Kamarátka na chudnutie

carey

Cavte, ja som dosla z brigady, chrbat ma boli, ale neva zajtra bude dobre. Maom tak prehlad mam, pozeram si to na internete a toto sme planovali uz davnejsie ist s priatelom, tak treba si aj uzivat nie :)
Kilecko aj ja som mala dnes karfiol zapeceny so zemiakmi mnam

kilecko

ahojte,CAREY ja dnes oddych a prechadzka taka 1,5 hodiny bolo krasne slnecno strava normalna karfiol zo vcera som dojedla ale robila som aj rezne tak ten budem mat na zajtra len chodievaj do kina a ten uces si daj daky pekny ja som bola tiez nedavno a uz pojdem len k vianociam tak pekny zvysok vecera doschudnutia

carey

Ahojte, ako vikendujete? Ja som vcera bola v kine s priatelom tak bolo dobre a dnes upratujem, obed je zo vcera, tak nevarim a mozem oddychovat, zajtra ma caka brigada. V utorok idem kadernicke, tak sa velmi tesim, lebo potrebujem zmenu trosku :) Ako vam ide chudnutie?

kilecko

ahojte ,JESSICAL drz sa vysledok pride len treba pokracovat v zdravom stravovani,ja sa dnes tiez len mocem po byte a upratujem chcem ist zajtra na zahradku ma byt slnecno zajtra spravim karfiol mam 2kusy ten milujem a na vecer som si kupila utopencov to by som asi nemala ale na zahradke nam pochutia bude rychla vecera a potom pesi domov takze pohyb bude ,ozaj dievcata ja ked sa rano vazim mam o 2kg menej ako vecer a co vy kedy sa vazite lebo malo by sa rano,tak doschudnutia

carey

Ahojte baby, Lu rozumiem ti, ze ta to demotivuje, ale vydrz, presne treba porozmyslat co jes teraz inak a treba to bud vylucit alebo nahradit, vecer urcite ovocie nejedz a vlastne iba na lacny zaludok by sa malo jest, lebo potom ti tam kvasi. Ja som prave dojedla obed kuracie prsia s fazulkou a zemiaky. Ja teraz nejaku chudnutie neriesim, snazim sa zdravo stravovat, 3x do tyzdna hodinku pohybu a hotovo. Inak za tie 2 tyzdne co aj cvicim mam prec 3cm z pasu ale inak nic, z bokov to velmi tazko ide, to si myslim ze mozno po mesiaci daky cemtimetrik. Dnes som si kupila ako balonak, kabatik po kolena cierny tak mam radost, este bol aj v akcii, sa vytesujem, clovek hned inak vyzera ked sa oblecie elegantnejsie.

lu

no ja mam 166, alebo 167, neviem presne a vazim teraz 75 kg, akurat osm sa odvazila....no tak si len musime drzat palce.......

JessicaI

LU ja ovladam chudnutie skor teoreticky. V praxi sa mi velmi nedari. Vahu tu budem pisat vzdy v pondelok. Teraz to je 97kg +- pri vyske 165cm.