Kamarátka na chudnutie

lu

jessical.....ahoj, prepac,ze sa pytam, ale dlho som tu nebola, ze ako to ide teba???dnes som si rano dala cherry rajcinky, lanovy chlebik asi 50dkg so syrokremom a malilinko slaninky...takze tak ranajky...olovrant bude zvolensky jogurt, alebo cottage chesse, obed este neviem????no tak zatim zienky...mame inac vono, takze nemam ani tolko pohybu, lebo nepracujeme...tak sa aspon upratovanim hybem...doskakavenia hehe

JessicaI

Dobre ranko,

LU uz Ti tu popisala Lepok aj kilecko to co som chcela napisat aj ja. Ovocie treba jest doobeda najneskor do 15 hodiny a neprehanat to s ovocim, ktore obsahuje cukor. Stravuj sa tak ako si sa stravovala ked si schudla 10kg. To bolo stravovanie pri ktorom by si mala este schudnut. Pokracuj...drzim paste.

lu

dakuejm kilecko.........ja som schudla tym, ze som pila vela vody, jedla 5x denne a hlavne ryzu so zeleninou a vlastne vsetko len v malych porciach....dakujem ti..zajtra sa zase vratim k lepsiemu stravovaniu...teraz som v poslednej dobe jedla vela tych jablk a vecer aj dve a tak......takze cukru mam dostatok...dakujem este raz..ale ak aj vies este o nejakych receptoch atd, daj link...ahojte

kilecko

inac drzala som aj macingovu ocistnu dietu ale len 2 tyzdne neschudla som z nej ale pokracovala som vtedy v 90 dnovke a super no aj to mozes vyskusat

kilecko

LU bielkoviny su masko,syry,ryby 2.skroby zemiaky,ryza,3 uhlohydraty su cestoviny,4.vitaminy ovocie a zelenina a ak pozries tie nase stranky od 6.1 tam su aj recepty ale rano sa vzdy zacina 2ks ovocia potom jedlo ,vyvar ,prve dva dni a cerealne pecivo ked su cestoviny vtedy je na veceru kus torty alebo 3 kopceky zmrzliny a29,58,87 den sa pije len voda ale neviem ci ti to pomoze skus si kupit knihu 10 eur ano cele chudnutie trva 90 dni

kilecko

LU ja som najlepsie schudla z knizky 90 dnova rozlisovacia dieta nevarila som podla nej vsetky recepty ale drzala som sa harmonogramu bielkovinovy ,skrobovy,uhlohydratovy a vitaminovy den a v ramci dovoleneho som sa stravovala

lu

vvlastne, ked tak nad tym rozmyslam, ja uz od maja mam stale 74......ja som schudla tento rok dako od februara do maja 10kg