pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Účinné chudnutie, zaručené výsledky, kúra na celý mesiac len 36,- €.
Viac info na:
ahojte kocky,ja som mala na veceru v praci hrozno+ hrusky viem ze ovocie vecer nie,ale zioadalo sa mi.A teraz som mala zazvorak a hajde spat,rano mam vybavovacky.doschudnutia musketierky.
R: jablko
D: 2 banany
O: slepacia polievka, kur.maso s broskynou a syrom, ryza
V: 2 knackebroty so sardinkovou pomazankou
HELUS AHOJ som rada ze si tu uz si mi tu chybala ,citala som nieco na nete o vazeni tak najlepsie na rano a nahe a ked clovek viac cvici nech sa neboji kilov na viac lebo svaly vazia viac ako tuk to len tak na okraj vcera taky krasny den a dnes tak uprsano no co uz a som chcela okna umyvat nevadi aspon som si oddychla a na veceru tie zelerove hranolky 1 paprika a 3 male rajcinky uz sa tesim a zajtra spravim cestovinu mohla by som aj kapustne fliacky alebo spagety no to este uvidim polievka je uz ista hrstkova doschudnutia
ahojte musketierky,davno som tu nebola,pokazeny notebok,v servise,kopa starosti,behaciek.Ale uzmam na com pisat,tak budem prispievat.Metracek-kilecko ahoooj,a sme zase spolu,ako za starych cias.ja dnes dojedam maso+ ryzu,a priatelovi varim segedin.drzme sa a doschudnutia nazdravie pripijam zazvorovym cajom.
a som tu zas smazim uz na veceru zelerove hranolky a ked dopisem idem cvicit inac JESSICAL super prispevok oriesky by som radsej vynechala ja mam pocit ze som tie kila pribrala z nich lebo som ich jedla kazdy den 2 hrste ,CAREY ty ma vies vzdy tak uspokojit a povzbudit tak uz bezim pocvicit tie brusaky doschudnutia
ahojte kamosky vase prispevky ma vzdy potesia este ze sa mame tu na strankazh sme tak vzdialene a predsa tak blizko vidite aj nase kila nas zblizuju no tak troska som upravila stravu na obed sa normalne najem a vecera uz tak light pecivo som obmedzila na 1 az 2ks na den staci mi to inac uz som dala dole 1kg ale skonstatovala som ze mne mozno ani tak nejdu dole kila lebo v pohlade do zrkadla som spokojna s mojou postavou a rozmyslala som nad tym ze ja predsa cez vianoce nemusim pribrat predsa ked su sviatky tak sa nemusim prejedat a pohyb budem mat niet nad prechadzky v zasnezenej prirode ,pred vinocami upratat celu domacnost ,nakupy takze zas pohyb a ked to skonbinujem rozumne zo stravou ved predsa viem uz co je kaloricke a co nie tak vysledok bude urcite dobry ale vahe sa vyhybat nebudem je to dobra kontrola kedy sa treba zastavit v prejedani ,rano som zjedla klobasku a cerealne pecivo teraz pijem pol litra pu er cajiku a zabuda som rano 2dcl vody vlaznej a lacno este si dam na obed hrstkovu polievku a na veceru este neviem asi zelerove hranolky a 1 a pol litra vody dnes pridam aj par brusakov ved mam cas tak nech sa nam dari doschudnutia
Ahojte zienky, Jessical super príspevok, fakt motivacia velika, ale tak ja s nou problem nemam, ale poslem to aj kamoske, aby sa nevzdavala, tie premeny su neskutocne, ako verim, ze kazdy to moze dokazat. Drzme sa. Ja teraz chodim cvicit s kamoskou, sme si povedali ze uz dost a pekne sme sa do toho pustili, do Vianoc je este vyse mesiaca, co to sa da spravit. Idem dnes k lekarke a pomaly kupujem darceky, nech potom nemusim na poslednu chvilu.
Kilecko nevzdavaj sa, mozno je chyba ze si hovoris do Vianoc to musim dat, sak zivot pokracuje aj potom, nechaj to na volnej nohe, pekne si var dalej, verim ze to das :)
Dievcata posielam pre motivaciu>
R: 2 banany
D: 2 banany
O: kuracie maso so zemiakmi
O: bebe
V: tuniak, knackebrot, olivy