pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
LU este k tomu vodnemu dnu = velmi som sa ho bala a da sa to zvladnut :) = tu mi baby poradily a hlavne METRACEK ma s 90 dnovkou velmi dobre skusenosti ,urcite Ti tu popise ovela lepsie ako ja. Ja vo vodny den si dam aj kavicku = aj 4krat a riedenu stavu doobeda a poobede citronovu aj cistu vodu.TAK PAAAA MUSKETIERKY.
fu, pekne za 3 mesiace 14 kg..gratulujem
dakujem light88, ja mam 30, mala som este vo february 86, teraz mi vaha stoji na 75, som zufala....tak preto rosmyslam nad tou 90 dnovkou.....dakujem este raz
LU = za tych 90 dni som schudla 14kg
LU = mam 55 rokov = vazila som 102kg = schudla som 14kg :) 90dnovku si chcem zopakovat od septembra = ale nadalej stravujem sa zdravo ,vynechala som rezne ,slaninu ,klobasy ,pastety,salamy,tucne masa....jem vela zeleniny a ovocie a obmedzujem sladkosti.Napriklad na ranajky si dam avokado s raznym chlebikom,mam velmi rada tofu...
light 88....chcela by som sa ta opytat, kolko mas rokov, z kolko kg a za kolko si schudla....napis prosim......dakujem
Cavte baby = VELKEE DIIKY za BLAHOZELANIA k mojmu vysledku,aj za VASU PODPORU = STE SUPER. KIMMY = je tu na nete kopu toho o 90dnovke.Ja som z tade brala inspiraciu. A proste toto mi sadlo som spokojna. Jednoducho = opakujes 4 dni = bielkovinovy+skrobovy+uhlohydraty+vita minovy.Kazdy 29den je vodny=su v tom 3 vodne dni.Doobedea stale ovocie.Ja osobne mam s tym velmi dobre skusenosti = naucila som sa normalne jest(neprejedat sa)a hlavne som disciplinovana(na sladkosti) co mi ostalo aj nadalej ked uz som skoncila ,ale este doobeda budem ovocie = 2 tyzdne a potom....asi tiez,lebo som si zvykla.Pritom som nehladovala.No priznam sa ,ze prvyy tyyzden bol najhorsi,druhy este...a potom uz super,len treba si to VTLLLCT do HLAVY = preco potrebujem chudnut.PAAA
caute cicuskz, napiste aj mne prosim nieco k tej 90 dnovej diete, neviem co je to?? a ten vodny den, to akoze, len voda cely den?? mne sa pokazila vaha, nervy mam, musim kupit novu, tak neviem kolko mam kilo ale predpokladam, ze 75 a ze mi to stale stoji.....prosim, napiste o tej 90 dnovke viac...dakujem kocky.....drzim palce....
Ahojte Kočky!
čitam tu, že niektore ste na 90 dnovej diete. Prosim vas nemohli by ste mi k tomu povedat nieco viac? Da sa to zvladat? Nepride jojo efekt? Viem len ze tam treba dodrziavat ovocne skrobove sacharidove a vodne dni..Dakujeem:))
Baby mate pravdu, ze dovolenku si treba uzit, problem je v tom ze mame len ranajky a vecere a ten obed, ktory je pre mna najdolezitejsi neviem cim nahradim a nechcem jest len pecivo s niecim ako minuly rok. Z toho som hlavne pribrala. Inak ideme do Omisu a tam sa da aj turistikovat, takze nebudem urcite len na deke vylehovat :D