Kamarátka na chudnutie

kilecko

DODKA88 o tom psylium ja osobne nic neviem v tom ti neporadim netrap sa ty s tvojou vahou a ked zjes co aj od zlosti nieco nevycitaj si to ty co maju nadvahu a pojedia toho neurekom ty by sa museli zblaznit a k tym hormonalnym liekom pisem za seba liecila som sa na stitnu zlazu a teraz mi ju vyoperovali no tiez beriem uz celozivotne eutyrox a vzdy som sa vyhovarala ze som tlsta kvoli liekom a stitnej zlazy no nieco na tom aj mohlo byt ale pravda bude asi niekde uprostred ja som sa prejedala to je fakt ktory si uznavam a vyhovarala som sa na stitnu zlazu a lieky lebo akonahle sa mi zmnenil jedalnicek vaha isla dole ,DODKA a este k tym dietam nerozmyslaj nad tym ved ty sa velmi zdravo stravujes a neprejedas sa treba ti len taku vnutornu pohodu a upriam sa na nieco ine ako na svoju vahu a uvidis ze zivot je aj o niecom inom 1kg hore dole ziaden problem tak pa a zdrave stravovanie musketierky

doda88

Ahojte baby,kilecko, ja viem, že nemám vysoké bmi, ale necítim sa pri týchto kilách dobre. Je pravda, že ja mám asi aj nejakú úchylku z toho chudnutia, ved ja som celý život na dietach, což není v poriadku, myslím si. Dnes, keď som z rozčúlenia zjedla rožky na raňajky, na obed som si dala iba zeleninovú polievku a šalát s kuracimi prsiami a to bolo všetko. Ozaj,písali ste tu voľaktoré, že prezistíte to psyllium, či ozaj odburáva vápnik z tela, neviem, zistili ste voľačo?Užívam ho,tak nerada by som si spôsobila zle. A myslíte, že hormonálne lieky mi tiež môlžu spôsobovať tento stav s váhou?užívam ich už dva roky, predtým mi ro nerobili,tak neviem,papaaaaa

kilecko

dievcata dala som si vypocet podla bmi indexu mam 23,5 no nic moc ale do 25 mam este v norme a nenahnevaj sa DODKA 88 ale dala som zo zvedavosti aj tvoj vypocet a pri 62kg mas bmi 2o,4 a keby si mala 56 kg v tvojom veku tak by si mala pod 19 co uz je anorexia a tak bud spokojna si pri spodnej hranici a ja pri vrchnej ja ked pochudnem tie 4kg to bude radost velika ale ako bez cvicenia to nepojde ale ved vyzdraviem tak cvicim teraz v jeseni mam na to cas len to zdravicko mi treba ozaj dievcata napiste vase bmi ako ste na tom len tak pre zaujimavost ,JESSICAL kde si drzis sa ozvi sa doschudnutia musketierky

kilecko

ahojte,DODA88 ty mas super postavu pri tvojej vyske je vaha 62kg fakt super neprehanaj to s chudnutim je mozne ze tvoje telo ta dalej nechce pustit a dievcata maju pravdu papas hrozne malo a telo si uklada vsetko na horsie casy takze cim ty sa v jedle obmezujes tvoje telo sa brani a uklada si zasoby stravuj sa pekne dalej tak zdravo ovocie ,zeleninka a cvic a hlavne bud spokojna nic nesil,JA mam oslabenu imunitu boli ma cele telo uz som si nastriekala bioparox do hrdla mam uvareny prieduskovy caj a vyhadzala sa mi horucka po perach a to som bola odhodlana ist do telocvicne no mozem zabudnut este ma aj ucho zacalo boliet to asi mi tam nadcha z nosa stiekla do ucha no co musim sa poliecit ,LEPOK ty mas pravdu lieky na chudnutie FUJ a ruky prec od nich tadial cesta nevedie tak sa drzme musketierky doschudnutia

doda88

Ahoj lepok, tak ja jem najviac 2x denne,nejem nič mastné, vyprážané a ani nič podobné. Okrem kur,prs nezjem iné mäso, veľa zeleniny a ovocia a 5x týždenne cvičím, tak ja už neviem. Už tretí deň užívam psyllium, ale dik za radu,papa

Lepok

Doda88,
carey ti radí dobre,práve,že ješ málo tak sa ti spomalí metabolizmus.
Ja teraz jem 5 krát denne malé porcie a váha išla pekne dole,ale samozrejme ,že žiadne tučné a vyprážané jedlá a pitný réžim 2l vody a pohyb,stačí 30min. chodiť peši a ignorovať výťah ak bývaš v paneláku.
Držím palečky!

carey

Doda88 sak prave to ze nejes, tak impulz ide do mozgu a telo si potom aj to malo ulozi na horsie casy a neschudnes, takze radsej jedz uplne normalne a cvic a bude to ok