pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte kocky,zdravim vas a kde m,ame metracka chyba mi tu strasnee.
Carey ja som si cez dovolenku robila 1x leco,a tak som z neho vracala,aj ked si dam papriku,tak mam kyselinu,a 2 dni sa mi potom grga.Ja si budem musiet znova precitat knihu mam kupenu aj s receptami CESKA KUCHYNEPRO VAS TYP KREVNI SKUPINA A.Ale ked som presla z Macingovej na stravovanie podla skupin,fakt som sa lepsie citila,nebola som nafuknuta,a bola som taka lahsia,to je pravda.Musketierky prajem vam pekny vikend,ja mam pracovny,tak si ho uzijte.
ahoj, chudnete niektora cvicenim? Po akom case bolo vidiet prve vysledky?
Ahojte kamosky.Tak ja ked mam teraz pauzu v 90tke tak som nejaka zduta !Taky pocit preplnenosti = ziadna disciplina ! Pojedla som piate cez deviate = CO UZ...vecer som si dala braucovu konzervu tu strednu ,len tak mala som chut,no otrasne a dnes pastetu ale na chlebik(tmavy slnenicovo razny).Na obed mrkvovy perkelt(macing..)a kusok diviny,potom kavicka a ako dezert = tvarohovu pochutku.No dnes uz len vodu!!to dufam.Tak kamosky nech na Vas to nepride ,ze pojete blbosti ako ja.Budem musiet zacat skor, tu dietu si nasadim asi uz v auguste ,musimsa na to psichicky pripravit. PAAAAAAAAAAAAAA
Vitaj Enika,
prajem Ti vela uspechov v chudnuti.
Ja mam 44 rokov, 164cm, 97.8kg z povodnych 106kg. Nedrzim ziadnu dietu snazim sa len jest menej a vela vody pit. Niekdedy sa drzim a chudnem a niekedy to prehanam s jedlom a naberiem hned rychlo spat to co sa mi podarilo schudnut.
Musim mat v stravovani vacsiu disciplinovanost a pojde to.
Dievcata drzte sa...doschudnutia.
Ahojte kocky, zdravim Enika, ja mam 25 rokov a hej schudla som a pekne uz ale mam to spat zas kvoli stresom a tomu ze sa asi nikdy nepoucim :/
Light88 som zvedava ako ti to pojde, ked si to takto skladas, drzim palce.
Idem uz spat, lebo ledva pozeram, dnes som bola po tyzdni s priatelom aspon na chvilu tak mam lepsiu naladu, snazim sa menej stresovat.
Inak baby ja som B-cko takze asi opak vas. Na veceru som mala to spominane leco, co Helus nemozes papat.
Dobru noc
Ďakujem za privítanie Ligt 88, mám 35 rokov. Ako sa vám darí baby? Odkedy chudnete ? Už ste dačo schudli ?
Ahojte kocky.
Light88 aj ja som krvna supina A-cko,a veru paprika mi robi veelmi zle,aj rajciny,a take leco vobec nemozem.ale ani kapustu by som nemala,zemiaky,takze neviem.Ale acka su polnohospodari,tam sa mi to nejako nezda.Ma niekto s tym viacej skusenosti.DOSCHUDNUTIA KOCKY.
Vitaj ENIKA :-) medzi nami BOJOVNIČKAMI = kolko maš rokov? Ja mam 55 ale sme tu viacgeneračne :-).
Ahojte baby, pridávam sa ku vám s chudnutím. Ja by som potrebovala dať dole 20 kg. Aký máte jedálniček a cvičenie ? Pridávam sa ku vám. :)
A teraz mi vaha stoji.
UMA = ja by som si rada zaplatila trenera,ale dnes všetko je o PRACHOCH :-)
MAJTE SA KRASNE KOČKY = DRŽME SA. Paaa