pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte..ja mávam na raňajky celozrnný chlieb alebo rožok s tofu pomazánkou a k tomu dosť veľa zeleniny.Olovrant mám jogurt s ovocím...Obed mávam väčšinou tofu alebo kuracie mäsko...prípadne cestoviny zo zeleninou ..neobmedzujem sa len jedávam menšie porcie ako kedysi..na olovrant zase trošku čerstvej zeleninky a keď idem cvičiť tak po cvičení náhradu stravy kokteil...večera neaká bielkovina alebo zase kokteil ten ma poriadne zasýti a dodá telu všetko čo potrebuje..kilá idú pomaly dole ale som spokojná
ahojte,tak ja napriklad nejem ovsene vlocky mne to akosi nechuti a kuracie masko som uz davno nemala ale dnes som jedla tresku s rozkom brokolicovu polievku a 6 slivkovych knedli na veceru roztek so syrom a mandarinka no jem zdravo ale vaha mi asi takto dole nepojde lebo jem dost peciva a piate cez deviate ale je zaujimave ze vaha mi nejde hore tak sa vlastne drzim ale potrebujem 3kg dole ale nechce sa mi drasticky nieco vymyslat budem cvicit na druhy tyzden budem mat rannu tak sup do posilky myslim si ze to ma nastartuje lebo potom som tak nabudena ze cvicim aj doma potrebujem len ten spravny impulz vsetko to bude v tom ta chut a zacat tak doschudnutia dievcata
Ja mam satky supeeer aj strih mi sadne, hore su strieborne a dolu cierne ale perfis :) chcela som veselsiu farbu ale to ma vzdy rozsirovalo, tak som verna tmavej, ale nevadi, posobia jednoducho a elegatnne. Dojedla som gastany a na obed prazenica a potom zeleninova polievka, pukancovy chlieb. Zajtra nieco uvarim rozmyslam nad fazulou nejaky receptik
Doda88 ale nejeme stale to iste, teda musis si vyberat roznorodu stravu, ako podla mna sa da vsetko mozne vymysliet, pozri na nete :)
ahojte baby, tak vidim,že je to ako nočná mora pre nás, iba ovocie,ovsené vločku, šalátiky,kuracie masko a stále dokola to isté,brrrrrrrrrr,mne už hrabe z toho, ale závidím babám,ktoré napíšu, že schudli, ale prajem im to zároveň. Ja som dnes jedla po prvýkrát až na obed,nakoľko som nestíhala a to iba cestoviny so zeleninou a teraz kúsok šunky so syrom, už sa teším na ráno na posilku a potom hurááááá ranajky, tak sa držte,papaaaaaaa
Kocky...moja mamina si dala usit krasne cipkovane saty....tak som si ich akurat skusala...no ciste jelito...:) .....az v tych satoch som si uvedomila, ze musim fakt zacat cosi so sebou robit...:)
ja som dnes na ranajky mala ryzovu kasu s bananom a trochou granka...doobeda som dojedla kuraci salat s kopou rajcin.....na obed polenta a dusena zelenina a to mi ostalo aj na veceru...a idem na nocnu, tak rozmyslam, ze si zoberem aspon mandarinky a hrusku...lebo tam mam vzdy chut cosi vyjedat...
aha....a zabudla som....po obede som si dala trochu orechov s medom :) ...pred celiakiou som bola zavisla na sladkom....teraz to nastastie nemozem....len moje telo si to akosi stale pyta :D
Nech sa dari kocky....pekny den
ahojte, ja som rano mala opat vlocky s hrozienkami, na desiatu jablko a na obed prazenicu so spenatom, paprikou a cerealne pecivo, taka som uz bola hladna. Doobeda som zbehla pre promocne oznamenia, zajtra budem posielat po rodine a tak priatelom :) a saty stale nie su, uz aj pancusky som si dnes kupila, ideme dnes znovu, tak snad uz daco bude, ja nerozumiem tomu vsetko siju take uzky strihy, ja potrebujem suknu do A, tak snad uz daco objavim
ahojte,tak ja rano chlieb so syrom ,kavicka ,brokolic.polievka,pol litra caju a do prace beriem leco s cerealnym pecivom a som unahanana bola som po kapustu na tlacenie v kauflande je teraz akcia a tak som z tych vriec ponatahovana ako z posilky od rana sa tocim okolo hrncov teraz som hodila sprchu a bezim do prace a pekny den za mnou zajtra po lekaroch polievku mam navarenu a dcera spravy spagety to zas bude den uz aby bol vikend dievcata drzme sa ja mam vahu nemennu ale aspon nepriberam doschudnutia musketierky
ahojte dievcata,ja som mala rano jablko,a teraz si dam hrozno,je mnam a obed bude ryza+ dusene maso na zelenine,a poobede v praci asi kukuricove platky so syrom emental,ale len 1 platok a so sunkou.tak mi chybaju syry idem vyskusat.pekny den vam prajem,ja som bola 2 hodiny vonku na rychlej chodzi.
Ahojte zatial sa mi dari stravovat tak ako by som sa stravovat mala. Cakam na pondelok aky bude vysledok.
Drzte sa dievcata... doschudnutia.