pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
JESSICAL dik za reakciu...AANO urcite budem opatrna..ja nie som za drasticke diety...ale moja znama si to chvali aj dobre schudla ,to asi je u kazdeho individualne.Ja by som chcela sklbit aj podla krvnych skupin....este uvidim.PA
LIGHT 88
Dukanovu dietu neodporucam. Mam aj ja doma knihu skusala som ju drzat ale zacala som sa citit zle zdravotne. Je od vtedy asi rok a ja neviem ci mi nahodou aj od tej diety nepadaju vlasy vo vacsom mnozstve.
Mozes si poskodit oblicky a okrem toho ked si precitas na internete o tej diete viac zistis,ze pisu o JOJO efekte ako urcite pride.
Prestuduj si o tej diete viac... aby si si neposkodila zdravie.
AHOJTE tak uz som doma z kratkej dovolenky a mi vyslo pocasie = vaha mi stoji ,nepribrala som - sme viac pochodily takze pohyb bol= strava zdrava ale bola aj mniamka zmrzlinove pohare s ovocim a so slahackou...aj zakusocky ku kavicke.Snazim sa nadalej ovocie do obeda.Citam dukanovu...mam knihu = asi vyskusam.PAAAA
Helus dakujem za povzbudenie, sak ja viem ze to bude dobre, len je to uz dlho na mna. Inak aj moja mama dnes zavarala marhule, mame ich strasne vela a vcera spravila dzemik :)
Ahojte kocky,my sme vcera boli na zahradke makala som,a vecer na pive,a ja na kofole.Takze som tu vcera vobec nebola.
Carey klud,ty si sikulka,ty to zvladnes,vydrz,a zachvilu budes len spominat.Kocky ja sa drzim rifle su mi volnejsie,co ma tesi,aj priatel povedal,ze uz nemam taku slaninu.Na veceru si idem urobit lusky s vajickom,na sposob prazenice,a ten chleba sa chystam zajtra upiect,dnes zavaram marhule+ robim dzem marhulovy.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahojte, no tak moje chudnutie je teraz dakde prec, nemyslim na to vobec.
Metracek no kedy bude koniec, kebyze viem, pomooc, ja uz som z toho na nervy, vcera som sice dopisala poslednu kapitolu, lenze o 23.00 som zistila ze mam zle spravenu jednu mapu, isla som to prerobit + tabulky, spat som isla o pol 2, a dnes taka unava, spala by som, ale nemozem. Idem este prerobit jednu vec a potom poobede chcem zacat robit zaver. Nemyslela som ze to bude az tak narocne, ale vystavuje ma to
ahojte kocky,tak sme na chatke aj spali mne sa nechcelo ist vecer domov a dobre sme spravili rano uvaril manzel kavicku ja som natrela chleba s pastekou v posteli a pri jedeni som pozerala ako je vonku krasne no aka romantika a gulas kotlikovy nam zostal z predosleho dna ale bol super a este torta no rano stupam na vahu a budem musiet v tyzdni uz len striedmo jest ale to zvladnem mne sa lepsie chudlo ked som mala nadvahu toto udrziavanie vahy ma zabija tie moje prehresky HELUS ja ti v dobrom zavidim ze tebe moc nechuti a vies sa ovladat ja som mala taku pevnu volu len ked som chudla teraz sa akosi nemozem donutit ale uz nebudu ziadne oslavy tak sa mi hadam podari pochudnut budem cez dovolenku striedmo jest mala by som si dat daku 2 tyzdennu dietu len ci to zabere ale ak bude vaha rano velka idem na to lebo z menim satnik a hlavne sa nechcem vratit k starej vahe ale stale balancujem na 72kg tak sa utesujem ze uz ani kilecko viac ale bolo by dobre keby som isla pod 70 kg musim sa donutit CAREY ty budes kedy mat konec tej prace ,tak sa drzme musketierky doschudnutia a HELUS dufam ze ti ten praskovy chlieb bude chutit
Ahojte kocky,ja si vas idem precitat,a tu nic.Ja som dnes na veceru zjedla asi 1 kg sliviek,a to som mala mat na ranajky,ale take boli dobre,ze som teraz naduta z nich,ale nevadi,a ze je to sladke,netrapi ma,pochutila som si.PEkny vikend prajem.
Ahoojte kocky moje zlate.
Metracek ja som uz mala aj z lekazne pecivo,aj chlebik z obchodu bezlepkovy,ale hruza,vobec mi nechutil,a ta chut napinalo ma z neho.Ale kupila som praskovy v krabici vcera,tak niekedy vyskusam,mozno zajtra navecer.Teraz idem do prace,mala som mat volno,ale su dovolenky,takze sa musime zastupit.Pekny vikend kocky,a doschudnutia.
Carey, kedy mas definitivne finito so skolou? A vies uz, co dalej, ci?