pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte, my sme sa dnes bali doma, lebo babku odviezli do nemocnice, ale nastastie ju prepustili a uz je doma a je jej celkom dobre, vylakali sme sa.
Inak moja strava je ok, rano vlocky na desiatu ovocie, obed brokolica s kuracim masom, hraskom par zemiakov, olovrant tvaroh s jablkami, skoricou, vecera kuracie maso s baby mrkvou, hraskom a polka zemiakov ako na obed, este si nieco dam, lebo pojdem spat neskor.
Doda88 nejes stale malo? Jedz viac, mozno to je ta chyba, sportu mas az az, len ta strava asi
Omyl, ne Anka, ale Alenka ...... otázka pre raw food.pa
čavte baby, nebola som tu, tak vás čítam ako sa vám darí. Ja sa už vôbec nevážim a ani sa necítim,aby som schudla.Už som rezignovala a som nešťastná z toho. Jem to čo stále,len zeleninu a kuracie prsia, jogurt a občas kuraciu šunku s racio chlebbíčkami a zeleninou.
Anka to čo je raw food?
Joj ešte som sa chcela pochváliť, že popri posilke som pridala každý deň pol hodiny na rotane. Tak snáď mi to vydrží. Držte sa a do schudnutia,papa
ahojte musketierky,vitam nove kocky
osika aj ja som bezlepkarka+ laktoza a nic som neschudla drzim sa stale rovnako,ale ani som nepribrala,je to cudne,chleba nejem a nic.letim do prace vecer si vas precitam,teraz som tu nebola 3 dni,tak mam sklz.doschudnutia musketierky.
Ja som zacala s raw food a za 2 tyzdne mam dole 8 kg. Priravujem si jedlo podla jedneho webu freshfood.sk ale dochadza mi inspiracia. Za seba mozem povedat ze to funguje doplnujem to cvicenim - plavanie.
Ma niekto skusenosti s raw food?
ahojte tak ja som mala rano cerealny chlebik z mortadelou,obed kapusova polievka a fasirka bola mnam mlete masko a 4 nastruhane mrkvy cesnak a koreniny vajicko no fakt uzasne ked je tam mrkva nenaberu do seba tolko oleja a na veceru cotage syr no aj tk dost jedla ale hlavne zas pijem 2litre tekutin co je dolezite vela caju PU ER a bylinkove a cistu vodu a jasne ze kavicka musi byt tak ja takto jedavam a zajtra idem uvarit brokolicovu polievku a leco ale chyba mi pohyb ale ked som do vecera v praci mne sa nechce cvicit mozno to je len vyhovorka lebo kedysi som cvicila nasla som si cas je to vlastne vsetko len a len na nasej VOLI a o tom to je doschudnutia musketierky
Dobre ranko kocky....ja som si vcera zabudla obed doma tak som prisla domov z prace neskutocne hladna...na ranajky som mala bzl. chlebik, sunku, rajciny...doobeda banan a mandarinky. o dvanastej salat kuraci..a vecer o siedmej, ked som prisla...som zjedla cestoviny a perkelt...ale bolo v nom len trochu sojoveho mlieka, tak to nebolo moc kaloricke.
inak JessicaI....mozno by ti pomohlo, keby si tolko neuvazovala nad tym, co jes...mam pocit, ze si moc zamerana len na to co mozes a co nie....skus to nebrat az tak vazne a mozno to chudnutie bude jednoduchsie :)
inak ja mam 164 cm a 72 kg....teda cca. nevazila som sa asi 2 tyzdne.....zajtra sa skusim postavit na vahu.
CAREY tie bolonske spagety su v poriadku a 90 dnovke bolo 200g na obed ved to je pol sacka ja som to mala problem aj naraz zjest vzdy som si odlozila na olovrant z nich ja som jedla kapustovu polievku a mam dost idem do prace 2 toustove chlebiky a pecenovka a vela pit ja cistu vodu aspon 1 liter dnes bola len kava a 2dcl vody no malo musim si zacat varit rano caj pol litra a cistu vodu este k tomu zacnem rano hned na lacno vodou tak pa utekam do prace
Baby prave som zjedla plny tanier bolonskych spagiet, zboznujem ich, ale tak na obed sa moze jest normalne si myslim, uz teraz budem striedmejsie, kupila som si dnes tvaroh a nejaku zeleninu, tak zajtra kebyze pojdem na brigadu, nieco vymyslim nech nejem stale to pecivo.
Jessical, ja viem ze sa snazis, nechcela som ti nieco vycitat, ja len ze ked nemas v praci cas alebo tak musis si spravit daco doma a zjest, lebo inak tieto navaly su dost nebezpecne a nie je to ani zdrave.
Aspon dnes mame pekny den v BA, slniecko svieti, clovek ma aj lepsiu naladu, tak nech sa nam dari :)
ahojte a vitam nove musketierky na chudnutie,JESSICAL ja ta uplne chapem jasne ze si nespokojna z vahou a cloek aj kvoli zdraviu aj kvoli obleceniu ked si chce clovek na seba nieco smrncovne kupit tak ako keby zabudali na tych co maju par kil navyse a k tomu jedlu dobre ze si sa vyzalovala no kazda to pozname malo jeme cely den a potom by sme pojedli co mame a tu chut na pecivo poznam vecer ked som chodila z poobednej som mala chut na roztek a tolko som odolavala az som si ho isla zobrat o 23.30.hodine do postele a zjedla manzel frflal ze uz len to mi treba az potom som si sama uvedomila ze z tym musim prestat inac teraz mam tiez chut na chleba ale uz nevyjedam po veceroch ale dam si ho na ranajky a kedze mam chut i na sladke tak si natriem maslo a dzem a som najedena v praci si vyberam jedlo take zdravsie zo zeleninkou a naucila som si brat polievku domov a ked pridem z prace dam si ju a ked je chut na sladke vecer daj si JESSICAL tu mrkvicku surovu je sladka zujes o zivot zaludok pracuje je spokojny a ty nepriberes nachystaj si aj do prace pokrajaj na kolieska a ked ta chyti hlad sup a uz papas vyskusaj povies mi potom inac teraz som kupila dobry baleny 500g chlebik v LIDLI toustovy cerealny firma LACESTERA no je super vyskusajte dievcata ,CAREY dobry tip na film pozrieme dam potom vediet ,takze pokracujeme v zdravom stravovani netreba sa vzdavat je to cesta na dlhu trat ale mi to zvladneme niektore skor ine neskor ale urcite doschudnutia musketierky