pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte musketierky,
ani neviem ako sa mi dari. Radsej sa nevazim aby som nechztila sepku, ze si odopieram a nechudnem tak ako by som chcela. Moje stravovanie je teraz vporiadku. Nejem sladke len sem tam doobeda trosku.
Pijem asi 2L vody a 2 salky caju.
Papam asi 5-6x denne mesie porcie.
Ranajky, obed a vecera normalne jedlo a medzi tym ovocie, jogurty, oriesky a tak. Prveho sa odvazim a dam vediet kolko islo dole.
Drzte sa musketierky... bojujte a nedajte sa zlakat na prejedanie.
Drzim vam paste.
ahojte mne to chudnutie akosi nejde neviem kde robim chybu ze by motivacia uz som co to schudla a staci mi to alebo sa mi nechce stale len dietovat alebo sa mi nechce pre seba vyvarat ked sa chytim konecne cvicit tak ma sekne v chrbte stale si hovorim ze do vianoc to dam lebo ak si priberiem este vianocne kila tak to bude pohroma skusim si dat MACINGOVU dietu od 23.11. do 24.11.lebo inac neschudnem sice mne ta macingova chutila len prve 2 tyzdne potom uz nie alebo sa nastartujem na 90 dnovku no nieco kazdopadne musim urobit lebo z tou mojou zdravou stravou mi to nejde poradte coho sa mam chytit potrebujem asi presne predpisane co mam co jest lebo inac robim prehresky a preto mi to nejde ale aspon pit 2l vody som sa naucila tak doschudnutia
R: jablko
D: 2 jablka
O: zemiaky s kur. masom + jogurtovy dresing
O: tvarohova strudla - mnam mnaam
V: tofu s paprikou
prepáčte, ale možete mi prosím Vás vyplniť tento kratulililinký dotazník, ktorým zisťujem, do akej miery si ľudia všímajú environmentálne označenia na produktoch.
Ďakujem veľmi pekne! :)
Ahoj dievčata, tak už ani mňa neobišla viroza a tak som sa liečila už spomínaným židovským penicilínom a už som z toho vonku.
Kilečko až taká disciplínovana nie som, to len preto,že nemôžem chlieb a asi preto som schudla,ale keď ma chytí amok tak ako som písala zjem na posedie celú čokoládu,ale fakt,že sa vyhýbam príloham a jem kopec zeleniny a večer šlapem na stacionárnom bicykli
LU ani ja nepočítam a ak tak príklad :
130 pangasiusa+40g indianskej ryže 1PL olivového oleja,korenie a pár vetvičiek petržlenu sa rovná 319kcal/1340kj - to je moja dnešná večera.
myslím si,že športovci to rátajú v kj - energia
Carey tak nie som sama čo je nachladená a tak čajíkuj - zázvor a netráp sa čo si spapkaa,len si si mala dať k tomu kopec surovej zeleniny a ak si toho nezbaštila do prasknutia tak je to OK.
DOSCHUDNUTIA - ale zmierov!.
Ahojte, no ako sa mate? Ja som trochu prechladnuta, idem prave s kamoskou cvicit a potom asi rovno spat. Dnes som to zas prehnala s jedlom, ani neviem preco, vyprazany karfiol so zemiakmi..inak kupila som si knizku chudnutie bez stresu, tak budem citat., inak dobre, len dufam ze nebudem chora, aby som mohla ist na brigadu. Pekny vecer zatial a drzte sa
ahojte tak sa vratim k starsim prispevkom LEPOK ako vzdy disciplinovana a ide jej to na jednotku,JESICCAL ty si nedockava a aj ked ti nejdu kila idu ti mozno centimetre mam kamaratku ktora nezdodila na vahe ani deko ale opticky urcite aj 5 kg v MACINGOVEJ diete tiez nejdu ani dolu tak kila ale centimetre takze treba len trpezlivost LU ja nepocitam nic snazim sa zdravo stravovat ale co to je urcite nie viac ako 2 krajce chleba denne poviete ze ano no aj ja som si to myslela ked som mala 30 rokov tak som mohla pojest vsetko a este aj velke mnozstvo ale z pribudajucimi rokmi mi to uz tak nejde musim sa uz zacinat obmedzovat a riadne a to este nie som v prechode ze vtedy to uz ide velmi tazko a tak sa musim snazit pokial sa mi da a tak z usmevom na perach pokracujem v maratone chudnutia alebo skor zdraveho stravovania lebo co a kolko zjeme tak aj vypadame doschudnutia musketierky
Ahoj dievcata, mozem sa pridat?? ja som zacala so sach. vlnami, teda dnes posledny najsaridovejsi den :)
dievcata ahojte dlho som tu nebola a vaha sa mi zmenila som smutna plus 2kg ale tak mi treba same pecivo to bolo mnam ked som jedla cerstve prepecene rozteky a koncim s chlebom akymkolvek jeden kus maximalne denne aj to nie kazdy den budem jest ako v 90 dnovke rozmyslam na co sa dam ale musim tie kila zhodit stoj co stoj ale zaspala som na vavrinoch uspokojovala som sa stale vaha nemenna a uz som to schytala dnes rano som neverila vlastnym ociam pozerala som ci je vaha na nule potom som sa vazila po byte kade tade ale vaha nemenna plus 2kg takze som na seba taka nahnevana ,teraz som dojedla vareny karfiol a polovicku cerstvej papriky to je vecera co a este si dam kavu a rano zacinam ovocim nic viac a voda samozrejme pitny rezim mam inac dobry 2litre denne tak pokracujem dalej a tentoraz to uz dotiahnem do uspesneho konca ani deko uz naviac nebudem mat to by ma porazilo nacisto doschudnutia dievcata
Ahojte dievcata,
ja si kupujem fit kocky a razny chlieb alebo spaldove bagety. Kcal a ani kJ nepocitam. Snazim sa jest menej.