke.

Drzim paste musketierky...

metracek

CAREY kasli na tie pribrate kila na tej dovolenke uplne zabudni na chudnutie lebo s tym otravis svoje okolie zabav sa a oddychni a ked prides tak ak aj priberies tak ich das dole to su kila rychlo nabrate tych sa clovek zbavy ale tie kila co si clovek nabera pocas zivota tie idu tazko tych je vela a preto na to treba aj vela casu ale to nie je tvoj problem ty si mladucka horsie to mame my co mame rockov viac ale vsetko sa da zvladnut a este mas do dovolenky 2 tyzdne len si papkaj zeleninku ovocie a hlavne dodrzuj pitny rezim ja akosi menej pijem zas a to je leto a teplo ale si idem hned uvarit pol litra caju a kym mi vychladne dam si pohar vody asi si kupim citrony a budem si robit do dzbanu vodu citronovu uvidim ked ju necham na stole ako si vsetci zacnu ulievat ta pa

carey

metracek tej dovolenky sa presne obavam, sice doma si poviem ze budem jest normalne, ale tam fuu iny vzduch, more a teraz sa obmedzuj :D minuly rok som pribrala 2kg za 10 dni ale tak tento rok si myslim ze to mam v hlavne uz inak usporiadane

metracek

ahojte musketierky,tak vsetky sa drzite uzasne LIGHT88 supeeer aj z zvladnuty vodny den a o vahe ani nehovorim naj super nepolav a vybrala si si dobru kombinaciu tak ti treba len vydrzat HELUS ty nemusis ani cvicit ved ty si v neustalom pohybe a myslim ze ani zo stravy neuberaj nanajvys si daj 10minut brusaky ale ked prides po celodenke komu by sa uz chcelo tak si ich daj len cez volny den CAREY no dovolenka ta da zabrat telu clovek oddychne psychicky i fyzicky vypne ale ved uvidis ja som za 8 dni 4 kg pribrala jedno som uz dala dole ale ved som bola aj na svadbe tak mam 71kg dnes rano ale tento tyzden asi nedam nic dole uz ale na druhy tyzden sa do toho pustim caka ma cez vikend oslava tak sa budem len udrziavat tak sa drzme musketierky doschudnutia

carey

Ahojte Light88 gratulujem, super :)
Ja dnes vaha 64,1 z povodnej 67kg takze si ju drzim, som rada, este take 2 kg by to chcelo, tak uvidime, ale o 2 tyzdne idem na dovolenku, tak neviem ako sa budem stravovat, musim to ustrazit :)

LIGHT 88

DOBRE RANO BABY = spoluchudnuce kamaratky AHOJ AHOJ TAK = vaha = 88kg...v pase mam 103cm a cez bocnice 123cm = nozicky mam tenke tak vyzeram ako schudnuty gastan na zapalkach hihi = aj tak dobre ,robim to HLAVNE pre ZDRAVIE. NA ZACIATKU = 102kg,pas115cm,bocnice137=vyska 160cm=55let....AJ TAK DOBRE = POMALY DALEJ ZAJDES.PAAAAAAAAAAAAAAAAA

Helus

Ahojte musketierky ale ste tu prispeli,chvalim vas vsetky.ja som ulietana v jednom kole dnes som cakala uz o 6 u ortopeda,a bola som 11- ta,a odchadzala som o 12 a rovno na poobednu,tak som vystavena,a zajtra rano k reumatologicke,a zavarat marhule,a poobede do prace.Sama sa cudujem ako to zvladam,teraz som si aspon pohare poumyvala.Dievcata nestiham cvicit,ale asi budem musiet trosku ryzu obmedzit,jedavam ju ako LU zo zeleninou,a vidim ze vaha sa nehybe dole uz.Asi ma veela sacharidov.Baby drzim nam pasticky,a som zvedava na vahu nasej milej LIGHT.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

LIGHT 89

No tak konci sa moj vodny den uz som tolko pila tej vody ,ze uz mam dost.Dopadlo to na 1* =sama som sa oznamkovala ,som spokojna .Zavediem si tento den zas v 90tke = zacnem v septembri ,teraz ale ovocie do obeda nadalej aspon 2 tyzdne.Mam v plane drzat 90tku prekombinovanu Macingovskou....a vyradit pre mna nevhodne (potraviny podla krvnej skupiny)co viem ze mi urcite skodia.DAKUJEEM vsetkyym ze ste drzali palce.Zajtra sa vazim a meriam.PAAAA

metracek

LIGHT89 TAK vydrz drzim ti pace keby som to vedela ze je nov idem do toho s vami vtedy ta voda ze vrej ma lepsie ucinky idem do prace vecer kuknem ako ste sa drzali tak ma nesklamte a rano napiste ako ste sa s kg pohli doschudnutia

LIGHT 89

Ahojte =zatial som dobra ,drzim sa v tom vodnom dni ZKATUSKA super ani som si neuvedomila ze je NOV takze supeeer bude tomat dobryyy efekt.DRZME SA !!!Na obed som si dala kavicku + voda mala + VODA VELKA ....