Kamarátka na chudnutie

oseka

Ahojte kocky...tak ja som predvcerom s hrozou zistila, ze nemam 72 kg ale 74....myslela som, ze ked prejdem na bezlepkovu a bezmliecnu stravu, ze vaha pojde dole, ale naopak isla hore...ale zistila som preco...cely den sa drzim, ale ked pridem vecer o siestej z prace, tak do seba popcham kraviny...musim s tym prestat...ja dnes rano...pohankova kasa, mak, dzem....desiata sojovy jogurt a banan...obed pseno so zeleninou a kur. prsia....vecera...ryzove chlebiky, sunka, ladovy salat, rajciny... a samozrejme vela vody....pekny vecer :)

kilecko

tak ja sa uz stravujem striedmo rano cerealny clebik s vajickom pobede cammerbert syr prazenica a ceealny chlebik na desiatu jogurt a na veceru som bola v posilke jaj ako som si super zacvicila zajtra idem zas odkaz pre LU a ostatne ak sa chce clovek z vahou pohnut musi pockat vsetko ma svoj cas upravit stravu a cvicit pitny rezim 2 itre je samozrejmost a este ak ja budem mat vahu 67kg pi mojej vyske 174cm je to moje maximum dalej chudnut nechcem moje telo sa vtedy citi vyborne a aj ja som vtedy v pohode treba zabrat ked ma clovek nadvahu schudnut ale neprehanat tak len tolko tot moj nazor doschudnutia a vydrzte dievcata ozaj ako sa vam dari popiste

kilecko

ahojte dievcata tak vas sklamem a nahnevana som aj ja myslela som ze ake recepty vam napisem a ze dotycna si pecie chlieb podla navodu na sacku a recepty si pozera na internete ale robieva si puding zo zlateho klasu ze ten moze tak len tolko ak by som este nieco zistila dam vediet je mi luto ze som vam nepomohla

lu

caute babenky, veeelmo dlho som tu nebola, nemam ani cas a ani chut niekedy si zastat ku notebooku....kocky, ziadam a prosim vas o radu...stoji mi vaha, neviem sa pohnut zo 74 kg.....chcem samozrejme menej a uz neviem co robit....pomoc!!!!!tak ak si najdete cas, prosim dajte nazory a rady...dakujem

kilecko

dievcata moje prepacte mne uz z tej diety si si ale recepty vam zhanam nie na bezlepkovu dietu ale na bezlepkovu stravu HELUS moja uz sa tesim aky chlebik zas napecies a som rada ze sa ti babovka vydarila mate to tazke to ja vlastne mozem byt rada ze mozem chudnut bez obmedzenia viem ze vsetko sa da ked sa musi ale aj tak ja by som si tazko zvykala tak ked budem mat tie recepty hned vam ich napisem ,dobru noc

kilecko

ahojte ,migusa si nevsimajte z casu na cas sem niekto vzdy zavrta,tak JESSICAL nasa mila SUPEEER sme ti verili len tak dalej vidis ze ti to ide len treba chciet ,CAREY neboj topanky zozenies,inac Lepok k tej vode ja rano na lacno 2dcl zapijam tabletky v praci mam pol litrovu flasu a dnes som dala 1,5l vody doobeda tie 2 litre sa daju treba cistu vodu a kombinovat pol litra caju a sem tam 2dcl vody vypit hoc aj na silu ja som sa to naucila a teraz mi to aj chuti ale pred tym som si myslela ze sa nedonutim bolo mi zle len ked som si na vodu spomenula a inac vas potesim zhanam vam recepty na bezlepkovu dietu na chlebik tak ak to budem mat hned vam to napisem dievcata bude to od jednej pani co si doma vypeka ,ja som upravila stravu dnes som sice necvicila ani vcera to som si pospala ale taka unavena som bola a dnes som bola v zahrade takze pohybu az az ale zajtra idem z dcerou do posilky tak sa tesim ze budeme tam obe ,ale citim sa super som sa nastartovala uz teraz som presvedcena ze to dam len treba obmedzit pecivo hlavne chleba ale kupila som si v lidli ten cerealny baleny krajany tak bude v rezerve s cotage syrom a tak verim ze to dame do vianoc 2 mesiace minuly rok som takto do vianoc pochudla 5 kg a potom som 2 pribrala takze som bola v minuse 3kg a potom sme chudli tou 90 dnovou rozlisovacou dietou a poviem vam dievcata co som schudla som nejak nenabrala a to sa prejedam inac dcera nam minule citala stranku a povedala mi ze mamina ved ty tu jes jedina jak diva bolo mi to aj smiesne ale zamyslela som sa nad tym a mala pravdu a tak som si uvedomila ze fakt treba nieco uz zo sebou spravit mozno to bol ten spravny impulz tak doschudnutia musketierky

carey

Dobry vecer prajem, aky ste mali den? ja som si prave varila veceru a zaroven obed na zajtra, ked budem na brigade, mam presne jedlo co budem jest :D rano si dam vlocky, na desiatu pecivko so syrom a paprikou, obed cestoviny s tofu, olovrant cucoriedkovy cottage a vecera bude doma. Dnes som vsetko vybavila tak som spokojna a idem skoro spat, kedze skoro vstavam, tak dobru noc :)

carey

Ahojte, tak mne bolo vcera vecer nejak zle, prehnalo ma, asi som nieco zjedla ale vazne netusim co, kedze som jedla vyvar s mrkvou a knoflou, ale tak uz je dobre. Lepok s tou vodou postupne, ja nalacno vypijem tak 3dcl vody, potom ranajky, caj a to mas pol litra uz, potom ked niekam ides zober si so sebou flasku s vodou, alebo si navar pol litra caju a maj ho pri sebe, aby si nezabudla, neboj postupne to pojde. Ja idem do mesta, lebo vcera sme s priatelom nic nevybavili, bolo mu zle tak sme ani nikam nesli. Za 2 tyzdne zdravej stravy a trosku cvicenia mam kilo dolu, tak ma to tesi, prajem pekny den

Lepok

Pekný deň,
tak moja váha sa nemení, to znamená,že chudnutie sa zastavilo a tak ho musím naštartovať.
K tomu jablčnému octu : ja som ho pila minulú jesenˇ,lebo bola taká úroda jablk a tak som si urobila aj ocot a zdá sa,že mi pomohol vtedy okrem váhy aj na úpravu cholesterolu a domáci predsa len o niečo inom ako kupovaný.Zrejme si ho opäť urobím.
Dnes Cottage a zelenina, na obed bezlepkové palacinky plnené špenátom,večeru neriešim uvidím neskôr.
Inač kočeny ako sa dokopať k 2l vody...brrrrrrrrrr