Kamarátka na chudnutie

LIGHT 88

AHOJTE KAMOŠKY = AKO SA MATE?
Teraz take obdobie - prazdninove...Ja mam aj prazdniny v diete hihi,ale snažim sa zdravo!
Čitam toho DUKANA = snaď si dačo z toho vyberiem čo použijem do 90dňovky v BIELKOVINOVE DNI,ale už teraz tvrdim=že NIE DUK...dietu,ja už modelka nebudem!a ide mi o zdravie :-)

Čitala som dagde tu na fore ako niekto može zle znašať D.D.
A takisto ešte podľa krvnych skupin = viem už ktore potraviny nemusim,čo mi robia ZLE napr.paprika..a niektore mäsa...vnutornosti..

Takže MOJA 90dňovka je NAJSUPROVEJŠIA :-) a budem pokračovať takže 1 SEPTEMBER naplanujem DD a druhy deň si dam MAČING...O treťom dni ani nerozmyšľam=to si davam cestovinu..pizzu a sladkosť na večeru.Normalne sa tešim na tu SKLADAČKU DIET.

Helus

Ahoj carey,nestresuj,a poriadne sa vyspi,lebo skolabujes z tych stresov.ja viem,lahko sa to hovori,ale ty uz s tym dlho bojujes,a telo si to vsetko pise,a potom ti to vrati.kocky ja som mala chut na kakao,tak som si ho spravila,a teraz ho chlipem,take je horuce,dlho som ho nechala v mikre.pekny zvysok vecera a DOSCHUDNUTIA.

carey

Ahojte, no ja som total ze kaput, psychicky vycerpana, zle mi je, dnes som videla dvojmo a toci sa mi hlava, uz som 3 dni spala asi tak 4 hodiny kvoli tej praci, stale to nemam, uz som si povedala ze sa nebudem stresovat a ze do pondelka to spravim, lebo povodne som to chcela mat uz zajtra, ale neda sa mi to :/ Dnes idem spat skor a dospim, lebo zdravie mi za to nestoji

Helus

ahoojte kocky ako sa vam dari,mne fajn len to cvicenie je u mna veliky problem,dnes idem na bicikel doschudnutia musketierky.

metracek

UMA dakujem ale ja teraz v lete ani nemam cas na cvicenie zavaram upratujem doma dookola zahrada praca v robote ja som tak unavena ze sa mi ani cvicit nechce ale v zime na cvicenie mam cas nie som z bratislavi ja si chodim v mieste bydliska zacvicit sme tam nanajvys 3 niekedy aj sama ale nevadi mi to uz ma aj oslovil co ma vedla trener fitko ze ci nechcem aby ma trenoval ale poviem pravdu nemam na to zbytocne peniaze mam ich kde investovat radsej ich dam do vzdelania dcery a tak si sama cvicim v takej starej posilovni sama ale s radostou mam to lacnejsie a hlavne je ze som schudla z 90 dnovej rozlisovacej diety necvicim uz od februara lebo tam zatekalo a ta malovka potuchnuta mi robila zle dychalo sa mi tam hrozne a bola tam zima a tak od vtedy necvicim a teraz v lete zas nemam cas aj som doma pocvicila brusaky aj z cd edity sipeky sa mi lubilo cvicenie aj na airobic som sem tam chodila ale hovorim teraz si neviem najst cas v zime urcite budem chodit este mi zostalo asi 15 vstupov a kedysi som chodila aj na kolieskove korcule ale akosi neviem bojim sa ze padnem a dolamem sa a co potom praca ale pred 3 rokmi som chodila s dcerami pravidelne aj ked mam 47 rokov poviem vam bol to super pocit kto vie sa korculovat na kraso tak vie aj na kolieskovych len si treba kupit pre seba na mieru lebo ked som si pozicala prvy krat tak mi to neslo a potom co som si kupila tak mi to islo super ale brzdit mi moc nejde ale po rovinke a mierny kopec zvladam ze by som zas nahovorila moje devcata na korculovanie dobry napad budem mat dovolenku dame par koliecok tak doschudnutia musketierky

uma

METRACEK

Ahoj, neda mi to nenapisat Ti-moj priatel je osobny trener s licenciou(sme z BA)..urcite by Ti vedel pomoct,tak ako aj mne:)Skusala si uz cvicit s trenerom?

metracek

ahojte ja som strateny pripad nechudnem ale ked citam tvoje prispevky HELUS len tak v dobrom zavidim ako sa drzis a ked si vsimol uz aj priatel tvoj ze si pochudla tak to musi byt pravda ale ty mas pevnu volu ja som ju mala len ked som uz mala riadnu nadvahu teraz som akasi spokojna ale nie som len som leniva to dotiahnut k dokonalosti v lete aj ked je vela ovocia a zeleniny cerstvej mi to chudnutie akosi nejde ale pred vianocami to musim dat a po vianociach tiez inac o tej dukanke maju ludia vyborne vysledky to je len masko a zelenina ale tam ziadne prehresky a masko len ozaj pomaly na vode robene poznam ludi co schudli ale ked zacnete jest zemiaky ,ryzu a cestoviny potom tak kila idu naspat ale to je pri kazdej diete akurat ze tuto moc nedoporucuju lekari lebo v nej chybaju urcite vitaminy,skroby atd...ja osobne by som do toho nesla je to cisto bielkovinova dieta a mne sa nezda pre organizmus vhodna to je moj nazor ja si dam zas 90 dnovku ale mam z netu napisanu taku 2 tyzdnovu potom je 1 tyzden pauza a zas 2 tyzdne sa drzi ale ten 2 tyzden sa papa to iste co aj 1 tyzden malo by sa schudnut z toho 8 az 9 kg chceme s dcerou skusit ked pride z dovolenky potom dam urcite vediet ked zacnem aj ked skoncim tak doschudnutia musketierky

Helus

aHOOJTE KOCKY,JA SOM SI SPRAVILA NA DNES ZELENINOVY PRIVAROK Z MRKVY+KARFIOLU+ HRASKU A MALA SOM K TOMU OPECENE KURACIE PRSO,MNAM TO BOLO OBED SOM MALA POSUNUTY AZ NA 16 DOOBEDA LEN KOPA OVOCIA A PITNY REZIM.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

JessicaI

Poculi ste uz o kapsulach na chudnutie s nazvom GREEN COFFEE?
Ma niektora z vas alebo medzi priatelmi skusenost?