pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte ,CAREY no vies langose som si dala miluje ich cela rodina a co budem pre seba vyvarat ale mas pravdu neni cely zivot o odriekani ale od buduceho tyzdna tu stravu zredukujem a hlavne idem cvicit to by bol v tom cert aby som z tou vahou nepohla inac skus ist na tie topanky do CCC urcite ten obchod mate bola som tam minuly tyzden a videla som tam aj lodicky a su tam super ceny prajem ti nech si vyberies len pozeraj na opatky lebo tie na vymienanie su na 2 dni i ked dcera si kupila lodicky v daichmane a ma uz lodicky 2 roky a nevie si ich vynachvalit pohodlne a vytancovane aj ja som si ich kupila pred 2 tyzdnami a boli super zlacnene z 20 na 6 eur ,dnes zeleninova polievka ,kuriatko a tarhona staci len este vody musim poobede pit vela rao na lacno 2dcl a este cajik a na vecer si spravim pol litra citronovej stavy nech sa crievka scvrknu hi hi tak doschudnutia
Kilecko nase, tak vieme ze tie langose tvojmu brusku neprospeju, ale viem ta pochopit, zasa v zivote netreba len rozmyslat nad tym co zjeme, treba si ho hlavne uzit, a dnes budes mat velmi zdravy obedik, tak si kludne daj, ja budem ma na obed lososa na pare so spenatom a nejaku prilohu :)
A este zhanam topanky na promocie, tak dnes asi skocim do avionu, lenze ja tiez som hlupa, lebo teraz uz len cizmy vsade a lodicky ked boli pred 2 tyzdnami tak vtedy som ich nekupila a teraz asi nezozeniem
ahojte dievcata ako sa vam dari ,ja som dnes pojedla v priebehu dna 5 langosov radsej to ani nekomentujte hruza ale kapusta natlacena a poobede som bola taka unavena ze som si 3 hodiny pospala aj to treba bola so nejak vycerpana ozaj CAREY moja dcera bola na tom filme a to som jej ani nehovorila ze je dobry ZMIZNUTIE a fakt ze bol vyborny ,zajtra chcem piect kuriatko a tarhonu a co vy ako vam to ide inac CAREY dakujem ty ma vies tak povzbudit clovek to potrebuje mile slovo na nezaplatenie tak ideme dalej a nech sa nam dari musketierky doschudnutia
Zdravim vas, Helus super ze mas volny vikend, mozes si ho uzit. Kilecko drz sa, nejako to uz zvladneme, ja som mala na ranajky hrusku pol jablka a na desiatu ovsene vlocky s hrozienkami a slnec.semieckami, na obed mam hrstkovu polievku a hribovu smazenicu.
ahojte,doda ze ty vela papas to ja mam pocit ze sa prejedam ked to tu citam no ja musim to jedlo radikalne zmenit lebo inac sa z miesta nepohnem ,rano 1 roztek s maslom a syr karicka udeny a mam zamiesene na langose no a nedajte si co mam kapustu surovu objedat inac ideme akurat teraz tlacit kapustu na zimu na veceru si dam ani neviem co asi by som nemala nic a mala by som zacat cvicit ale chystam sa na druhy tyzden do tej posilky uz sa normalne tesim tak zatial pa kapusta ma vola
ahojte, pekny vikend sa zela :)
ja sa stale drzim a som cim dalej tym spokojnejsia :) musela som odlozit svoje stare rifle, ktore som nosila v septembri, lebo mi neskutocne padali a vytiahla som zo skrine ine, z kategorie siat "do tych schudnem" :) tesim sa
dnes ranajky vlocky, jablko, lotus pomazanka za lyzicu, desiata bananove lievance, obed sosovica s paradajkami, olovrant tvaroh a orechy, vecera kuracie prsia a paprika
dnesny jedalnicek uplne super, od vcera som sa nan tesila, viem si predstavit, ze by som toto jedla stale dokola, necitim sa o nic ukratena :) samozrejme, ze mam obcas chut na segedin alebo rezne, ale to si doprajem onedlho, ked uz nebudem chudnut :)
ahojte musketierky,ja maaaam vikend volny,hura.dnes som mala cokoladku ladove gastany,ta neobsahuje lepok,a mozu aj bezlepkaci,tak som hresila,ale nalietali sme sa v praci,ako na dostihoch.aj som skoro nic poobede nejedla 1/2 platku chlebika a 2 platky suru+ tu cokoladku,a teraz pijem zazvorovy cajik.zajtra na ranajky bude struhana mrkva s jablckom.pekny vikendik vam prajem musketierky.
Ahojte, tak ja dnes na ranajky chlebik s florou a rajcinou, potom nic isla som si zacvicit, na obed tofu s cestovinou a zeleninou, olovrant polka tvarohu s detskou vyzivou :D a na veceru brokolicovu kremovu polievku, boli sme si s kamoskou sadnut, tak som si dala polievocku a som plnaaa. Na zajtra mam uvarenu hrstkovu polievocku a uvidime co bude ako druhy chod. Idem do postele, tak pekny vecer aj vikend
ahoj baby, ja som dnes nezvládla asi nič. Na ranajky kukuričné chlebičky s cesnakovou natierkou a zelenina, obed francúzke zemiaky a už nič,ale tie zemiaky s klobáskou,síce dietnou som nemala zraaaaat,mam nervy na seba,ale okrem posilky rano som si dala aj rotanu pol hodinky, babydržte sa papa
KETRIN37 ty mas naprosto pravdu vela ovocia a este viac zeleniny a k tomu cvicenie to robi z telom zazraky a z tym pitnym rezimom mas 100 percentnu pravdu je pijem 2litre tekutin denne naucila som sa to postupne pila som kazdu hodinu 2dcl vody teraz mi to uz ide ale mam pocit ze v lete som pila menej v chladnejsom pocasi pijem viac hlavne cajov nesladenych ale vody cistej 1liter da sa to naucit vzdy som hovorila ze voda mi nechuti ze budem mat v bruchu zaby ale ked clivek chce a ma pevnu volu vsetko sa da tak prajem pekny den dievcata a nezufajme treba verit a optimisticky mysliet ze to zvladneme a kila sa nam postupne roztopia len musime tomu pomoct tak pa a bezim do prace