Kamarátka na chudnutie

Alica30

R: kukuricny muffin
O: pol celozrnneho baglu, lyzicka natierky, zelenina, sunka kuracia, nizkotucny syr 30g
muffin celozrnny, 2 kekse
Ol: jablko
V: pol cheeseburgeru, salat zeleninovy

+ 1,5 bike, 0,5 beh
+ voda a zeleny caj

mnam mnam

doda88

Ahoj baby,nebola som tu dávno,nechudnem,nedarí sa mi to,tak som sa nechcela neustále sťazovať, ale idem na konzultáciu k lekárovi,nakoľko som sa rozhodla pre kryolipolízu,tak napíšem ako som dopadla. Neviem,či tu je nekto z KE a pozná salón lineal a či má s týmto salónom nejaké skúsenosti.Ak áno, poprosím napíšte, moc ďakujem,papa a držte sa

lu

ahojte babenky...poradte mi ktora ryza natural je v pohode a kedy by som asi mala jest naposledy?? vaha stale rovnako, ale zacinam s delenou, kukala som si tu stranku, coschudnutie.peknetelo.eu .........tak som zvedava, ci to pomoze....drzim palce JESSICAl, vlastne vsetkym, myslim, ze ked clovek chce, tak to ide....ahojte zatial....inac robim vyvar slepaci a dnes som zatial jedla len 2 celozrnne chlebiky s kur.sunkou a jedno jablcko....papa zatim

Silviag

Ahojte kočky, ja som sa dlho neozvala ale pravidelne som si čítala vaše príspevky. Ja delím a zatiaľ si držím váhu na 66 kg/163.Som spokojná, že mi to nejde hore.Mám teraz starosti staršia dcérka maturuje a problém je na stužkovú šaty.Tak sme vymetali všetky butiky a obchody so šatami. Kúpili sme konečne aj šaty aj topánky. Chce ísť na medicínu a tak ju vozíme do Matina na semináre chémie a biologie. Dúfam, že jej to zvládne a niekde ju vezmú.
Mala som ešte v robote uzávierku. Dnes som mala na ráno jogurtík a na obed si kúpim zeleninkový šalát. Pekný deň všetkým a doschudnutia.

kilecko

ahojte,ja dnes dojem este rezen na obed s paprikou a varila som si na zajtra sote z akousi cinskou mrazenou zmesou a dusila ryzu pracka pere od rana osto sest a ja zachvilu bezim do mesta pokupit dake vence na hroby ,kila mam stabilizovane 72kg ani hore ani dole ale verim ze na 69kg to dam do vianoc ,JESSICAL velmi ti drzim palce nech sa dostanes na cislovku 89kg ale ty to zvladnes citim z teba to odhodlanie a to je uz pol uspechu tak doschudnutia musketierky

Alica30

Caute baby, dlho som tu nebola ale ozyvam sa :)
Takze ja dnes:
R: kukuricny muffin, nesladeny cierny caj
O: paradajkova polievka so syrom, 40g peciva
tiamisu :D som zabila co?? ale super bola!
cvicenie 1.5 hod bike, 0,5 hod beh
Ol: hruska
V: kusok kuracieho maska, zeleninovy salat, kusocek tmaveho peciva
+ vodaaaa na hektolitre, zelený caj
56/176, chcem to udržať :)

JessicaI

Ahojte dievcata,

vitak jankasik.
Podla mna sa huby mozu a vraj su aj zdrave. Ja ich mam tiez velmi rada. Ja dnes poobede len o jogurtoch nemala som odvahu zjest nieco ine. Chcem schudnut a bojim sa nieco zjest. Chcem aby uz konecne isli kilecka dole.
Drzte sa musketierky... doschudnutia.

jankasik

ahojte baby tiež sa snažim pochudnúť niečo už som aj schudla ale dnes som dostala chuť na hríby v kyslom náleve myslíte že sa môžu?