Kamarátka na chudnutie

qwerpoiu

Lu, tieto "chlebicky" su plne sacharidov. Prestudujte si aj kaloricku hodnotu vsetci ti, ktori si myslite aku robite spravnu vec a ako "zdravo" sa vdaka nim stravujete..

lu

ahojte baby, sorry, ze otravujem s hlupostou, ale potrebujem zase radu, nemam sa na koho obratit, tak otravujem vas...prosim vas, aky mate nazor, na polistireny tipu(RACIO, chlebicky multigrain, ACTIVE, celozrnne chlebicky ryzove...........atd, je ich vela).poradte ci je to v pohode, keby som to nahradila miesto chleba....dakujemmm

Lepok

Ahojte,
má z vás niekto skúsenosť s týmto stravovaním ?
www.update.sk
Neviete,či je to aj pre celiatikov?
Ja sa držím stále môjmu osvedčenému stravovaniu bez príloh-príloha raz týždenne.
Dnes jablko s mrkvou,na obed bezlepkové palacinky slepačia polievka bez rezancov iba zo zeleninkou desiata a olovrant pomaračový džús s vlákninou,večera tuniek a kopec zeleninového šalátu.
Moja váha išla dole zo 69 na 64,5, ale stále mám nadváhu pri mojej výške158,takže mám ešte dlhú cestu pred sebou,ale zrejme by to išlo lepšie,keby som cvičila,lenže to sa mi nechce a tiež má prepadne niekedy chuť na sladké a ja som vtedy schopná " zožrať " celú čokoládu.
Držím palce !

JessicaI

doda88 nemam ziadnu skusenost s KRYOLIPOLIZOU. Dufam, ze napises ako bolo a ci to pomaha pri chudnuti.

Drzim palce.

doda88

baby? AKY MATE NAZOR NA KRYOLIPOLIZU? Pisala som o nej,bola som na nej a este aj pojdem ,nemate skusenosti s tum&,dakujem a drzte sa,pa

JessicaI

Ahojte musketierky.

Jankasik neboj je to z menzesu.
Radsej sa netreba tesne pred a pocas vazit.

Ja pokracujem v kontrolovani jedla.

Prajem pekny zbytok vikenu.

Jankasik

baby ja tak od veci otázku. Myslíte že ked som dnes dostala menzes a dnes som sa aj merala tak mi mohlo ukázať viac? viem že na váhe je to o to 1 či 2 kg viac ale aj v meraní o ten jeden cm? lebo nemala som z čoho pribrať ... :/