Kamarátka na chudnutie

doda88

Carey,to mi nedáva logiku.Keď mámo jem ako som mohla pribrať?Z čoho? Veď ja som už len na zelenine, teda okrem dnešných nezvládnuteľných raňajok a občas kúsok kuracích prs,žiaden olej, nič iba nasucho.

JessicaI

Ahojte dievcata,

tak ja som to cez vikend po...la a preto nebudem ani pisat kolko vazim.
Nevzdavam to... uvidime 14.10. co bude na vahe.

Drzte sa musketierky... prajem vela uspechov.

carey

Doda88 podla mna jes malo a preto si pribrala, ked cvicis a racionalne sa stravujes nemozes pribrat aspon nie tuk..ale ja nie som odbornik, ale podla skusenosti mi to z toho vychadza.

doda88

Ahojte baby,mňa asi trafi šlak. Ja som skoro nič nejedla a dnes som sa považila a pribrala som jedno kilo.Som už totál bezradná. Tak ma to vytočilo, že som v tom momente schytila do ruky dva rohlíky, salám a doslova som to zožrala. Mám výčitky svedomia momentálne, ale už som to nezvládla a to som už bola aj v posilke ráno. Je to normálne?????
Vy sa držte, papa

kilecko

tak ti poviem DODa88 som normalne zaskocena tou tvojou vahou ze mas 62kg tak to dole klobuk to si neviem ani predstavit ze by som mala tolko ja a v tomto veku ja asi vela jem alebo co alebo je to tym ze pravidelne necvicim co v lete vobec nemam cas ked chodim na zahradku alebo su to len vyhovorky lebo ked clovek chce cas si vzdy najde tak to sa musim polepsit a priblizit sa k tebe DODKA

carey

ahojte, dakujem za zaujem co sa pohovoru tyka, tak nic moc, teda isla som tam s tym ze sak sancu mam, vyskusam, ale po druhom kole ma poslali domov s tym, ze nesplnam ich predpoklady. Myslela som si ze sak nic sa nedeje, prvy pohovor, ale nejak ma to vzalo a mala som mensiu depku, dieta sla bokom a neviem ci v nej pokracovat, aby ste ma zle nepochopila, ja som neni moc na diety, nikdy som nebola. Sice ten tyzden aj nieco bolo fain, mala som celkom disciplinu, ale zas prisiel prvy problem a som dakde inde :( ano je to asi v hlave, ale toto je moja zla vlastnost, ja pri nicom dlho nevydrzim (okrem vztahu) a celkom ma to stve. To ze nemam pracu ma doslova ubija a ked si pomyslim ze toto bude este par mesiacov ak nie dlhsie, tak mi je zle.

doda88

ahoj Kilecko,ne ja neni som mlada, teda ani stara, ale ja som cely svoj život riešila svoju postavu, mám 46 rokov a stále to riešim. Je pravda, že som si kupovala veci xs a teraz sú mi tesné, ale mne to akosi prišlo tak zrazu ta váha a ja sa neviem s tým vysporiadať. Teraz som si konečne dala zeleninovu polievočku a ozaj jem málo a už keď som moc hladná tak zasa len zelenina. Ale veľa robí aj psychika. *Dnes som mala blbý deň, tak som ani nepociťovala hlad. Tak baby, chudnite, želám vám to zo srdca, lebo viem o čom je celoživotné chudnutie, papa

kilecko

ahojDODA 88 no ja mam taku vysku aku ty ale vahu o 10kg viac a ked som bola mladsia a mala som 62 kg tak som bola chuda ja som 56 kg vtedy ani nemala a kg idu vekom ta postava sa upravuje su sice vynimky je to aj o genetike a kolko mas rokov ty budes mladucka isto podla mna jes hrozne malo ja ked som bola mlada ja som sa neobmedzovala vobec dietu som absolutne neriesila mam dojem ze som sa prepchavala a bola som spokojna to len teraz na stare kolena nechcem byt jak knedla a chcem byt este atraktivna a nie atrakcia preto si upravujem casto vlasy dbam o oblecenie ale to sa tazko kupuje ked su kg navyse to je uz uroven nasich obchodov a tak este pochudnem nech si mam co kupit pekne na seba doma my uz povedali ze len nech pochudnem lebo ked som mala tych 68kg ze som bola kocka no co clovek neurobim im radost a popritom aj sebe ten pocit je supeeeer tak mam na com pracovat 4kg tie idu akosi dole tazko pretazko tak doschudnutia musketierky