pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte musketierky mam sa fajn vaha ta ista,nestiham nic drzim nam vsetkym palceky,ja som v sobotu piekla babovku bezlepkovu,bola doobra chutnejsia ako chlebik.
Kilecko nekupila som, vcera som nebola pozriet, idem dnes, ale skor si myslim ze nebudu mat na mna, sak uvidim. Tento mesiac je strasne vela vydavkov :( clovek aj ked chce setrit neni z coho, ach jaj. Ja som bola cvicit a mala som hrstkovu polievku a teraz robim lososa na pare so zemiakmi a salatom. Ideme dnes s priatelom rezervovat stol na promocny obed a potom asi len odpocivat.
Jessical gratulujem, vidis ze to ide :) len tak dalej
Ahojte musketierky,
tak ja dnes po styroch tyzdnoch na vahe 96,6kg. Takze som zatial zhodila 4,4kg.
Budem pokracovat...
Prajem pekny a uspesny tyzden.
CAREY ja pozeram fotky a zda sa mi ze cim som starsia tym som krajsia ale to bude modnymi strihmi a oblecenim a na deti ako vyrastli az vtedy si uvedomim ako ten cas leti dnes strava v pohode aj napriek tomu ze je dnes nedela tak sme z manzelom porylovali zahradu tak som spokojna uz budem cely tyzden len hrabat listie rekreacne pijem kavicku a spravim si este vodu s citronom pri TALENTE a co tie topanky kupila si nieco tak prajem pekny zvysok nedele
Pekný večer želám, pozerala som si teraz staršie fotky tak z pred 3-4 rokov, ze ako sa človek zmenil za tú dobu a mozem povedat, ze teda dost, vyvolalo to u mna zvlastny pocit taky aj pozitivny aj negativny, nerobievate to aj vy niekedy ? Zajtra rano idem cvickat, inak dnes strava v pohode, tak sa drzim. Do schudnutia :)
Inak k tomu jablcnemu octu, ja s tym skusenost nemam a myslim ze by som to ani nepila
Kilecko praveze v CCC som bola v piatok v Centrali a nemali na mna, ja totiz nemozem mat moc velky opatok, neviem v tom chodit, ale snad dnes este pojdem pozriet. Inak pekne pocasko dnes na prechadzku ideal alebo do zahradky. Mna od rana sestra vytaca, neviem co ju to chytilo, no nic pekny dnik prajem :)
omluvam sa JABLCNY OCOT a slapem na zahradku treba pohyb
dievcata aky mate nazor na jeblcny ocot na chudnutie skusali ste ak ano, ake vysledky ste mali popiste dakujem