pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte, ja som dneska vo svungu ako sa hovori :D rano som isla na rontgen, postu, potom som varila sosovicovy privarok na obed, isla kupit priatelovi darcek, teraz som prisla, najedla a o hodinku idem cvicit. Ako sa inak mate?
Kilecko dakujem, snazim sa :)
R: 1 banan
D: 2 banany
O: spagety so syrom
V: wrap s kur.masom + zelenina + dresing
Ak chcete precitajte si...
Ahojte, ja som si vcera pobehala prehliadky a vsetko ok, tak sa tesim, zajtra idem na rontgen zubov ten 3D, musia mi chirurgicky vybrat osmicku hornu, ako radost velika v decembri dakedy, ja uz som kupila asi polku darcekov, nech potom na poslednu chvilu nezhanam, uz mam aj pripravene recepty na zdrave kolaciky, potom vam mozem napisat ak chcete. Nasi budu mat na veceru camembert a zemiakovu kasu a si spravim daco ine, kedze som alergicka na syry s plesnou a navyse su aj dost tucne. Inak dnes som piekla ze celozrrny kolac a nedal sa jest a to som robila presne podla receptu :( Kilecko ja rozmyslam ze si zajtra spravim tie zelerove hranolky, len ja sa obavam toho oleja, radsej by som ich piekla, chuti to potom inak ?
Jessikal - si zlatá,ž myslíš aj na bezlepkárky. Ja pečiem podobný, ale z 12 vajíčok, ale to len na vianoce.
Dnes som behala po lekárov a už sa nečudujem, že mám nadváhu a celiakiu, vraj za to môže š.ž. a tak asi budem na hormonoch, ale keď čítam ako potom priberajú tak neviem-neviem.
Dnes na obed pohánkové karbonátky, zemiaková kaša, ale to len výnimočne a zas kopec zeleninového šalátu.
Už pomýšľam na vianočné upratovanie,aby som sa pred sviatkami nezbláznila - skoro ?
jessical dakujem za link,ale ja take nemusim,skorej slane jedla,a mam rada v poslednom case pecene zemiaky,tomu dam prednost,pred sladkym.
ahojte kocky ja prave jem ryzoto,a ovocie na ranajky musim vynechat,lekarka mi dala nove lieky kortikoidy,a musim si dat nejaky chlebik,alebo nieco musim vymysliet,aby sa mi uplne neznicil zaludok.Vecer po praci si dam15 min rotoped.doschudnutia.
Hlavne pre Lepok a Helus>
inac ja tabletky na chudnutie N I K D Y nekupim neverim tomu SME TO CO JEME
ahojte MIMMA super strava dala by som si ja dnes rano 2dcl vody 2 kiwi 1 pomaranc 2dcl vody kavicka pol litra cajicka polievka na obed husta hrstkova a na veceru o 18.00 cukinove placky a v priebehu dna voda cista 10 minut cvicenia nohy a brusko citim sa fit vaha po trolilinka klesa na zjtra budu spagety doschudnutia