Kamarátka na chudnutie

kilecko

LU super si schudla a za ake obdobie mozno ze telo chce pauzu mne tie kg teraz tiez stoja ja som nad tym rozmyslala ako pohnem vahou drastickou dietou to urcite nie a zdravym stravovanim to neslo hlavne ked som si na oslavach dopriala jedlo a tak som stavila na cvicenie ,myslim si ale ze ty sa vies dobre stravovat ked si tak paradne schudla inac pozri si nase starsie prispevky od 6.1. tam sme mali 90 dnovku a vymienali sme si receptiky a pisali sme kazdy den co sme jedli tam naberies inspiraciu

lu

babizne prosim, poradte nejaky jedalnicek, ozaj s cim mate skusenosti , co vam pomohlo na schudnutie, myslim ozaj ten jedalnicek, alebo daku internetovu stranku...dakujem pekne zienky

lu

KILECKO.......JA SOM SCHUDLA Z 86 NA 74...ALE VRAVIM, UZ 2 MESIACE SOM NA 74 VKUSE...PORADTE DAKE STRAVOVANIE.....DAKUJEM

lu

AHOJTE...LEPOK..........CO TAKE JES, ZE SI VYNECHALA PRILOHY A LEN BIELKOVINY, DAJ ASPON DAKY RECEPT, DAKE JEDLO.....DAKUJEM

kilecko

ahojte,LU JA VAZIM 72KG ale mala som uz aj menej po tej 90 dnovej diete len som si 5kg nabrala a teraz sa toho akosi neviem zbavit ale mala som aj 83kg ale citim sa super ked mam 67 az68kg no je to o strave pitnom rezime a cviceni a hlavne ovocie sa ma vzdy jest doobeda je tam vela cukrov a plakat sa pre kila neoplati su horsie veci v zivote pre ktore clovek place treba nam len disciplinu v jedeni a ako povedala JESSICAL pokracujeme dalej v chudnuti chce to len cas a kilami pohneme

Lepok

Ahojte,
kilečko netráp sa nad receptami,ja už sa v tom - teda v bezlepkovej diete celkom v pohode orientujem a dúfam,že aj Helus sa vie už v tom zorientovať.
LU, no práve,že nechudneš,to preto,že ješ veľa jablk - mám odskúšané,tiež mi váha stála a som na to prišla,že jem veľa jablk / je tam hodne cukru / Inač ak ješ bielu ryžu,tak v chudnutí sa nedoporučuje iba ryža naturál.
Ja som vynechala prílohy a jem hodne zeleniny a bielkoviny a už to ide opäť dole,lebo ovocie sem tam 1 jablčko,alebo slivku,len tá voda...

lu

AHOJ JESSICAL........STRAVA, HM, NO SNAZIM SA JEST VELA RYZI, ZELENINY, VELA JABLK A CELOZRNNE CHLEBY....ALE ZASE DAM SI OBCAS AJ ZMRZKU, COKOLADU, TAK RAZ DVAKRAT DO TYZDNA.....NO SYRY, JOGURTY A CO NAVARIM, LEN PO MENEJ....

lu

AHOJTE....KILECKO, ALE MNE UZ VAHA STOJI ASI 2 MESIACE, NEVIEM SA POHNUT...STRASNE SOM Z TOHO SMUTNA...MALA SOM 86 KG, SCHUDLA SOM NA 74 KG ALE NECHCE SA MI POHNUT DOLE NIZSIE A NIZSIE....MERIAM 166 A VAZIM TERAZ 74-75 AKO KEDY TAKTO MEDZI TYMITO DVOMI CISLAMI SA MI TO HYBE UZ 2 MESIACE, NECHAPEM????? JE MI FAKT DO PLACU...TY KOLKO VAZIS TERAZ? VIEM, ZE MERIAS 174...DAKUJEM