pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte baby....kedysi som do tejto temy tiez prispievala....potom som sa odmlcala...ale rada by som pisala znovu..tak dufam, ze sa mozem pridat :) ..akurat HELUS pozeram, ze ci celiaticka...mne ju zistili pred dvoma mesiacmi...taktiez nesmiem ani nic mliecne...zaujimave je, ze som na prisnej diete, ale nechudnem...skor mam pocit, ze som nejake kilecko pribrala...
nepozerala som ci si tu pisete jedalnicky...ked budem mat cas, tak prestudujem....len odkedy som na bezlepkovej mam pocit, ze jem dokola to iste....
inak mam 25 rokov a 72 kil. ..potrebovala by som sa dostat na vahu ktoru som mala minuly rok....okolo 60 kil.
a dnes som mala na ranajky pohankovu kasu, mak a trochu dzemu....na obed cukinovu polievku....a na neskor mam pripravenu kari ryzu, brokolicovy nakyp a struhanu kapustu
JessicaI, 15 kil by si mala zvladnut (a ja tiez), urcite to dame :) mozno jes malo.. zelenina na veceru, zalezi na tom, aka je to zelenina a kolko jej je. 1 paradajka, alebo kilo? my s nasou vahou si mozeme dovolit jest viac :)
ja mam za sebou zatial rychlu chodzu 20 minut nalacno (chcela som dat hodinu, ale uz zacinalo byt svetlo a nechcela som sa len tak prechadzat po dedine :D), ranajky ovsene vlocky, banan a 2 stvorceky horkej coko, desiata jablko 300g a orechy, dala som si 15 minut na orbitreku, ale chudak sa mi uz zachvilu cely rozpadne, cely je krivy, dlhsie som sa nom nezvladla, strasne ma rozbolela noha.. zachvilu dam obed - morcacie prsko, cuketa, paradajky, ovsene vlocky (je z toho taka husta polievka) a neskor este rozmyslam co bude, budem tlacit tvaroh s niecim uvidime :)
dievcata hura mam 72,3 a oblecena no drzim sa takze zacinam od zaciatku ,AMERYKA budem rada ked sa k nam pridas uz som sa zlakla ze sme tu zostali z HELUS len mi dve ,JESSICAL aj tak si ma prekvapila milo s tym tvojim stravovanim len tak dalej lebo ja by som si zasluzila 5 tak som sa prejedala mozem byt rada ze som nenabrala na seba tak nech sa nam dari dievcata my na to mame
ahojte JESSICAL a z coho si prosim ta nahnevana ved si sa zacala spravne stravovat ale to chce niekedy cas ja som v minulosti po detoch upravila stravu a kazdy den cvicila a az po mesiaci a viac mi isla vaha dole razom za tyzden som dala dole 5kg takze ti len treba vydrzat vysledok urcite pride chce to len cas a za rok dole 15kg to das v pohode dole to mi mozes verit inac ja tiez nemam dole nic a dnes sa bojim ist aj na vahu urcite bude pokazena hi hi ale ja sa nevzdavam do vianoc casu dost tak doschudnutia musketierky
Uz dlhsiu dobu pijem len cistu vodu a caj bez cukru. Jem ovela menej sladkeho a kysnuteho ako kedysi. Davam si pozor na mnozstvo jedla a na noc jen len zeleninu. Myslela som si, ze za rok by malo byt aspon 15kg dole a tak som sklamana.
JessicaI, akeho dobreho? chutovo dobreho, alebo dobreho zdraveho, vyzivneho?
Baby, pridavam sa k vam, mam za sebou tyzden obzerstva, radsej sa ani nevazim, ale bude to vysoko nad 90.
Dobre rano dievcata,
nemam sa cim pochvalit. Dnes rano 98.3kg
Som zufala z toho, ze som vela dobreho jedla vylucila zo svojho jedalnicka a aj tak som na tom stale rovnako.
ahojte kocky kde ste co nepisete ako sa vam dari co ste to vzdali,HELUS pre mna je zabijak pecivo nie ze by som ti zavidela tu chorobu to ozaj nie ale ja urcite priberam z peciva joj keby mi tak nechutilo ja som dnes bola na vychadzke po supermarketoch az ma nohy bolia a taka som prisla domov vyhladovana sme dojedli chlebiky a kolace uz aby sme to vsetko pojedli a doma som zahlasila ze ja uz prestavam varit lebo mam dojem ze sa prejedame takze tento tyzden si musim stiahnut zaludok a dufam ze mi do toho nic nepride ze budem zdrava zacnem cvicit lebo zachvilu tie rifle nezapnem tak nech sa nam dari doschudnutia
Ahojte musketierky.ja som prisla z prace,a pijem zazvorak s medom+ citronom.dnes som mala na obed moj vlastny madarsky gulas+ bezlepkonu cestovinu vrtulky.bolo to moc dobre,ale ta cestovina mi k tomu moc nesedela,skorej ryza.ale mala som to v praci,tak nebolo na vyber.inac je to dievcence strasne,poviem vam.Bola som zvyknuta 47 rokov jest normalne aj pecivo,a teraz tie bezchuti veci,tak hruza.Ale zvykam si.Kocky peknu nedelu vam prajem,a liecte sa ja som dnes nakupila vitaminy,tak dufam ze nieco nechytim od zakaznikov,kychaju mi cez pult.
ahojte no mna caka dnes oslava ale posledna tento rok takze kolacik,chlebik,torticka a vinko alebo becherovka no super zdrava strava hi hi ale rano som mala 71,5 kg takze polkilova rezerva na vikend uvidim aku budem mat vahu po vikende v pondelok rano skacem na vahu zajtra ak pocasie vydrzi pojdem na zahradku pesi rozchodim tie maskrty dnesne tak pekny den prajem a drzme sa vikendy su na pokusenie tak odolavajme doschudnutia musketierky