Kamarátka na chudnutie

carey

ahojte kocky, dakujem Helus, Kilecko za podporu aj za tip na hrdlo, mna vzdy boli hlavne rano ale pocas dna sa to upokoji a v pohode, tak zatial len cajikujem. Dnes ideme s priatelom do kina a pozriet nejake knizky do Panta Rhei, budem sa ucit anglictinu zatial doma, potom kurz a po pri hladat a hladat robotu. Ja s vahou asi idem hore, mam taky dojem lebo jem vela peciva, aj ked idem na brigadu, no musim to nejak zmensit a pripravovat si daco zdravsie.
Co mate dnes v plane?

Helus

AHOJTE KILECKO,CAREY,ja som uplne v pohode s vahou,ziadne stresy.Dnes som piekla zemlicky,a katastrofa,betonaz cesto krasne nakyslo,ale tvrde.Varila som na vikend,ze aj zemle budem mat do prace,robim teraz vikend 12 hodinove sluzby mam,ze bude do coho zakusnut,skoda muky.ostanu mi burizonove chlebiky aspon.A kaslem do konca roku na pecenie,to som si slubila pred priatelom,ked nebudu jedle,a slub dodrzim.Kilecko uzdrav sa,ja mam na hrdlo JOX SPREJ.
Carey,aspon,ze mas nejaku brigadu,ked nemas nic na trvalo,ale nezufaj,ono sa nieco najde drzim palceky v hladani.Musketierky pekny vikendik vam zelam,a doschudnutia.

kilecko

ahojte,CAREY nezufaj z pracou to je teraz tazke treba stale a stale len hladat a hladat a ak ta boli hrdlo mna bolela mandla kup si stopangin super mi zabral nastriekala som na mandlu a bolo po bolesti ,HELUS ty bud v pohode hlavne ze kila ti nejdu hore ja to mam tazsie citim na sebe ze tie rifle na mne idu prasknut co no do vianoc este mam casu to je sice slaba utecha no co uz narobim tak treba len pokracovat v spravnom stravovani ale mam prehresky a lezala som takze ziaden pohyb ale ideme dalej musketierky doschudnutia

carey

Ahojte baby, ja zas trosku brigadujem ked sa da ale citim ze na mne nieco lezie, hrdlo ma boli. Som taka utahana dnes, tak uz lezim a pozeram telku. Zajtra ideme s priatelom do kina, uz rezervoval listky, tak snad sa nic neudeje a pojdeme. Pozeram roboty, ale nic take ja neviem :(

doda88

cavte baby, čítam,že ste choručké, tak sa vyliečte. *Ja som sa už dva dni pre istotu nevážila, ale ani necítim, že som schudla.Napchávam sa zeleninovou polievkou,zajtra mám nachystanú zapekanú zeleninu so zeleninovým šalátom, žiadne sladkosti a ráno o pol siedmej idem cvičiť. Tak sa držte a uzdravte sa,papaaa

Helus

ahoooj kilecko,ale neviem co sa porobilo,ani kilo hore,ale ani dole,inokedy som po diete nabrala spet za par tyzdnov,a teraz nic drzim sa stale rovnako.som sice rada,ale ja by som este chcela ist dole.inac ja na ranajky to ovocie,alebo detsku vyzivu,a dnes som mala odstavene cviklku+celer+mrkvu,to v praci bolo to super dobre.ja uz si neviem predstavit ine ranajky.inac aj po tych gastanoch ladovych,som sa rano citila strasne nafuknuta,a zaludok si pytal hned po zobudeni fatru mineralku,ta mi robi dobre na tazobu.pekny zvysok vecera vam prajem musketierky.

kilecko

ahoj,HELUS ty si mozes dovolit kludne ladove gastany bez akychkolvek vycitiek a co je hlavne ze ti padli na uzitok ,ja sa liecim som z toho nestastna tak som to mala naplanovane ze pocvicim cely tyzden a ze sa pohnem z vahou a nic ale dcera sa drzi super od zaciatkuco drzala tu 2tyzdnovu dietu a teraz tu 90 dnovku tak dala uz dole 8kg tak je velmi spokojna ale este ma stale z coho zhadzovat akurat hovori ze kilecko ku kilecku a bola by z nej gulicka este ze sa spamatala a co vy musketierky stravujete sa zdravo ja sa snazim sice z prehreskami ale kupila som si bluzku 38 ze aka som bola rada a rifle co mam nove stale zapnem takze ani hore ani dole kg tak doschudnutia musketierky

Helus

ahojte kocky,ja hlasim ze som dnes zpzrala ladone gastany,ani som necitala zlozenie,co vzdy robim,ale prepadla ma neskutocna chut po ceste domov,a to som priatelovi kupovala do prace ku kavicke,a je mi dost tazko,tak mi treba.na zajtra mam leco na obed+kupila som si dnes bezlepkovy chlebik,tak som zvedava na ten zazrak.inac doobeda ovocie,alebo struhanu mrkvu.doschudnutia musketierky.

kilecko

ahoj HELUS veru aj u nas sa to hemzilo bakteriami najprv to mal manzel potom dcera ale mna to chytilo najviac priedusky ma bolia na sanke kost ucho no hotova kalika a k doktorovi ist a marodka to je sebevrazda ja zavidim ten plat tym sestrickam co spia pred uradom vlady chcela by som mat aspon tolko som zvedava keby tam prisli take ppredavacky a ukazali platy a to robia vsetky sviatky a bolo by dobre keby sa zavreli vsetky obchody mozno by si uvedomili ake su skutocne platy na slovensku a skoda sa rozculovat a tie cajiky len si HELUS dopraj ja tiez teraz pijem ale same prieduskove a bmi a mas kolko a mas pravdu HELUS treba sa nam zdravo len stravovat a peniaze si investujeme do sexi oblecenia tak pa

Helus

ahojte musketierky,prajem vam pekny vecer.vsade striehnu chripky,kasle aj priatel je chory na antibiotikach,tak sa bojim,ze chytim v bacilov aj ja nieco.dotujem sa vitaminmi,ovocim,zazvorom,ale predsa sme v jednom byte.
inac o tom psyllium,som nezistila zatial nic,inac ja mam rada psyllium,chuti mi.
kilecko nic mi neslo dole z vahy,stale rovnako,bez sladkosti,a chleba,len sem tam,vobec mi nechuti.kocky mala som uz vselico na chudnutie,koktejly,herbalaif,tabletky,sprej pod jazyk,cely zivot som bola na dietach,a uz nedam do toho ani halier,ovocie,zelenina,caje,vcera som si zase kupila 4 caje,ach jaj.doschudnutia musketierky.