pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte musketierky.
Metracek pekne si to napisala,a vsetko ako keby z knihy,parada.
Light88 peeknu dovolenku ti prajem,oddychni si a uzij si slniecko.Noo vidim,ze sa tu zacne 90 tka od septembra,pekne sa to zase rozbehne.DOSCHUDNUTIA KOCKY.
metracek....dkaujem ti...krasne rozpisane a zrejme kuknem 90 dnovku na nete a zacnem s nou...treba mi este schudnut, citim a potrebujem to hehe...mwtracek, este raz dakejum ti......
Cavte kamosky = super si to rozpisala METRACEK....HELUS DIK. DNES CESTUJEM NA DOVOLENKU = DLHSIE SA TU NEUKAZEM = prajem prijemne leto. PAAAAAAAAAAAAAA
ahojte. v novembri som zacala obmedzovat maso, od marca som vegetarianka {nejem ziadne maso, ani ryby}, vsetko maso si nahradzam sojou. I love animals, but not on my plate. odkedy som zacala obmedzovat maso, schudla som 12 kil, bez diet, a to nemam nejak extra rychly metabolizmus. v novembri som vazila 62 kil pri vyske 157 cm, to uz je nadvaha podla BMI. teraz vazim 50 kil a este by som chcela dat dole 3 az 5 kil, myslim, ze to uz pojde lahko. :D p.s. drzim Vam palce v chudnuti :D snad Vam moja rada aspon trochu pomoze :D
omluvam sa za chyby musim si to po sebe citat ked to posielam neviem ci sa z toho vysomarite najlepsie je kupit si knihu su tam aj fajn receptiky a ked sa na to date tak radi poradime skusenosti uz mame tak este raz omluva a dobru noc akosi sa mi ani spat nechce a co je horsie rano zase vstat ale idem na poobednu este ze tak pa musketierky
ahojte kocky je uz vela hodin ale kukla som sem ked som prisla z prace ale ste toho popisali tesim sa z toho tak LU ved mas pokazenu vahu tak ti musia kila stat a skus sa nevazit tyzden az dva vaha sa sto pohne ,k tej 90 dnovke tu som mala JA,HELUS,light88 ta ju este drzi aj WALERI ju drzala a vsetkym nam super zabrala JA METRACEK mam 47 rokov a meriam176cm vazila som pred vianocami 83kg a potom od januara som drzala 90 za prvy mesiac som dala dole 6kg potom to uz islo pomalsie dcera ked to so mnou drzala ta dala za prvy mesiac dole len 2kg potom uz zas viac je to individualne ale po 90 dnoch no uz si to ani nepametam ale 11.maja som mala 68 kg a ako napisala LIGHT 4 sa striedaju bielkovinovy,skrobovy ,uhlohydratovy a vitaminovy 29,58 a 87 den je vodny ano presne ako si pisala pije sa len voda alebo nesladeny caj i mozes dat ja za podpori musketierok som to zvladla vlastne sme to vsetky zvladli podporovali sme sa navzajom no a k tym bielkovinam bud masko akekolvek,alebo ryby,syry,tofu,morske plody,tvaroh,vajcia treba si len vybrat jedno z toho a k tomu zeleninku to co jes na obed treba si dat aj na veceru len na obed je k tomu 3dcl cistej polievky mozes si zaliat aj bujon3dcl tej polievky a krajec celozrnneho chleba porcia na veceru je o polovicu mensia ako na obed a bez polievky a chleba rano vzdy 2 ks lubovolneho ovocia,2.den skrobovy fazula,hrach,soja,cicer,rza alebo zemiakk tomu salaty zeleninove krajec cereal.peciva a zeleninovy vyvar vecera zas rovnako ako na obed len o polovicu mensia a bez peciva ,3 den uhlohydraty v preklade vlastne akekolvek cestovinyz roznymi omacamiochutene koreninamia bylinkame moze byt aj pizzas parad.omackou,palacinky bez vajec,jacmen,pohankato je obed uz ziadna polievka ziaden chlieb sa na 3 den neje ale na veceru je 1kusok torty alebo 3ks drobneho peciva alebo 3 kopceky oblubenej zmrzlinykto nema ad sladke moze aj slane pecivo apovinne sa ma 1 tablicka horkej cokolady,4 den je vitaminovyje sa 5 krat denne kombinacia ovocia ja som to kombinovalaaj zo zeleninou moze sa to no ak pozriete starsie prispevky JA ,HELUS ,WALERI A AJULKA MY SME TO DRZALI OD 7.1 TAKZE TAM SME POPISALI CO SME SI VYVARALI AKE KOMBINACIE JEDAL no bola to riadne pestra strava bohaty vyber ktory clovek nemal predpisany ale urcil si ho sam podla toho aky den isiel a schudli sme vsetky PARAAAADNE Z TOHO ja som si kupila knizku o tej 90 dnovej rozlisovacej diety nemam ju teraz doma pozicala som ju kamoske dufam ze som vas dobre informovala HELUS ty to este skontroluj ale ak si to dobre pamatam tak by to malo byt v kocke asi vsetko tak je len na vas ako sa rozhodnete JA zacnem asi tiez od septembra lebo dcera ma otravuje tak zas sa na to dam a budem varit najlepsi je 4 den tam sa nevari je oddych ale ostatnej rodine treba varit manzel sa mi smial ze to vtedy nevydrzim a bolo to uplne v pohode a zostal zaskoceny aku ma teraz peknu zenu je na mna hrdy a ten moj pocit to ani nehovorim chlapi sa otacaju takze to hovori za vsetko doschudnutia musketierky
Ahojte musketierky.
LIGHT88 prijmi moju uprimnu gratulaciu,si ty ale sikovna baba,ja som vedela,ze das dole peknych par kil.
carey uzij si pekne dovolenku,lebo si mala tazke obdobie,skusok+ pisania prac do skoly.
Metracek po oslave sa nakopnes,verim tomu,ked vidis tu vysledky,tak hned to pojde lahucko.ja som stale rovnako,a citim sa fajn.DRZME SA MUSKETIERKY,A DOSCHUDNUTIA,SME TU SUPER PARTIA.
zienky, ak by ste mi vedeli poradit, co mam robit s tou stojacou vahou, tak rady sem prosim...ja uz na dnes koncim, idem na nocnu, tak sem kuknem len zajtra....ahojte a drzte sa...doskakavenia hehehe
dakujem.......a babenky, napiste viac o 90 dnovke vase typy...dakujem
NEMAS ZA CO DAKOVAT = VED PRETO SME TU !!!!! DIKY ZA GRATULEJSN :) PAAAA