Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

carey

Ahojte, metracek asi mas pravdu, lebo som posledne dni taka, ze uz to chcem mat ale stale tomu nieco chyba. Ja som dnes doma, kamoska ma volala do obchodov, ale nemohla by som sa sustredit, ked toto musim dorobit. Aspon ze pocasie je dnes krasne, mozte ist na zahradku :))) Ale som rada lebo dnes som uz stranu napisala, chcem daco dokoncit a potom poslednu kapitolku dorobit a zaaaaaaaver :D

metracek

ahojte marodi,HELUS skus v obchode pohladat dake chutne bezlepkove pecivo ,CAREY ty to budes mat asi z nervozity z tej prace co pises tak sa uzdravte,navarila som super hrachovu polievku kremovu z cerstveho hrasku a spravila som si knedlu s vajcom to mam ale chudnutie a upiekla som tvarohove sisky je to rychle a jednoduche a take jednohubky chcem rodinku prekvapit ked pridu domov nech sa potesia no uvidime ake bude zajtra pocasie len to tak visi ten dazd no co tak budeme doma oddychovat ale lepsie by bolo na zahradke tak ahojte kamosky

carey

ahojte, no mne tiez bolo vcera zle, som zjedla 2 pagace a tazoba hrozna, potom vecer som si dala uz len polievku a o 23 00 suchar so sunkou a rajcinou, som este musela pisat do pol 1 do rana :/ a idem opat na to.
Teraz som par dni sama, priatel isiel na festival, tak si chcem vsetko porobit nech si mozem uzivat leto

Helus

Ahooj Metracek,mne bolo vcera blbo od zaludka,tak som ani na nete nebola a prespala som az do rana.A to som piekla bezlepkovu babovku,a dala som si z nej,a tazoba a zle velmi,tak som dopadla,telo sa branilo,ze je mu to tazke.Teraz pijem kavicku+ zeleny cajicek,a je mi fajn.POOBEDE DO prace,aj zajtra musim ist,a v nedelu volno,tak nabehneme do zahradky okopavat DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

metracek

kocky kde ste ja ze pocitam nove prispevky a nic co uz dovolenkujete napiste aspon ako sa mate nech sme v kontakte nemusime len chudnut mozme obcas aj pokecat nech nasa stranka nevymrie ved mne treba este pochudnut teraz tomu nechavam volny priebeh ale budem sa musiet v co najblizsej dobe vrhnut na formovanie postavy len aby uz nebolo neskoro na 73kg nesmiem vyjst to zacinam hned zdrave stravovanie lebo sa mi zda ze sa zacinam prejedat a ja pribrat uz nazad N E C H C E M a ani N E P R I B E R I E M citim sa teraz sexi a pritazlivo a keby som mala 67 kg to aka kocka by so mna bola ale ja to dosiahnem ja sa viem motivovat a za ten uzasny pocit mi to stoji chlapi ty s obdivom pozoruju a zenske tie zavidia ale najdolezitejsie je ze mne sa dvihlo sebavedomie uz nie som ten sedy priemer a hlavne uz si viem kupit v obchode vsetky veci co sa mi pacili tak popiste kocky doschudnutia musketierky

metracek

ahojte kamosky,tak a mame uprsane pocasie a to som vcera umyla okna a gulas budeme musiet asi odlozit ked sa nam rozprsalo,rano na ranajky 1 roztek s maslom a syrokremom a banan a kavicku dnes si dam oddych idem uvarit hrachovu kremvu polievku a pirohy bryndzove ,tak doschudnutia musketierky,LIGHT a po dovolenke ta cakame na nete podelis sa o zazitky uzi si dovolenku a od septembra pokracujeme vo formovani postavy doschudnutia musketierky

Helus

Ahojte kocky ja som sa zobudila na to ze prsi.Noo ja pijem kavicku+ zeleny cajik,a dneska mam volno,tak som vymyslela program aj pre vnucku,pojdeme poobede plavat.povodne som chcela na turu ale vsade mokro,tak ideme plavat.Mam namocene slivky na ranajky+jablka.A obed bude dusena kapusta na sampionoch s rajcinami+varenne zemiaky.DOSCHUDNUTIA.