pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Nechcem mat 100kg uz som mala a nebola som vobec stastna.
Trapilo ma nielen to ako vyzeram a ze v obchode mi ziadne oblecenie nesedi ale aj dychanie do konca ci po schodoch.
Chcem to dat dole a verte mi, ze si dost odriekam aby som dosiahla vysnivany vysledok.
Carey bola som vcera preto tak hladna pretoze som bola dlho v praci a velmi malo som jedla. O 11 hodine som zjedla celozrnny chliebik so syrom. Nestihala som ist na obed.
Od 11.30 do 17.30 som zjedla iba jablcko. Bola som dlhsie v praci a nemala som cas normalne sa najest. Preto to vecer tak prepuklo do velkej chuti jest.
Dnes sa stravujem lepsie. Uz som bola aj na obede.
Dievcata dakujem za vasu podporu a vitam tu nove spolubojovnicky a prajem vela uspechov v dosiahnuti vytuzeneho ciela.
Jessical, hej je to tak ako to tu pisu, musis to zmenit aspon po castiach, preco si bola taka hladna, ked si prisla domov? To je ta chyba, musis jest pravidelne aby si potom nemala taketo navaly, jasne aj ja to poznam, stalo sa mi viac krat a zjedla som 3x viac ako by som normalne zjedla, tak sa skusme poucit z vlasnych chyb a robit nieco pre zmenu.
Lia33 kludne sa pridaj, vidis uz nas je tu ako maku a to je dobre, vieme si navzajom poradit ci sa skritizovat :D
JessicaI, tak naco sa trapis? kasli na to, jedz co chces, maj 100 kil a bud stastna :) to je hlavne.
ja dnes rano vlocky, horka coko a banan, to je taka mnamka :) desiata platok chleba (taky tmavy lisovany semiackovy) a vajickova pomazanka a kopa papriky, obed sosovica, cibulka, paradajky, olovrant polka tvarohu, orechy a pohar acidka a vecera kuracie prso, baklazan, papriky, paradajka.. na dnesok sa tesim, same dobroty
dnes mam o 2 kila menej ako vcera, konecne sa necitim taka cela spuchnuta, buduci tyzden vam sem hodim nejake cisla :) drzte sa!
Čaute baby ,
ak by Vám to nevadilo rada by som sa k Vám pridala.
Mám zachvíľku 21 aktívne hrám hadzánaú, ale tá váha nie je ideálna. ri výške 175 cm mám okolo 82 kíl. Chcela by som schudnúť tak 15 kíl.. máte nejaké overené jedálničky alebo čo je zdravé a zasýti Vás :)?
ďakujem za rady
Pravdaboli dakujem za reakciu na moje stravovanie. Mas pravdu... ale co s tym ked neviem zit na ovsennych vlockach a nedokazem mat stale taky jedalnicek ako si napisala.
Ja mam privelmi rada jedlo a trapim sa ked nemozem jest tak ako sa mi ziada.
Jessical, prepac ze Ti to takto otvorene napisem (dufam ze ma neukamenujete) ale Ty takto nikdy v zivote neschudnes. Jest somariny, mas stale pocit ze si nieco odopieras a "malo papas". Podla mna ides z extremu (prezeri, vsak bola oslava a blablaaa, unava, depka..) do extremu ( vecera jogurt a paradajky??? Akoze pekna ambicia ale to nejem ani ja a to mam 56/177)
Preco si na veceru nedas 50g makulinkeho chleba so troskou masla, sunkou a syrom? Daj k tomu 2 paradajky, ako zakusok tvaroh so sladidlom, kakaom alebo grep, ananas...hocico nech mas sladke ked chces!
Akoze dievca zlate, ver mi..keby si jedla kludne tak ze
R: jogurt s vlockami (kludne ovocny...ano viem, stasne sracky su to ale vzdy zdravsie ako narazove prezeri)
D: ovocie + celozrnny kreker alebo musli tycinka do 100kcal, alebo jogurt, 30 g syra..
O: vyvar, alebo POLOVICNA porcia hocicoho
Ol: analogicke desiate
V: cottage/sunka/syr/ 40g peciva kludne a zelenina
Zakusok - grep, pomaranc, slivky a pod...
...dodrzuj mesiac a uvidis!
Cau
Ahojte dievcata a vitajte nove spolubojovnicky. Ja sa idem zblaznit dnes vecer. Prisla som neskoro domov z prace a stale mam chut nieco jest. Uz som zjedla druhy tanier rajcinovej polievky s cestovinou. Mala som na plane jest iba rajcinky a jogut ale zostala polievka a kedze som prisla ako vlk domov dala som si tu. Mam inak strasnu chut na mekulinky chlebik ale to musim odolat. Uz som ho nemala strasne dlho a chyba mi. Mam strasne stavy...asi to poznate. Musim uz vydrzat bez jedenia az do rana.
Drzte ma, drzte ma!...Nech uz prestanem mysliet na jedlo a depkarcit:-(
Inak a ja tiez najviac asi priberam z peciva a teraz som ho pojedla pozehnane, takze plan na tento tyzden zredukovat pecivo, pridat pohyb a uvidime
Ahojte, som rada za nove spolubojovnicky :) a prajem nam vsetkym vela uspechov. Ja som dnes bola cvicit, kupila som si permanentku, takze ziadne vylehovanie, ide sa makat :D dnes hodinka kardia, na obed zeleninova polievka a este si dam cottage s pukancovym chlebom, lebo pojdem do mesta kupovat saty na promocie, tak nech neumieram od hladu. Inak super filmy som videla cez vikend v kine, Rivali a Zmiznutie, ako odporucam vidiet.
vitaj OSEKA medzi nami bude sa nam chudnut lepsie ked nas tu bude viac nie je nad pozitivnu podporu napis aku mas vysku lebo ta je dolezita pri kileckach ,inac vam nezavidim tu chorobu lebo ja bez mliecnych vyrobkov a chutneho zemiakoveho chlebika tazko vydrzim ale zase to obmedzovanie v tom pecive je pre mna hroza ale clovek pre zdravie spravy aj nemozne tak doschudnutia