Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Dakujem vam dievcata za podporu. Samozrejme mate pravdu.
Musim to zvladnut!!!

Dnes strava v pohode ziadne prejedanie.
Od zajtra sa budem vazit az na zaciatku kazdeho mesiaca. Caste vazenie mi nerobi dobre aj ked viem ze vaha mi ide raz dole potom yase torchu hore a zase dole. Ked to vsak zoberiem za dlhsi cas tak som sa velmi nepohla z miesta. Mozno mi to pomoze ked nebudem mat zly pocit z toho, ze nechudnem tak ako by som chcela.

Alica30

Jessical, keby si stale nemyslela nato, ze sa obmedzujes a co nemozes, neprejedala by si sa. Darmo sa 4 dni stravujes tak, ze aj MUDR.Bukovskeho by si dala do kapsy, ked to na 5.den "zabijes". Ja nechapem, preco si napr namiesto destatej nedas regulernu cokoladovu tycinku? dajme tomu v utorok…s tredu mas pocit, ze jej "vcera som mala cokoladu", v stredu si cokoladku nedas, lebo vies ze si ju das vo stvrtok alebo v piatok atd. To sa nevztahuje len na cokoladu ale aj na vsetky tvoje "zakazane" pochutiny.
Napr. si zober mna. Viem, ze keby som si vcera nedala v restike cheeseburger, okrem pocitu, ze som sa strasne obmedzovala ten vecer by som pravdepodobne uz dnes nemala taku pevnu volu, nakolko by ma vcerajsi vecer stal celu tyzdennu kvotu pevnej vole…a dnes by som uz doobeda zacala vyzierat!

ja dnes:
R: kukuricny muffin
O: ryza natural, tuniak steak, salat
Ol: hruska/horalka (este neviem co zvitazi podla stavu mysle o hodinu :))
V: celozrnna hrianka, sucha posypana parmezanom…sup do truby na 3 minutky na grill, ktoru cottage, syr a zelenina
V2: par tortil so salsou

pekny den baby

lu

jessical.....snaz sa, ja som mavala depky tiez, aj teraz mam dakedy, ked si doprajem daco take, co viem, ze nie je dobre a ze to ma kalorie....ale snazim sa....dnes som zatial zjedla jeden banan, lanovy chlebik asi 50g, paradajky a 2 vajcia na tvrdo a kusok masla....stale mi ta vaha stoji na mieste, mam nervy, no idem sa odvazit, dnes som sa este nevazila.......wooooow, mam 73,6 pecka...tak babenky, drzim palce...a hlavne jessical tebe

JessicaI

Ahojte dievcata,

ja som mala vcera depku. Tolko sa obmedzujem a kila dole nejdu a nejdu.
Nastvala som sa a strasne vela som potom zjedla.
Dnes sa musim zase krotit.

Vitaj mimma.

Doschudnutia musketierky.

Alica30

23, a hlavne ked zijem spoločenský zivot...nemas sancu sa stravovat podla tabuliek. Resp. Ta to dostava do stresu ked nedodrzis pomer S/B/T. Viem, ze ja napr. mozno prijmem viac sacharidov ale potrebujem to (mlsac som no co uz) ale zase nechcem mat velky zadok a preto denne aspon 1,5hod cvicit kardio a som ok. Váha stabilná uz viac menej a interval 56-59/176 mi plne vyhovuje aj z dlhodobeho
hladiska :)

Alica30

Mimma, parada!! Konečne niekto s pozemskym jedalnickom na styl file a ryzou a kebab :)
Ja by som osobne nemohla zit na tych laboratorne vyvazenych jedlach, delenej strave atd.
A ovocie na ranajky, to uz o 11.00 cakam pred jedalnou s muzikantmi v bruchu :))

Nic si nezakazujem, jedine co dodrziavam ze sladke ranajky musim mat vzdy! Obed a vecera hocičo, ja si dam aj viac chodov ale z kadeho taku Michellin porciu..
Napr. Ten cheeseburger som mala polovicku z neho, kvalitne hovädzie mäso (nie nebola som McDonalds :D), platok cheddaru, zemla, kecup, cibulka a salatu vela. Kks, si neviem predstaviť sedieť v tej restike, pozerat ako vsetci jedia hamburgery a steaky a ja jedina o salate...to NY ma deprimovalo :D

mimma

caute baby, chcem sa k vam pridat :) .. zdravo jem uz cca 2 roky
Na zaciatku som mala 177/64, teraz mam 177/59.
Chcela by som este take 2 kilecka zhodit a mam vysnivanu vahu :)

R: ovsene vlocky, postruhane jablko, orechy, skorica
D: 3 mini mandarinky
O: file s ryzou a paradajkovy salat
V: kebab v zemli